В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Аз за киселините пия Гавискон-сироп. Таблетките за смучене не ми помагат особено. В краен случай сода. А напоследък открих,че когато ям помело също ми минават киселините  Simple Smile

# 496
за киселините аз пих Талцид. Подходящо е за бременни.

# 497
И аз си следя само тук и ми харесва Simple Smile По въпроса с киселините изобщо не мога да дам съвет или мнение- аз май никога не съм имала досега, дано продължи така. А за бебка- и аз не мога да хвана режим и вече по-скоро не усещам ритничета, а премествания и корема ми прави вълнички- готино е Simple Smile
Сега ви оставям - отивам на Отворени врати в Тина Киркова - после ще докладвам. Ехх аз не се усетих да питам дали някой от вас няма да ходи, че да се запознаем ..... Много съм отплесната  ooooh!

# 498
  • В градината...
И аз не съм привърженик на фацебука. Не ползвам такова животно.  Не знам защо във всички отчетни теми пишат паралелно и там  Thinking Не е така с другите теми във форума. В противен случай се губи идеята на форума.

# 499
Благодаря ви, ще пробвам и другите неща ако не стане със сладоледа. Hug Hug Hug

# 500
Здравейте майчета малко да се включа и тук но просто от 16 на сам хич не ни върви и не исках мн и тук да се оплаквам ай от телефона не лесно тука да се пише .Много неща ми се насъбраха последни те дни.От  по миналия петък бях с болки та сега съм на Магнерот 3*2 от миналия петък.После разбрахме с ММ че един познат е починал.След това на баща ми вуйчото който не мн стар а си е млад човека здрав беше .И те я тъпи болнични дето ги чакам по два месеца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out.Та  иначе сега сме добре  ,.Единственото хубаво нещо че чакам новини от една приятелка всеки момент да роди своята малка принцеса  та стискайте палци . Praynig Ще гледам да пиша по често но като оставам глас в пустиня малко трудно . baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 12:24 от tatqna89

# 501
  • София
Таблетките Гавискон се дъвчат по 2 таблетки след храна когато се усетят киселините, много помагат когато се взимат така по 2 Simple Smile то си го пише в листовката. А мен лично от сиропа от многото мента при първоначалното преглъщане ме заболява стомаха,а ама аз съм с хроничен гастрит и всякакви по-силни неща ми го раздразват. Той също помага доста. Талцида и подобните му не са много подходящи при бременност, нищо че ги дават масово.

# 502
  • София
И ние сме креативни предимно вечер. Joy И като реша да я снимам тя спира, не знам усеща ли, какво е..

И моята госпожица е такава срамежлива и точно като хвана телефона да снимам веднага спира да рита; още не съм успяла да я издебна. А иначе някои дни е супер активна, а други - толкова спокойна, че чак ме плаши.

Киселини получавам от цитрусови плодове явно, преди всеки ден пиех по някой фреш, но установих, че е от тях и откакто ги спрях вече нямам. Една вечер обаче направих грешката да хапна един портокал точно преди да си легна и после до 2-3 часа не можах да заспя от киселини.

# 503
Танче, съжалявам за случилото се. Hug Стискаме палци на приятелката ти.

# 504
  bouquet  Да питам и тук, някой спрял ли се е на количките на Mamas&Papas. Чудех се къде в София могат да се видят на живо освен в Малечко Simple Smile

За сега при мен киселините се появяват за кратко и спират и все още търпя да не пия нищо. Само веднъж бяха по силни и ме посъветваха да пия газирана вода - помогна ми Simple Smile

# 505
м.г. идея си нямам за грипната епидемия, аз не съм просто стресната, направо съм си луда за връзване Simple Smile

ха ха ха спокойно не си сама и аз съм така от време на време Mr. Green Peace

грипната епидемия е до 03.02 включително.

RosMar,това за Бургас ли се отнася?

# 506
 bouquet  Да питам и тук, някой спрял ли се е на количките на Mamas&Papas. Чудех се къде в София могат да се видят на живо освен в Малечко Simple Smile
Лично аз не мога да помогна, от самото начало си гледах САМ и на други не съм се спирала. Hug

# 507
Татяна, бъди силна. Hug

# 508
  • Варна
И аз не съм се включвала във Фейсбук групата. По принцип го ползвам съвсем рядко, само за комуникация с приятели, които са ми далече и не си падам особено по него.
Колкото останем тук - толкова, какво да се прави.

Аз си признавам, че никога не съм имала киселини и дори не знам какво точно представляват. Така като ви чета, се надявам и да не разбера Praynig
Днес си бях наумила да изляза и да понапазарувам, включително и за бебето, но е дъждовно и неприятно и по всяка вероятност ще се отложи. Поредният ден, прекаран вкъщи.

# 509
.m.g. извинявай много съм разсеяна до 03.01 е за Варна, а за Бургас доколкото знам е била до 23.01

Общи условия

Активация на акаунт