В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте мами, можели да се присъединя и аз към вас? Simple Smile терминът ми е 18 май и ще съм мъжка мама. Само на 20 съм и ще съм благодарнаа за хилядите съвети, които ще ми трябват Simple Smile

# 376
Taйга дано скоро си по-добре. Сигурно не ти се стои, но не бързай, да се стабилизират нещата.  Hug

# 377
В коя седмица се прави ФМ, моята лекарка не ми е споменавала. Thinking Thinking правихме само биохимичен скрининг 2 пъти, защото уж имало риск свързан с годините ми. А аз съм на 20

# 378
Тайга - стой си мирно да те оправят  Naughty

# 379
Добро утро! Аз аз не можах да се наспя, стаха в 8. ooooh!

Диди, добре дошла!  bouquet На мен ми казаха, че първата ФМ е най-добре да се прави между 11-13г.с., втората ФМ е между 18-24г.с. и третата ФМ е в 32г.с.

Тайга, дано всичко бъде наред!  Hug

# 380
Добро утро! Аз аз не можах да се наспя, стаха в 8. ooooh!

Диди, добре дошла!  bouquet На мен ми казаха, че първата ФМ е най-добре да се прави между 11-13г.с., втората ФМ е между 18-24г.с. и третата ФМ е в 32г.с.

Тайга, дано всичко бъде наред!  Hug

Значи аз ще изчакам за третата и междувременно ще говоря с лекарката ми, защо не ми е казала Simple Smile Хубав ден на всички

# 381
Не е нужно да чакаш 32г.с., на няколко места четох различни г.с., но на мен ми казаха споменатите по горе. Така че моят съвет е като идеш при АГ да я питаш кога може да си направиш. Peace

# 382
Диди не всички лекари препоръчват фетална морфология. Според моя лекар също е излишно да ходя, но за собствено спокойствие отидох на първата. Втората се падаше около Коледа, а тогава за съжаление не успяхме да отделим пари. Както и да е, ако прецениш - отиди. Общо взето първите две според мен са по важни от последната.  Wink И добре дошла   bouquet

# 383
Да и според мен първите би трябвало да са по важни.във вторник ще се посъветвам с докито и ще реша Simple Smile

# 384
диди_20, Добре дошла! Hug
Аз пък си мислех,че и трите ФМ са си важни,че всяка си има своите особености.  newsm78

# 385
Никки,а къде ходи за ФМ? Simple Smile

# 386
Здравейте майчета! Аз пак да се оплача, пак съм с контракции, дори сега сякаш нещо ме кара да се напъвам. #Cussing out Забраниха ми ставането от леглото, дори до тоалетната. Аз ги питах как ще процедираме с голяма нужда, те ми се смеят все едно е шега. #2gunfire После взеха да ми обясняват, че с това напъване съм можела да получа разкритие, а е много рано, пък за серклаж било вече твърде късно... Сега дори ако се свлека от леглото ги викам да ме вдигнат, като бебе съм. Confused Иначе бебчо върви с една седмица напред ама нещо бърза да излиза.

Прегръдки на всички! Hug

# 387
Flower ,моля се всичко да е наред! Praynig
Vaninani как си? Hug
Тайга и теб те мисля! Hug

# 388
Привет мамчета!  Hug
bojepap и ние решихме, че ще вземем две отделни легла.
Количката е голям проблем. Embarassed Иначе мисля да пазарувам към края на март, иначе дрешки, пелени, шишета - дребните работи - вече ги взехме. Peace
диди_20, добре дошла!  bouquet
Flower ツ, стискам палци всичко да е наред и бебчо да не бърза толкова много. Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Vaninani, Тайга стискам палци всичко да е наред.fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 389
Здравейте момичета.За ФМ и знам,че не са задължителни,но желателни.Някой доктори не ги споменават защото смятам ,че ако има нещо и те са достатъчно компетентни да го видят.И може и да са прави.Както Sweety,каза първата се прави в 11-13гс.втората в18-24гс,и третата е 28-32гс.Има на някой места разминавания в г.с.но те са минимални.Аз след ,като минах на 1вата ФМ ,имах притеснения от БХС и отидох на преглед при една лекарка от Майчин Дом.Др Стойкова .Когато я попитах сега 2ФМ ли ще правим ,тя ми обясни ,че това няма как да стане защото съм 16гс.ФМ си имал оптимални срокове,и само в тези срокове ясно изпъкват дадени маркери.Каза,че може да ме прегледа ,но маркерите който се оглеждат в 2 ФМ ,не са показателни за момента.Та ФМ се прави в определените за това срокове.а не примерно пропуснали сме я ,и отиваме когато можем.И тогава разбира се могат да огледат цялостното състояние на бебчето,но няма да могат да видят каквото трябва. За първите 2ФМ знам,че са много важни,3ФМ вече е по препоръка на доктора.Някой докита ,ако първите 2ФМ са ок,не те викат за 3.Други пък си ти казват да отидеш и на 3.На мен в Фемина ми казаха да отида ако искам профилактично за 3тата.

Общи условия

Активация на акаунт