С какво ви дразнят свекървите- 40

• 56 558
  • 866
  •   1
Отговори
# 450
  • София
rumka833 все едно за моята свекърва си писала хахаха

# 451
Тично преди час свекито си тръгна от нас.Пак ме издразни с това,че смята себе си за по-умна и хитра от останалите.Започва тема за която и казвам,че не ми е приятна и не ми се говори и да обсъждаме друго,а тя ама защо ...ама еди си какво...
На тоя това кажи,на ония онова...съветва ме тя,все едно аз нямам акъл и тези неща които ми говори аз не съм ги казвала.
Казах й ,че няма нужда да ми казва какво да говоря,защото тези неща съм ги повтаряла 100 пъти ....а тя седи и ме гледа ,не може да повярва,че така и говоря.Ама като ти каже човек ,че не ми се говори на дадена тема,защо продължава.Ако тя ми каже така,аз ще разбера и няма да продължавам .И пак се месят със свекъра за това как ще се отглежда детето,все едно трябва да се допитвам до тях и методите при кумонизма ...  ooooh!

# 452
И пак се месят със свекъра за това как ще се отглежда детето,все едно трябва да се допитвам до тях и методите при кумонизма ...  ooooh!

Въх , недей, ужас беше при кумонизма. 

# 453
  • Бургас
И пак се месят със свекъра за това как ще се отглежда детето,все едно трябва да се допитвам до тях и методите при кумонизма ...  ooooh!

Mr. Green

# 454
И пак се месят със свекъра за това как ще се отглежда детето,все едно трябва да се допитвам до тях и методите при кумонизма ...  ooooh!

Трещи!!!!!!

# 455
моята ме дразно като постоянно ме кара всеки у дома да се храни със собствен прибор, от лична чиния и чаша.
всеки път като дойде ни носи "подарък" пластмасови прибори и чаши и един ден довлече и чинии за еднократна употреба.

Извинявай, но това не го разбрах....Как всеки си има лична вилица, примерно? Единия ми комплект са 12 еднакви, бележат ли се по някакъв начин, че всеки да си знае вилицата? За гостите други прибори ли има? Чиниите също ли са на всеки различна? Разбирам до някъде за приборите, вкарваш си ги в устата, но ако е такъв дермофоб по-лесно би било просто да ги извари, или да си купи съдомиялна. И как така ти носи пластмасови Shocked Мале чувствам се като някаква мърлячка, че си използвам каквито прибори ми попаднат и после просто ги мия. newsm78

За да не е офтопик ще кажа, че аз със своята бъдеща свекърва колосални проблеми нямам. В сравнение с прочетените тук сме в чудесни взаимоотношения след като аз си преглътнах някои неща. Може би ще  е така, живот и здраве, докато не се появи нов член на семейството, но каквото дойде. Grinning
 Интересна ми е ситуацията с приборите, моля светнете ме, че съм млада снаха, ако така се прави  и аз да въведа тая техника.

# 456
  • София
моята ме дразно като постоянно ме кара всеки у дома да се храни със собствен прибор, от лична чиния и чаша.
всеки път като дойде ни носи "подарък" пластмасови прибори и чаши и един ден довлече и чинии за еднократна употреба.

Извинявай, но това не го разбрах....Как всеки си има лична вилица, примерно? Единия ми комплект са 12 еднакви, бележат ли се по някакъв начин, че всеки да си знае вилицата? За гостите други прибори ли има? Чиниите също ли са на всеки различна? Разбирам до някъде за приборите, вкарваш си ги в устата, но ако е такъв дермофоб по-лесно би било просто да ги извари, или да си купи съдомиялна. И как така ти носи пластмасови Shocked Мале чувствам се като някаква мърлячка, че си използвам каквито прибори ми попаднат и после просто ги мия. newsm78

За да не е офтопик ще кажа, че аз със своята бъдеща свекърва колосални проблеми нямам. В сравнение с прочетените тук сме в чудесни взаимоотношения след като аз си преглътнах някои неща. Може би ще  е така, живот и здраве, докато не се появи нов член на семейството, но каквото дойде. Grinning
 Интересна ми е ситуацията с приборите, моля светнете ме, че съм млада снаха, ако така се прави  и аз да въведа тая техника.

У нас например, всеки си има собствена чаша за кафе - моята е тумбеста и зелена и на нея пише "I feel good", на мъжа ми висока, бяла, със снимка и името на любимата му рок банда и т.н. Иначе приборите и чиниите ни са общи, но разбира се, когато се храним, не си ги менкаме.  Mr. Green

# 457
  • Mediterraneo
Това със собствените прибори и чинии е изява на болест, сериозно. Сега, чаша за кафе и аз имам моя, но това не значи, че се побърквам, ако детето си сипе мляко в нея.

# 458
Майка ми пък мие бананите.

# 459
Аз и мъжа ми сме с еднакви чаши - даже не знам кой, кога в коя чаша пие (за ужас на свекървата на rumka) Simple Smile Иначе имаме още 10-тина и всичките са различни - по-големи, по малки, различни цветове. Като дойде някой на гости просто ползваме някакви чаши. Simple Smile Това с приборите е прекалено... и откачено... Все пак всичко се мие с препарат след употреба. Не виждам какво откача, освен ако не е свикнала да не мие... Sick

Майка ми пък мие бананите.
ooooh!

# 460
Аз също ги измивам и смятам, че достатъчно микроби и какво ли не са накацали по тях, докато дойдат в къщи. Не се знае кой ги е пипал, прехвърлял, подреждал, кихал и плюл върху тях.  Sick

# 461
  • София
Ние пък дори понякога си ядем от вилиците с мъжа ми и детето или си пием от чашите докато се храним на масата. Един път нарочно даже си боцнах от нейната чиния хахахха  Grinning Пука ми..  По пронцип спазвам етика на хранене ,но като сме в тях отвътре ми иде напук да и правя...

А това за бананите , аз също ги мия . Мия всички плодове защото си ги слагам във Фруктиера. Тези неща за мен са напълно нормални. Всеки ги е опипвал .

# 462
Хайде и аз тук. Като цяло моята свекърва е добра жена , само не мога да си обясня що за мания има да се оплаква. Постоянно - ту сърцето я стяга , ту краката я болят , ту пък главата ще и се пръсне...Нищо де аз слушам и цъкам  с език . Ама най-много ме дразни като каже ,че не можла да спи цяяяла нощ . Само да вметна че не пие никакви хапчета, ходи постоянно по доктори и така. Пък аз нямам право да се оплача , ама да кажа ,че съм с кърмаче на година и половина,което се буди по 100 пъти на нощ и цяла зима боледува...Милата тя не може да ми помага с детето, щото не се наемала. Аз никога не съм молила за помощ за де. То не ми се дава възможност.

# 463
Е, то може ли да помолиш, teodoranka?! Рискуваш да и се изостри някоя болежка и после да те подлуди Simple Smile

# 464
Пука ми..  По пронцип спазвам етика на хранене ,но като сме в тях отвътре ми иде напук да и правя...

А с какво свекървата е провокирала желанието за правене напук? В предишната тема ти беше споделила, че редовно и оставяш детето си. Цитирам:"Аз си оставям детето всяка Събота и Неделя при свекърите . Защо пък не?...  Свекърва ми е детска учителка и живеят близо до нас , изобщо не се притеснявам!"
Някак двете неща са ми несъвместими. Ако някой ми провокира желанието да му правя напук, не бих го използвала да ми гледа детето всеки уикенд. А ако ми е достатъчно добър, за да му оставя детето, не бих имала желание да му правя напук. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт