Отговори
# 690
  • Ямбол
Уффф, ако и с учениците си се държиш така....горките деца Praynig

Най- горе на страницата Джина пита, аз си разсъждавам на само  Mr. Green
Бъди спокойна. С учениците съм търпелива, защото знам, че те сега се учат. Затова и с теб съм търпелива и опитвам да обясня с различни думи. Още ли не разбираш. Джина е получила 12 си помощ през октомври, която е била за септември.

# 691
Всичко разбрах, споко Peace

# 692
# 693
  • София-Младост
Ново...публикувани са образците на декларациите за данъчни облекчения.

# 694
Малиии, много шум за нищо пак

# 695
Здравейте, за първи път ще кандидатствам за месечна помощ за дете. Интересувам се бележката от ЛЛ за имунизациите на детето какво представлява. Извинявам се ако някъде я има показана, а аз не съм я намерила.

# 696
  • София-Младост
Здравейте, за първи път ще кандидатствам за месечна помощ за дете. Интересувам се бележката от ЛЛ за имунизациите на детето какво представлява. Извинявам се ако някъде я има показана, а аз не съм я намерила.
Представлява лист хартия...ЛЛ лекар знае какво да ти даде. Повечето ползват програм и те разпечатват исканата бележка. Няма формуляр, които се попълва.

# 697
  • София; Дружбето
Днес получавам честитка, че ми спират детските,защото не съм представила бележка, че детето посещава училище. Аз съм я занесла още септември. Как да докажа, че съм я представила. Пред мен ме вписа в книгата. Мога ли по някакъв начин да взема документ от училище, доказващ, че ми е издаден документа? Ясно е, че ще нося и нов за всеки случай...

# 698
  • Mediterraneo
Можеш да докажеш, че си взела бележката от училище, имат изходящ номер и дата, вписана е в книгата в училището.
Как можеш да докажеш, че си я занесла в социалните обаче, не знам. Като казваш, че е входирана бележката, накарай ги да проверят входящата книга и да видят къде е заведена твоята бележка.

Още нещо. Ако детето е първи клас, зависи каква бележка си занесла. Едната е, че е записано в първи клас; с нея се кандидатства за еднократната помощ за първокласници. Другата е, че детето посещава училище и се издава след началото на учебната година. Не знам какъв е случаят ти точно.

# 699
  • София-Младост
Днес получавам честитка, че ми спират детските,защото не съм представила бележка, че детето посещава училище. Аз съм я занесла още септември. Как да докажа, че съм я представила. Пред мен ме вписа в книгата. Мога ли по някакъв начин да взема документ от училище, доказващ, че ми е издаден документа? Ясно е, че ще нося и нов за всеки случай...
Всяка година се чудя как се доказва, че си представил бележка, като някъде дори и не записват нищо и никъде...накарай ги да търсят в тази книга м.09.

# 700
# 701
На мен ми дават листче с входящ номер.

# 702
Никога не са ми давали номерче, взимат бележката, проверяват името на майката и толкова.Иди доказвай после... Tired

# 703
  • София-Младост
Никога не са ми давали номерче, взимат бележката, проверяват името на майката и толкова.Иди доказвай после... Tired
Същата работа, затова се замислям всяка година  Laughing

# 704
Момичета, помагайте, Моля!
През ноември трябва да пускам декларация за детски надбавки, но не са ми ясни някой неща и ще съм ви благодарна,ако ми помогнете.
С мъжа ми живеем на семейни начала и по новите закони трябва да включа и неговите доходи.Това не е проблем.Проблемът е,че той не е работил през тези месеци и няма как да представя бележка, понеже не е регистриран в Бюрото по труда, т. е. беше регистриран , но много преди този период. А за периода 11.2014/10/2015г  от къде да взема бележка.
Той започна работа от 2.11.2015г, но това вече е извън периода, за който декларирам доходи.
Имам още един въпрос: той беше застъпник на изборите и май по някакъв начин трябва да представя бележка, защото се води,че е получил доходи / макар, че все още не ги е получил/.
Надявам се да ме разберете-искам да съм коректна, но не знам какви бележки и откъде да ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт