Имам стоматологичен проблем

• 151 154
  • 1 629
  •   2
Отговори
# 690
Аз вече съм наясно..след четене на чужди сайтове.
Обикновеното почистване няма нищо общо с пародонтологичното. Но при теб може костта да си е наред и да нямаш пародонтит....

Не знам и аз как са нещата. Confused Само ми каза, че имам много зъбен камък, че венците ми били зле и сега не съм го усещала, но ще ми правят проблем. И това е първото нещо, което трябва да направя. Аз наистина не усещам нищо и не мислех, че е толкова зле положението...но явно е така.

# 691
И аз не усещах. Не ми кървяха грам. Но на снимката лъсна мащабно стопяване на костта. Пародонтозата е коварно заболяване, именно защото понякога протича безсимптомно. Tired

# 692
И аз не усещах. Не ми кървяха грам. Но на снимката лъсна мащабно стопяване на костта. Пародонтозата е коварно заболяване, именно защото понякога протича безсимптомно. Tired

След като приключа с лечението си може да отида и на специалист, за да каже.

# 693
Ако имаш панорамни снимки,ги занеси.
На тях ясно се вижда до къде е костта. Трябва да стига до коронките на зъбите. Ако е отдръпната и стига до средата на корените,значи има проблем...

# 694
Ако имаш панорамни снимки,ги занеси.
На тях ясно се вижда
до къде е костта. Трябва да стига до коронките на зъбите. Ако е отдръпната и стига до средата на корените,значи има проблем...
Имам една панорамна, но не на цялата челюст, а само 3/4 май се води, не съм сигурна. Но мерси за инфото. Heart Eyes
Личи си, че си наясно с нещата. Знам как като имаш някакъв проблем и научаваш всичко за него. Peace

# 695
Да ти кажа,мъчно ми е как костта ми се е стопила безвъзвратно Tired сравнявам две секторни снимки,от 2013г и от 2017г.,на които с просто око се вижда как костта е намаляла. През 2013 целите корени са в костта,а сега само върховете им са забучени там.
Благодарение некадърността на зъболекаря ми... Stop

# 696
Да ти кажа,мъчно ми е как костта ми се е стопила безвъзвратно Tired сравнявам две секторни снимки,от 2013г и от 2017г.,на които с просто око се вижда как костта е намаляла. През 2013 целите корени са в костта,а сега само върховете им са забучени там.
Благодарение некадърността на зъболекаря ми... Stop
Много кофти...тези зъболекари изобщи не доглеждат, нали затова се правят снимки, а те и там не виждат проблема. Такива некадърници има, че нямам думи!

# 697
Абе аз думи имам... Mr. Green ама да не развалям атмосферата тук.. Joy

# 698
Абе аз думи имам... Mr. Green ама да не развалям атмосферата тук.. Joy
Хаха, недей, то тук за такива приятни неща си пишем, то болни зъби, венци, кости, некадърници, все хубави неща. Grinning

# 699
Няма,ама много мога да говоря,мнооогооо...честно ти казвам,ако почна, нЕма до моете да ме спрете.. Crazy Ама ми се иска да го рЕкна на Зъбарев,че към него ми е насочена емоцията Mr. Green

# 700
Няма,ама много мога да говоря,мнооогооо...честно ти казвам,ако почна, нЕма до моете да ме спрете.. Crazy Ама ми се иска да го рЕкна на Зъбарев,че към него ми е насочена емоцията Mr. Green
Така,така...то тук няма смисъл да се оплакваме, макар че не мога да се сдържам. Mr. Green Naughty

# 701
Здравейте, вчера на обяд ми извадиха кътника, но си прокървяваше леко до вечерта. И сега пак леко прокървя след като пих айрян и си изплакнах леко устата. Кажете моля ви, нормално ли е това?не е много, а по-скоро въпросната дупка от извадения зъб и съседния се окървавиха. Не тече надолу. Но се тревожа, не трябваше ли да не кърви вече.

# 702
Здравейте, вчера на обяд ми извадиха кътника, но си прокървяваше леко до вечерта. И сега пак леко прокървя след като пих айрян и си изплакнах леко устата. Кажете моля ви, нормално ли е това?не е много, а по-скоро въпросната дупка от извадения зъб и съседния се окървавиха. Не тече надолу. Но се тревожа, не трябваше ли да не кърви вече.
Според мен не е чак толкова ненормално, все пак това е рана и кърви. Не се тревожи, просто внимавай при хранене!  Peace Бързо оздравяване!  Peace

# 703
Благодаря за отговора! Притеснявам се, понеже и друг път са ми вадили зъб, но на другия ден вече е нямало кръв. Но сега си беше трудничко вадене, зъбът се счупи,ровичкаха ме доста докато извадят всички парчета. Голяма рана си е...  Tired И другото, което ме очуди, постоях с марлята около две минути, след което зъболекарят я махна и така си тръгнах,а друг път съм седяла по половин час с нея. Ох, заешко сърце мое, голямо шубе съм.  Sad

# 704
И мен си ме е страх...сакън да се не затрия, че друга кат мен нЕма Mr. Green Laughing

Може да отидеш при този, който е вадил зъба, на консулт...да го погледне, за твое успокоение. Нямам опит с вадене на зъби, но съм чуваба за съсирек..да не би да е паднал и затова да е прокървило..

Общи условия

Активация на акаунт