В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Ние взехме такова: http://www.babyartikel.de/produkt/reisebetten/hauck_reisebett_babycenter_bear
Една приятелка и досега го ползва за детенцето си - то е на 2,5г., а има и малко на 1г и нещо - също е с такова. Има преимущества- не са необходими обиколници, лесно се мести, като слезе на долното ниво няма опасност да се преобърне през решетки, както често се случва с дървените. Купихме отделно и матраче. А за при роднините ще има пак такова като ходим на гости Simple Smile Някъде из форума тук имаше специално такава тема, ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422690

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 18:20 от water_life

# 316
  • В градината...
Относно кошарките и легълцата. Не знам защо в Бг безвкусицата цари и сред детските неща - пластмаса, ПДЧ и прочие. Една мама от моята тема за над 35 годишните, която живее в чужбинско, си е взела маса за повиване втора ръка - дървена, стилна
Скрит текст:
. Оказва се, че в другите държави е нормално да намериш втора употреба уникални и качествени неща за без пари и да си направиш стилна стая, а не пълна с боклуци  Thinking  https://www.google.bg/search?q=baby+room&client=ubuntu&h … 52F%3B1113%3B1000

# 317
  • София
perunika, напълно съм съгласна и аз все глася и мечтая за подобна стая, но то тези неща тук са на космически цени. За това я обичам Икея, поне там има нещо по-различно от баналните мебели по българските магазини. Но и в Икея няма хубави креватчета и детски мебели в такъв стил.
Със спалното бельо същата работа... едни цветове, едни тигри, леопарди... ужас. Бебешките комплекти все едни и същи с дебели повивалници като... няма да казва какво... направо ме ужасяват.
Има и красиви десени в English Home, mothercare, Minene... но и те са на доста високи цени.

и една снимка

# 318
Относно кошарките и легълцата. Не знам защо в Бг безвкусицата цари и сред детските неща - пластмаса, ПДЧ и прочие. Една мама от моята тема за над 35 годишните, която живее в чужбинско, си е взела маса за повиване втора ръка - дървена, стилна
Скрит текст:
засягате ми болната тема  Close

и днес се тормозя с видяното по магазините, еднотипни, почти грозни и банални креватчета, да не говорим за качеството им... ако случайно на нещо се натъкна, то е в интернет и цените са безумни, не знам дали си заслужават, все пак бързо се израстват

# 319
  • София
Леглото, което използвах с баткото, и което ще използвам и сега е трансформиращо се - http://www.doma.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D … B%D0%B0-p3983.htm
Държахме в никакъв случай да няма люлеещ механизъм,

Това легълце изглежда доста добре, знаеш ли дали могат да се видят някъде наживо, защото като цъкна на Шоурум не ми излиза нищо? А защо сте държали да е без люлеещ механизъм? И аз съм се спряла на варианта за трансформиращо, даже си бях харесала, но после видях, че юношеското легло е само 160см дължина и се търся друг модел сега.

# 320
  • София
Моят син е на 6 г и все още спи в сгъваема кошара!!! Да , вече му е доста малка, окъся му и той милия спи със сгънати крака, да не му излизат отвън. Обаче в малката ни гарсониера няма място да му сложим голямо легло. А ние повече от 2 г не можем да харесаме друг апартамент.Сега март ще се местим живот и здраве и тогава ще се разполага. Та мисълта ми е за кошарата - беше някаква евтина - май Бертони, обаче е пушка, не е мръднала грам. Носим я и при пътувания, а ние доста обикаляме и сме супер доволни от нея. Даже мислим и за второто нея да ползваме или да вземем друга подобна, а тази да си я ползваме вече само за пътувания. А след 1-2 г като го преместим в стая с брат му ще бъдат на двуетажно легло. Но всеки сам си преценява какво му харесва и какво ще му е удобно.

# 321
Аз за сега съм се насочила към сгъваема кошара.Бебчето ще спи при нас за начало,а и ми се иска по-мобилно легло.Да мога да си го разнасям ако се наложи.Дървените креватчета много ги харесвам,но ми се иска ако взимаме такова,да направим цялостно обзавеждане на детска стая.Това обаче ще стане на по-късен етап.
water_life-Тази кошарка е много хубава.В Б-я има ли я някъде или трябва де се поръча от сайта?
Като гледам какви терзания имат някои мами за болнични и работа си давам сметка каква късметлийка съм.Когато  разбрах,че съм бременна знаех,че ще изляза от рано в болнични.Не че ми се стой в къщи,но работата ми е динамична,много пътувам и не ми се рискуваше.Колегите и начаниците ме подкрепиха и ми беше много спокойно.Сега постоянно ми се обаждат за фирмените купони и събирания  party006 baloni

# 322
  • В градината...
Витаминка, повивалника, който показах, го купи една мама, която е в Швейцария. Сестра й купила легла и кошарки за нейните си деца - всичко за смешни пари. Хора с добри професии и възможности са, но не се харчат за нови, няма смисъл.

