Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ако трябва викай бабите на помощ, не е шега работа   Hug

# 706
  • shumen
Витаминка,честита количка.Като е получиш качи снимка да е видим.
Шушулче,а защо е спряха от ясла?Ако има кой викай го да ти помага,че ти да можеш да си почиваш.

# 707
  • NE
Шушулче Водата много помага при контракции. Аз  изкарах с по 3-4 контракции от 7 до 9 месец, но нямах разкритие. Confused Стискам палци магнезия да помогне, при мен помогна.

Киселините не са безобидни, както и лекарствата. На мен до последно нищо не ми изписаха, а впоследствие се разбра че са и киселини от жлъчката.

# 708
Витаминка, много хубава количка, а произведението е прекрасно.  Heart Eyes
Шушулче, в кой месец си? Пожелавам процеса да претърпи регрес и да задържите, докато трябва. Дано успееш да почиваш повече.

# 709
  • София
Ох, балерината предния преглед беше главично, сега пак се е завъртяла седалищно. Crossing Arms

# 710
Прави тренировки явно, но ще застане в правилната позиция, нали е балерина. Simple Smile

# 711
  • Северозапада
Има време, ще се обърне. И София беше така, уж главично пък по някое време пак се обърна седалищно. След 30-та седмица пак се завъртя в правилната позиция и си излезе нормално. Е, не съвсем, била е в поза "Супремен"  Mr. Green и малко ми беше разкъсала шийката с ръка.

# 712
  • София
Ние в 26гс се обърнахме, има време, ще си намери мястото  Simple Smile

# 713
  • Сливен
Аз не помня при мен кога е било това обръщане, но и според мен има време.
Естлар, честито сърце  Hug
Ох, тези киселини - мен и двата пъти ме мъчих в края на бременността. С Ивайла обаче взеха невероятен връх, в 37 г.с. повръщах постоянно заради тях, от напъването с това повръщане получих хемороиди, които при първото ми и по-тежко раждане ми се разминаха, ей още ме е яд за това нещо, да родиш нормално ( с 39 шева) и да разминеш си е цяло чудо и заради едно повръщане да ти се лепнат  #Cussing out Ама това е, майчинството иска някои жертви.
Витаминка, страхотна количка и невероятно коремче  Hug
Стискам и аз палци на Меци за събота  Hug
И аз съм скоро на преглед - в понеделник, следобед, тя и Весито беше май тогава, ама още не се е разписала тук.
Хубав ден.

# 714
  • В къщурката на хълма на феите
Кашмирче честито ти двуцифрено число на лентичката Hug

# 715
  • София
Количката ни вече е туук  newsm76
Прекрасна е, не мога да и се нарадвам, с голям кеф я сглобих!
x-lander x-pulse
Коша за новородено е от друг модел на x-lander, но с адаптерите без проблем се монтира на рамата, влюбих се в цвета и не исках да е черен, като оригиналния от модела, защото много ще го напича лятото Simple Smile Плюс това ми излезе само 60лв от ОЛХ с 10лв доставка от Еконт  Laughing

# 716
Честито, Витаминка  Heart Eyes Дълги и приятни разходки да си правите.
Сподели обаче за леглото. Много симпатично ми изглежда.

# 717
  • Северозапада
Честито, много е хубава, със здраве да си я ползвате  Hug

# 718
  • София
Диамантче, леглото ни е Тони на Dizain Baby. И то е от ОЛХ, много изгодно ни излезе и се оказа в квартала. Матрачето, което вървеше с него е бамбуков Магнифлекс с гаранция, имахме и бонус, въртележка за легло на Фишър прайс, която пее и прожектира пеперуди по стените и тавана.... всичко това за 150лв.
http://kasida.bg/product/28929/detsko-leglo-toni-60-120-sm-dizai … y-krem-venge.html

Скрит текст:

# 719
  • В къщурката на хълма на феите
и аз съм се замислила за количката .. ахаха дет се вика не го знам това ембрионче живо ли е, ама се чудя дали да не купя друга количка, а текущата да продам .. бавно но сигурно се превръщам в ГМО-маруля Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за легло още не съм мислила.. както е тръгнало по-скоро мисля, че ще изнеса Мецан в хола и ще спя с двете чудеса на спалнята, отколкото да ми трябва ново легълце Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт