Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • shumen
Шушулче,да не би да е нещо от бъбреците.Ако трябва отиди да те види и друг лекар.

# 46
shinzou, яслен вирус изкарах, още съм на антибиотик, но когато давах урина, бях с търпимо неразположение, температура не съм имала. Питах и ЛЛ какво означава белтъка и тя нищо не ми отговори. 40-торно са ми завишени стойностите, к отговарят за токсоплазмозата, но и с предната бременност бяха така и не се притеснявам. В сряда отивам да коментираме с АГ.

# 47
shinzou, яслен вирус изкарах, още съм на антибиотик, но когато давах урина, бях с търпимо неразположение, температура не съм имала. Питах и ЛЛ какво означава белтъка и тя нищо не ми отговори. 40-торно са ми завишени стойностите, к отговарят за токсоплазмозата, но и с предната бременност бяха така и не се притеснявам. В сряда отивам да коментираме с АГ.
да предположих че си била болна,затова и те питах дали си имала температура.нищо не ти са ти казали,защото явно е това,а ти си пила антибиотик.дано да няма нищо друго Simple Smile

# 48
Ама аз започнах да пия след като дадох урина, иначе не съм била с температура или поне аз не знам да съм била (не съм я мерила).

# 49
Ама аз започнах да пия след като дадох урина, иначе не съм била с температура или поне аз не знам да съм била (не съм я мерила).
нищо че не си пила антибиотик.то като има вирус в тялото,температура на тялото се увеличава,а ти може да не си усетила.аз разбирам че белтъка се е отделил,заради този вирус.ама ще каже АГ  ти за най-сигурно

# 50
  • В къщурката на хълма на феите
албумин в кръвта на бременна, ако не намерите, начи жената не е бременна Mr. Green бъбреците и черния дроб са най-натоварените органи в организма при една бременност, понеже филтрират кръвта не на един, а на двама, че и повече човека /зависи от случая/ .. нормално е да се натрупва белтък в кръвта .. това е една от най-честите причини за отичане на краката и т.н. ..

# 51
  • В градината...
Ей ся разбрах що не бива да пия алкохол по време на бременност  hahaha

# 52
 newsm78 newsm78

# 53
  • В градината...
Да не си товаря черния дроб излишно  Joy

# 54
  • София
А аз разбрах защо мойто мъж не ми дава да пия фрешове... товарели черния дроб.

# 55
големи сте кайсии, значи Joy Joy Joy

# 56
  • до едно тепе
Перу Joy
Аз днес се записах на ЖК. Направиха ми досие акушерките-мерки и теглилки. Доки снима бебка с ехото Laughing и ми взеха МБ и цито. Дадоха ми един наръч направления за изследвания и си ми връчиха секретите аз да си ги нося в лаб. работеща със ЗК. Цяла сутрин обикалям лабораториите. В Хронолаб не правели такава цитонамазка Shocked От тук нататък, ако няма проблем посещение веднъж месечно и те така. Иначе нямаше много хора и бързо свърших в болницата, ама после разкарването из града ми взе здравето. Shocked
Утре сме на масово боц. Аз ще пускам кръвните, а на малчо ще повтаряме СУЕ-то, че доки има някакви съмнения. Излезе много високо та и главата ми пуши вече от притеснение Confused

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 14:10 от pospalancho

# 57
Момичета, честита бременност на всички. Пожелавам леко бременеене и още по-леко раждане. Много съм нова и не знам дали пиша на правилното място. Дори не знам къде ще излезе отговара ми Simple Smile

# 58
  • Германия
  Joy Joy Joy Joy
хахахаха по тази логика и плодове да не ядем, че ферментират в стомаха  Joy Joy Joy

# 59
  Joy Joy Joy Joy
хахахаха по тази логика и плодове да не ядем, че ферментират в стомаха  Joy Joy Joy
  Joy  големи компоти стават в стомаха значи

Общи условия

Активация на акаунт