В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
За козметиката и аз съм за Веледа. Преди при едно подсичане на баткото (като беше бебе) само с нея се оправихме и то доста бързо. А преди това нищо не ни помогна.

# 556
Вече и аз клоня към марката! Peace

# 557
Аз обожавам козметиката на Клоран  Heart Eyes Почти убедена съм че пак нея ще използвам. Тъкмо ще ми мирише на бебе пак като първия път  Heart Eyes

dudunski много неприятно. Упражнения със сигурност няма как да правиш с тая плацента, просто диета. Не знам после за раждането как ще се разберете с лекаря, абе важно е да обсъдиш с него всичко, че не е шега работа гестационния диабет.  Hug

# 558
55  Не пиша често,но ви следя от време на време как сте какво става,не съм избягала във фейса!А понякога като чета какво са писали някои мацки направо  smile3555  по-добре да замълча! Относно киселините от 5-ти месец ме навестяват нощем(пия сода или газирана вода),а за запечените дни случват се и на мен  smile3550  нямам лек.
За Сода не моного полезна в момента .За киселините както казах ябълките помагат ,но не всички зависи от организма може да ти помогнат и сладки или кисели.Но сода и бебе не добре .А Др реплика няма да я коментирам защото така и не разбрах за къде става дума .  
Деси как е малкия  оправяте ли се   Heart Eyes
Ох аз сутринта се разходих до Аг за болничния оказа се че се объркала и е след 12.30 и пак ще ходя ,и после 2 месеца ще чакам от нои да ми го платят  #2gunfire #2gunfire
 Sweety какво си хареса ,и приятна почивка не се притеснявай за полета напълно безопасно е след 8 месец не се дава но мн пътуват .

# 559
  • Варна
Щом се оплакваме днес, да се включа и аз в хора. Снощи преживях първата си вечер с истински, постоянни болки в гърба. Чак не спах добре от тях, не можах да си намеря място.
Отделно, днес усещам бебето много по-слабо и рядко, с едни лекички побутвания, а не силни ритници, както в предните дни. Утешавам се с мисълта, че не може винаги еднаква активност, но не ми е много спокойно Confused

# 560
Танче, много ти благодаря!  bouquet

# 561
Добър ден  и от мен!  Hug
И аз не бях много активна тези дни,за което се извинявам!Първо малкия беше с температура,после се закрастихме във ФБ с едни терлички и сега плетем. Joy
Добре дошли на новите мами! Hug
Тайга много се радвам за теб!Дай Боже всички вече да сме добре до финала!  Hug За болките в гърба и аз имам.Вечер е нещо страшно.  #2gunfire Един товар чувствам....ММ ме масажира всяка вечер лекичко и ми поотминава.  Blush
Ох,аз със съня съм .....като се оцъкля нощем....ей,сън не ме хваща.  ooooh! От доста въртене чак глад ме хваща... Joy
StellaI ,аз бих заложила на сигурни марки като:mustela,lutsine,babe,weleda,nutraisdin,eucerin. Аз лично залагам отново на Nutraisdin.Малкия беше получил алергична треакция от johnsons и бебешки сапун бебе. Да не съм чула повече за тях!  Crossing Arms Всички горе изброени марки сме ги ползвали и давам глас за тях.  Peace
Лек Ден от мен и да се пазите всички!!!  Hug   bouquet

# 562
  • В градината...
Момичета, за болките в гръб, кръст, бедра и т.н., в друга тема обсъждат, че правят упражнения със швейцарска топка /има специални серии за бременни/ и ги облекчава. Та днес мисля да си взема топката от нашите и да започна полека-лека.
А за козметиката - оня ден се разрових из интернет за какаовото масло - търсих си рецепта за мазане, тъй като какаовото масло е твърдо и не става директно за мазане. Та, смесих какаково масло, масло от пшеничен зародиш  /и двете са много ефективни против стрии и стареене на кожата/, малко кокосово масло и зехтин на водна баня. Получи се уникален крем, който може да се ползва после и за бебето - натурален продукт  Peace

# 563
За болките в гърба спа с три възглавници една висока за главата една по ниска за кръста и една за краката пак ниска .От началото  не удобно но се свиква и мене почти не ме боли кръста ако него натоваря  само .Така спя от 3 месеца и ми е супер добре ,дори като имам контракция с болки в кръста като легна ми по улеква .Но всеки трябва да си ги намести както са му удобни не става от раз  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 564
Момичета, май е време за предложения за заглавие. Peace Ето няколко от мен:

Любов наоколо витае, МАЙско бебче в корема на мама си играе!
Св. Валентин наближава, МАЙско бебче шава ли, шава.

Ако сетя нещо друго ще пиша. Peace

# 565
  • София
dudunski - какви са ти резултатите от глюкозния тест? Има разни билки, канела, които понижават нивата на кр. захар, но не знам при бременни как се отразяват. Също и водораслите. Щом си ограничилиа всякакви въглехидрати може би някакво лекарство ще ти изпишат да пиеш. Кумата ми имаше гест. диабет, пиеше нещо, като роди, всичко и беше ОК, нямаше проблеми. Ама от притеснение и стрес най-много се вдига захарта де.

За козметика - аз ползвах на HIPP и съм много доволна, не сме имали пробели с кожата.

Sweety ஜ - много хубави заглавия! Дали темата ще удържи до 14фев, няма ли да я изпишем дотогава? Simple Smile

# 566
Аз като гледам тая, 3 седмици и още не сме я изписали.  Joy

# 567
Искам само да кажа че изключително много бебета дават алергични реакции от Джонсънс Бейби  Peace Както и от ТЕО бебе, но те нали правиха някакви промени, та не знам сега как са. Но Джонсън'с са с много лошо качество. За същите пари е в пъти по добре Здраве Бебе  Peace

# 568
Мда,съгласна съм...здраве ползвахме само за дупето и то постоянно от първия ден. Като постоянно имам предвид задължително след всяка смяна на памперса и твърдо мога да заява,че нито един път не ни се под сече дупето. Peace А и бочко сме вземали...сега се сетих. Grinning

# 569
  • Варна
Аз четох стари теми за добрата козметика (от преди няколко години са) и в тях специалисти изказват мнение, че българската козметика подлежи на много строг контрол, с балансирани съставки е и по нищо не отстъпва на вносната такава. Дали е така аз не мога да кажа, но специално Бочко се споменаваше с добро. Бих пробвала някой от продуктите им, но няма да се откажа и от био козметиката.

Общи условия

Активация на акаунт