# 323
 Ние сме се спрели на дървена кошарка. Ще се наложи да поръчаме мебелите, защото стаята е малка, а трябва да има доста място за съхранение - гардеробче, скрин. Самата кошарка ще има 4 чекмедженца отдолу, за да може да се слагат и там някои неща. Изобщо няма място и се надявам дърводолецът също да предложи нещо функционално. Днес трябваше да дойде, но децата му са болни и му казах да го отложим. Сега в събота на съседите ще им носят някои неща и техният майстор сигурно ще дойде при нас да поговорим за мебелите. Абе опасна работа направо Simple Smile

МАЙ - чета аз исках да Ви попитам ходили ли сте на 4Д ехограф? Знам, че е много обсъждана тема, но не съм никак запозната, а мога да разчитам на Вас да ми изясните някои неща - задължително ли е, защо се прави? Също така, ако някоя мама от Варна е ходила, може ли да ме посъветва къде точно?

Избрахте ли вече колички? Аз вчера даже сънувах, че купуваме. Съвсем съм се побъркала  Laughing

Прегръщам Ви  Hug Приятна вечер   bouquet

# 324
  • Бургас
Ние в къщи сме с детско трансформиращо легло. Има три чекмеджета към него, които после се свалят като отделен скрин, а леглото става юношеско.
Нещо подобно е:

Когато се местихме в новия апартамент обаче правихме ново цялостно обзавеждане на детската стая и купихме две легла тип "сандвич". Правихме ги по поръчка и след избора ни на електриково зелено и тъмно синьо се получиха много разчупени и готски.

Нещо подобно:

Та сега в къщи общо имаме 3 дървени легла и една сгъваема кошара  #Crazy Още не съм решила какво точно ще ползвам, за това ги държа всичките. Но на по-късен етап със сигурност трансформиращото легълце въпреки, че става голямо ще бъде продадено. Другите две просто са си комплект .

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 23:10 от Никки

# 325
Е момичета,направо ме разбихте с Такъв е живота!
И аз реших да гледам и аз ревнах Wink Wink Wink

# 326
  • burgas
galka85 теб колко време след серклажа те боля и трябваше да лежиш, при мен минаха вече 3 седмици, не трябва ли вече да се възстановявам, АГ ми намали магнезия на 3 по 1, ама все още не мога да стоя повече от 5-10 минути права, да не говорим да се возя в кола и т.н. Няма ли да отшуми или ще си прекарам така остатъка от бременността  Confused

Аз пък много искам да се върна на работа, колектива ни е много готин, нямам стрес през зимата, а все още не съм си предала работата на никой и не искам да ги поставям в такова неприятно положение, ако не се върна .... май следващия месец все пак пак ще взема болничен, ама се надявам после да се пооправя ... или греша? Ама както каза Никки, никой няма да ми даде медал, май по-добре да си стоя на дупето Simple Smile Голяма дилема
Аз нямам спомен да ме е боляло, имах болки като при цикъл няколко часа след серклажа и от системата, която ми вливаха ми мина.Една седмица преди и две след самата процедура не бях ставала от леглото и дивана. След това малко се поотпуснах и сега пак съм закована, но заради конракции. На мен двама лекари ми казваха, че няма нужда да лежа тогава, но аз превантивно си почивах, защото бях изчела всички теми за серклаж. Ако съм но твое място не бих си и помислила за работа, просто не си заслужава. Твоят АГ какво казва, защо са тези болки?

# 327
И аз смятам че след серклаж не ти трябва да поемаш риска с ходенето на работа.

Относно кошарките, ние ще сме с такава преносима. По практично мисе вижда Wink

# 328
Ние сме се спрели на дървена кошарка. Ще се наложи да поръчаме мебелите, защото стаята е малка, а трябва да има доста място за съхранение - гардеробче, скрин. Самата кошарка ще има 4 чекмедженца отдолу, за да може да се слагат и там някои неща. Изобщо няма място и се надявам дърводолецът също да предложи нещо функционално. Днес трябваше да дойде, но децата му са болни и му казах да го отложим. Сега в събота на съседите ще им носят някои неща и техният майстор сигурно ще дойде при нас да поговорим за мебелите. Абе опасна работа направо Simple Smile

МАЙ - чета аз исках да Ви попитам ходили ли сте на 4Д ехограф? Знам, че е много обсъждана тема, но не съм никак запозната, а мога да разчитам на Вас да ми изясните някои неща - задължително ли е, защо се прави? Също така, ако някоя мама от Варна е ходила, може ли да ме посъветва къде точно?

Избрахте ли вече колички? Аз вчера даже сънувах, че купуваме. Съвсем съм се побъркала  Laughing

Прегръщам Ви  Hug Приятна вечер   bouquet

Този майстор от варна ли е, можеш ли да го препоръчаш на лични?

# 329
Здравейте момичета.Включвам се за креватчетата ,ние с първото купихме дървено креватче,което е с 2нива и преградите всички са с пръчки.Ползваме си го все още,а малкия е на 3.6г.Но тъй ,като скоро ще му омалее мисля ,това да остане за бебчо,а на баткото да вземем двуетажно,защото детската стая е малка и 2 ъглови легла ще я стеснят много по натам.Имаме и 2 преносими кошари,тъй ,като на времето купихме да има и при 2 те баби за по удобно.Така ,че първо живот и здраве ще изчакаме да се роди бебчо,и тогава в движение ще решаваме,какво що,а през това време бебчо ще спинка в кошара. Охх отплеснах се и се омотах.

Общи условия

Активация на акаунт