Имам стоматологичен проблем

• 151 154
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 720
За брекети сме дърти веч.. Mr. Green
Ще вземаме специалност за цяло протезиране по-натам.... Rolling Eyes

# 721
Тъкмо смятах да се заровя да търся онова мнение на специалиста, но ти написа пак!  
Сега те разбрах.  Hug
Вие какъв конец ползвате?
На мен ми е любим орал би бялата кръгла кутийка. Другите набъбват, докато почиствам.
А, и като се прави пломба, зъболекарите прокарват конец в пространството със съседния зъб. Да е сигурно, че ще може да се ползва после такъв.

Тете, не я знам! Ще прочета.  Simple Smile
И аз този ползвам, но някои пломби са ми зле и ми закача там. Някои забравят да прокарат конец.

# 722
Здравейте. Моят проблем с кървящия венец продължава и днес. Както си няма нищо и дупката от извадения зъб изглежда вече потъмняла, изведнъж се процежда кръв по околните зъби. Вчера отидох при стоматолога да го види и каза, че било нормално и щяло да кърви още ден два. Но това никак не ме успокои Sad Ужасно е. На съседния зъб до извадения има нещо като кожичка отгоре, възможно ли е да кърви от там, да има разкъсване? Вече не знам какво да мисля, кога ще свърши това....  Sad

# 723
Какво представлява цервикалния кариес?

# 724
Да не е в каналите на лекуван зъб?
Това, че зъбът е умъртвен, не значи, че е защитен от появата на кариеси...това си спомням..

ПС...проверих в Гугъл...било кариес в близост до венеца, по шийката на зъба...
Признавам си, че за първи път го чувам...и такова ли нещо имало, боже...

http://www.puls.bg/health/dental/news_21103.html

# 725
Има, даже си имам един такъв. Получи се на зъб , койо е с мост... тези кариеси са доста трудни за ,,поправка,,. На моя позната и лекуваха такъв каис и пломбата падна след един месец. Повторно пломба- падна оново. Четох, че при такива кариеси се слага различен фотополимер, но забравих какъв точно.

# 726
Това, във връзка с оголените шийки ли е?

# 727
Не е свързано винаги с оголена шийка. Понякога остава храна в основата на зъба и се развива кариес. четкане, четкане и конци. ,,измитащите ,, движения с четката предпазват от такива шиел и кариеси.

# 728
За шиечен съм чувала от сестра ми,но не знаех, че и цервикален му викат  Crazy

# 729
и за там си трябва специалист с ювелирни способности Simple Smile Не е като другите кариеси...

На ММ ми с отчупи парче от зъба и част от пломбата падна и  от два часа вече е на зъболекар.   Какво толкова се бави newsm78 Поне на него му намерих свестен специалист, ама за мен не мога и туй то...

# 730
Бисе....да не поема анестезия в некоя бирария  hahaha

# 731
Хаха, Тетааа пак ме развесели Joy Тази анестезия е по - добрия вариант. Mr. Green

# 732

Joy  Joy Joy  много ми допада чувството ти за хумор bouquet

# 733
Ааа, насреща съм винаги.....заповядайте, дет се вика... Laughing

# 734
Ааа, насреща съм винаги.....заповядайте, дет се вика... Laughing
Де да бяха всички като тебе в този форум, ама това е вече друга тема, дето не е за тук. Flutter bouquet

Общи условия

Активация на акаунт