В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

Първо да благодаря за приема във фейсбук групата Simple Smile

Гледам обсъждате колички - и мен това ми е болна тема сега. Имаме ето тази от каката

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Cabi-Stroller-Free-Bird/dp/B002UXQERI

Много си я харесвам и никак не искам да си я сменям, но пусто розово - как да возя момченце вътре. Като съм си свикнала с нея и ми е много трудно да избера нова - има много хубави моделчета, с по-модерен дизайн, но пък нещо много големи и тежки ми се струват. Ходя по улиците и само заглеждам майките - не знам досега как някоя не ми се е скарала, че запям Simple Smile

За леглото също голям проблем - за голямата имаме това

http://dizainbaby.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B … 1%83%D0%BA%D1%81/

но аз пък никак не ги харесвам и съжалявам, че купихме такова. Много място заемат. Но пък не харесвам и тези платнените кошарки - та там съвсем на нищо не съм се спряла.

Ще ви следя да взема някоя идея от вас Simple Smile

# 361
За леглото вече решихме да е дървено от Икеа, бяло.

bouquet
Колички още не съм гледала на живо, но ми допаднаха Quinny Moodd и Jane Epic. Въората е 3 в 1. Много се чудя, но на живо може и друго да ми допадне повече

# 362
  • В градината...
Долче вита, мисля, че е швейцарски  Thinking https://www.ricardo.ch/kaufen/kind-und-baby/auto-kindersitze/0-1 … le/v/an752587634/
Да, белите дървени мебели предоставят голяма възможност за избор на цвтове в интериора. Освен това, според дизайнерите и без това шаренията в детската стая идва от играчките и детските принадлежности.

# 363
Здравейте момичета!

Не съм ви чела от 4та страница на тази тема! Малкия ми се разболя, 3 дена не знаеха какво му е, после почнаха с диагнозите, изследванията, стигнахме до гнойна ангина с АБ, който не подейства и от сряда ми го взеха в болница! Оплаках се във фейсбук, колко тежко изживях, че не ме пуснаха да остана с него, заради бременността! Добре, че  баща му успя да остане с него, че да ми е една идея по-спокойно! Иначе, от 1 седмица вече не съм спала покрай малкия и ужасяващите му температури над 40 градуса, а откакто е в болницата пък съвсем сън не ме хваща! Толкова съм го пренебрегнала малкото човече в корема, но се надявам то да проявява разбиране!  ooooh!

Иначе само мернах, че обсъждате легла, аз за малкия бях взела трансформиращо се легло, в което още спи, но  нямам  търпение да го махна, много ме дразни!  Кошарата - Бюрото, изобщо нямам намерение да го ползвам! Да не говорим, че ако си го вземеш от масовите магазини, направени са от толкова долнопробен ПДЧ материал, че направо не си струват парите! Сега за бебето ще ползвам докато мога едно легълце от приятелка с близнаци, която нямаше никакво място в спалнята си и прави леглата със странни размери по поръчка ( 90/60 ). Никак няма да се върже с обзавеждането в спалнята, обаче по-скоро ще инвестирам в нова детска стая след година, отколкото във временни мебели!

Sweety, и аз съм харесала количка на САМ, но и X-Lander много ми харесват, та имам време още да обмислям!

Извинявам се за протяжният пост, пожелава хубава вечер на всички, аз отивам на вечерно свиждане на малчо!

# 364
  • гр. Бургас
Ние още нищо не сме купили , но вече сме готови с избора .

За легло си бях харесала едно и се оказа , че едни познати имат същото и ще ни го предоставят
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-krevatcheta- … 0sm-buk-1015048-2

А за количка нямам намерение да давам повече от 600 лв . От доста време ровя из нета и бях се влюбила в новия модел на Chipolino  - http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/chi … hka-etro-tjurkoaz . Вчера я видях на живо и ... тя ще е   Peace . Малко е на риск , че няма кой да питам дали е доволен от нея , понеже е модел от тази година , но аз като си харесам нещо и край ...

