Отговори
# 75
Здравейте,мамчета.Някой има ли превод на Райфайзен банк в Пловдив? newsm78

# 76
ДСК–Младост,София-ИМА.

# 77
  • София
София,Надежда-има интеграция

# 78
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4570791 - ''вдигат'' ли наистина надбавките или статията е безобразно неграмотно написана от лаик...или грешката е в моя телевизор/математика...

# 79
  • Ямбол
Ще чакаме да гласуват промените и да ги прочетем като текст от законов документ, защото журналистите ни са тотално неграмотни и на всичкото отгоре преписват едни от други.
На това ли ги учат днес. Тъпанари.

# 80
Предстой ми подаване на документи, изисква ли се удостоверение за семейно положение и поредност на децата .....миналата година май искаха  Thinking

# 81
А аз искам да попитам, някой има ли приведени Интеграционни добавки ?

# 82
А аз искам да попитам, някой има ли приведени Интеграционни добавки ?
Вчера нямаше, днес не съм проверявала.

ПС. Вече изтеглих.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 18:44 от KokoMira

# 83
Получавам детски за две деца. Очаквам другата седмица да взема акта за раждане на третото ни дете. За еднократната помощ знам, че се оставя оригинала на акта + декларация. Интересува ме за месечните помощи дали трябва да нося бележки за доходите или да попълня само декларация? Имам спомен, че когато се роди второто ни дете, не искаха бележки за доходите и си ги подадох на датата, на която си подавах за първото. Дали е променено това нещо или все още е така? И другия ми въпрос е дали ще е нужна бележка за поставени ваксини на бебето? То реално има в момента само ваксините от родилния дом. Следващата ще бъде на два навършени месеца. Ако трябва такава бележка, пак ли педиатърката трябва да я издаде, при положение, че ваксините не са поставени от нея?

Предварително благодаря на всеки, който се включи да внесе яснота по въпросите ми Simple Smile

# 84
# 85
Някой получил ли е детски днес?

# 86
Някой получил ли е детски днес?

Бъди сигурна, че ако бяха пуснати днес, поне един човек щеше да пише.

# 87
На безпл. телефон са казали че утре ще има. Днес е борсата, или каквото там се взема.

# 88
Ловеч ИМА детски.

# 89
  • у нас
Бургас - има

Общи условия

Активация на акаунт