# 365
  • Пловдив
Аз от баткото имам една количка Quinny (не съм сигурно точно за модела, но прилича на това - http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-2v1-quinny-speedi-pack-fast-b … own-48-21644.html). Изключително бях доволна - големи гуми, могат да се лепят ако се спукат, кошчето за колата можеше да се сложи на рамката с адаптери, мноооооого маневрена и лесна за управление. Коша за новородено (изобщо не бъркайте това със зимен вариант на количката) го ползвах някъде до 4-тия месец, след това вече в другата седалка, която беше изключително широка и удобна. Дръжката се регулира по височина, спирачка на дръжката за слизане по стръмни наклони. За една година нон-стоп употреба не е мръднала - нито като покритие на рамата, нито като избеляване на плата. Този модел тогава го нямаше в България, поръчах го през интернет от Германия и мисля, че ми излезе заедно с двата коша около 650лв.

# 366
  • burgas
Тайга, как си? Да ти кажа, моето лечение след изписването ми е магнерот 3х2 нифедипин 2х1 и ношпа 3х1, с нормално кръвно съм по принцип, но за сметка но това съм с ускорен пулс от малка и сега с нифедипина само два пъти усетих, че кръвното ми падна.

# 367
Здравейте!

За колички и креватче още нямам нищо конкретно на ум. Като гледам как цитирате марки и модели се замислям, че хич не съм в час. Но и за двете ще се съобразим и с по-скромна цена. Неразумно ми се струва да се дават безумни суми.

За количка ми се иска да е с четири гуми, да не е мн. лека, но и да не е тромава, да е по-компактна за асансьора, с местеща се дръжка и място за багаж. Но нищо конкретно. Веднъж мернах бебе в количка, която ми допадна и издебнах, че е X-Lander. Тази, която Dociii публикува също ми допада.

За кошарка умуваме, че е по-мобилна, компактна и има в приятни нюанси.

Но като цяло за пазаруването, тук не попадам на продавачки-магьосници. Обикновено ме поглеждат, преценяват на глас, че съм в ранна бременност и ме изоставят като консултанти. Това ме дразни, защото просто не умеят да ми вземат парите. А и трудно сполучвам на неутрални цветове за каквото и да било. Вариантите са розово и синьо. А аз от сега си умирам за нежни варианти на жълто, зелено, прасковено и т.н..

dudunski, стискам палци детенце бързо да се оправя и да си идва вкъщи! Представям се какво си приживяла.

И последно да ви питам: има ли някоя с толкова гадни киселини, че чак до повръщане да се стига? Уж дъвча ментови Гавискон, но е нещо отвратително-стърже, изгаря и като финал се стига до повръщане.

# 368
  • Варна
Тайга, как си? Да ти кажа, моето лечение след изписването ми е магнерот 3х2 нифедипин 2х1 и ношпа 3х1, с нормално кръвно съм по принцип, но за сметка но това съм с ускорен пулс от малка и сега с нифедипина само два пъти усетих, че кръвното ми падна.

Спряхме магнерича, минах на нефидепин и се чувствам доста замаяна от него днес. Пак съм с контракции и болки, така че и инжекция папаверин с бусколизин ми сложиха и май ме успокои малко.
И утре няма да ме пуснат обаче, за неделя се надявам.

# 369
Трибека, поста ти все едно аз съм го писала  Peace Кошара имам от каката, която е от същите плоскости като спалнята, от малкия размер 60/120, отначало там ще спят и двете бебета, после ще поръчам още една същата. От тези трансформиращите не бих поръчала, огромни са, а като искам друго обзавеждане едва ли точно от нея ще ползвам за бюро и т.н. Повивалник ползвах твърд, който се слага директно върху кошарата, съответно и той не ми заемаше излишно място. Стела, тези залепените не ми се виждат много удобни, освен, ако не ги държиш в средата на стаята.
Количката верно е голяма драма, аз такава огромна няма да си взема, направо една лятна с пълно легнало и покривало за крачета, те ще са летни бебета, едва ли ще ми е толкова мъчно за големи кошове. Макларъна е единия избор, но аз предпочитам Косато, малко по-стабилни ми се виждат гумите, а и цветовете им са много свежи и не на последно място - влиза в асансьора!
Тайга, като си с болки и контракции защо бързаш да си тръгваш от болницата? Поне там си под наблюдение, дано подейства новото лечение!  Hug

# 370
  • София
Tribeca, взе ми думите от устата за транспортните кошари  Laughing И аз не мога да ги възприема, като част от обзавеждането, за това предпочитам бяло, елементарно легълце, и една кошарка транспортна за при бабите и по хотелите.
Кошарка харесах в Икеа, но е без плътни табли, а мисля, че ще има течение на мястото, където ще го сложим и ми се иска да е по-затворена. Има легълце на Бейби Дизайн с 3 плътни табли и решетка, то ни е вариант, но не ми харесва толкова, за това се оглеждам в продавалник за хубава бяла класическа кошарка, 60/120 само трябва да ни е размера Simple Smile
Иначе със сигурност няма да имаш проблем да оставяш близнаците да спят заедно, моята приятелка така ги оставяше, въпреки, че имаха отделни легълца. Аз бях пуснала във фейсбук, но ще пусна и тук. Мъжа и се занимава с изработка на мебели и направи доста интересна стая, в която да спят трите деца - по-голямото им момченце, и близначките, които се родиха по-късно. Та в началото спяха двечките заедно на долното легло, след това ги разделиха и си спят всички по леглата.

# 371
Здравейте!
Чета ви редовно ,но не ми остава време за писане.
Излязаха ми резултатите от изследванията.
Урината е ок , но имам гъбички. Понеделник ще ходя на лекар.Притеснено  ми е.
Кошара имам дървена от баткото. А количка още не сме решили каква ще е . Има време. Тя ще е последната  покупка.

# 372
За количка.харесала съм си Mima.Ще я купя от една приятелка.Нейната е почти като нова и много ме устройва цената,защото тези колички не са евтини,пък и ще получа всички аксесоари като подарък Grinning

# 373
  • Бургас
Аз както вече се похвалих днес бях на ФМ. Много съм доволна и щастлива от прегледа. За четвърти път ми е потвърдено, че ще имаме момък, та съмнение не остана никакво.  Mr. Green Тъй, че женско име няма да се мисли.  Crossing Arms Дребчо се развива перфектно и си беше налапал палеца  Heart Eyes Тежи 852 грама и е 33 см. Беше се изтегнал странично по ширина на корема ми, а аз се чудя какво ме подритва под реброто в ляво  Wink Шийката ми е наистина малко скъсена т.е. около 3 см е, за което док каза, че не е нещо фатално и че дори не е нужно постоянно да лежа. Все пак трябва да не се натоварвам физически. Потвърди опасенията ми, че като нищо може да съм си докарала беля с големите количества кола, които поглъщах през последните дни преди да вляза в болницата. Така, че имайте едно наум  newsm78

Ники това коя ФМ ти е ,ти в коя седмица си.
Това ми е втора ФМ - първта я правих в 15 г.с., а сега съм в 25 г.с. и док не ми каза да ходя повече. Така че е и последна.  Peace

Момичета я чакайте да ви питам, кога се идва на бебе?
Когато се роди баткото, и аз все още бях в болница, таткото беше събрал в къщи приятели. Но едва ли е това? Другото, за което съм чувала, е че се канят гости на 40-те на бебето и се прави питка, но там пък май по спомен се канеха само жени..... Та?

# 374
  • burgas

Спряхме магнерича, минах на нефидепин и се чувствам доста замаяна от него днес. Пак съм с контракции и болки, така че и инжекция папаверин с бусколизин ми сложиха и май ме успокои малко.
И утре няма да ме пуснат обаче, за неделя се надявам.
[/quote]

Стискам палци  Hug аз хапвам доста шоколад, попитай ако ти разрешат ще ти посветне от него

Общи условия

Активация на акаунт