Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Диамантче, мисля, че точно около 3-4ти месец имах ужасен период, в който всяка нощ сънувах мръсотии Grinning Grinning Grinning
Оказа се, че доста други мамчета са така през този период.
снощи понеже номер 1 ме остави да спя, сънувах, че Джейми Оливър много сериозно ми обръща внимание .. мисля, че трябва да спра да гледам кулинарния канал Mr. Green Mr. Green Mr. Green
newsm62

Естлар, честито тупа-лупа  Heart

# 691
  • София
ахахах, не е за изхвърляне Джейми Оливър  Laughing

Естларче, браво на вас  Hug

Аз все още се разправям с моята количка, на която много вдигнаха цената и сега ще я вземем без кош за новородено. Него съм поръчала от олх и трябва да се дотътря до Еконт, за да го взема.
Количката трябва да пристигне в събота  Simple Smile

# 692
  • shumen
Естларче,браво на вас.Все добри новини да носиш.
Витаминка,честит кош за новородено.Ти последно каква количка си избра?

# 693
Мецани, Джейми много на тийн ми бие на мен  Laughing Залиташ по агнешко май  Mr. Green
Витаминка, четох твоите премеждия с количката. Да докладваш като я получиш. Аз оглеждам Mamas and Papas Urbo 2 или Armadillo, ама никой не иска да каже нищо за тях  Crossing Arms
Естлар, честито сърчице  Heart Eyes

Аз бях на ФМ+БХС. Видяхме си въшката и съм спокойна  Heart Eyes

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
Мецани, Джейми много на тийн ми бие на мен  Laughing Залиташ по агнешко май  Mr. Green
ма как агнешко .. 75ти набор е човека .. таман да се вика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 695
  • София
Диамантче, предположение за пол има ли?

# 696
  • София
снощи понеже номер 1 ме остави да спя, сънувах, че Джейми Оливър много сериозно ми обръща внимание .. мисля, че трябва да спра да гледам кулинарния канал Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy hahaha Joy Аз не бих отказала на Рудолфчо. Joy
Естлар, браво, сантиметърче ама тупка. Нека да е все така до термин. Hug
Диамантче, браво и на вас с бебочо..
Аз минах втората ФМ и на нас всикчо ни е наред, бебчо е копие на батко си и вече съм влюбена  Heart Eyes. Сега някак си ми е по-реално.

# 697
  • София
 Hug Браво, Ани!

# 698
Чудесни новини носите, поздравления, Естлар, Диамантче, ANI BANI !
Витаминка, покажи каква е количката, когато имаш време, за да помечтая.
Имам някакви болки от време на време, едни присвиващи, като импулси от двете страни на корема и не мога да се сетя имала ли съм първия и втория път такива или матката ми е като вулканизирана гума и е възможно като се разтяга да ми е по-странно и леко болезнено.  newsm78 Отивам да търся фетален доплер.  Mr. Green

# 699
ма как агнешко .. 75ти набор е човека .. таман да се вика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Верно ли?!  Crazy Значи просто изглежда младолик. Или аз съм гледала само стари епизоди от тийн годините  Laughing Laughing Laughing
'75 си е чудно  Mr. Green

Кашмирка, докторката каза, че виждала някаква точка и предполага, че ще е мъж, но още не можела да гарантира  Crossing Arms

# 700
  • София
danaeka, x-lander x-pulse си избрахме, от началото на бременността бутам колички по магазините, главата ми се пръсна и най-накрая окончателно се спряхме на нея и точно преди да я купим, стана проблем с доставчиците и количката изчезна за известно време, никой не казваше дали ще ги има пак... та ужас беше.

Чакам я в събота, но ми пратиха смс от спиди, че утре ми идва пратка, може и тя да е, не пише какво е, но сякаш друго не чакам.
Коша си го взех сега, много е свеж, той е от друг модел на ландерите, но става и за нашия модел Simple Smile Поръчахме си черна количка и не исках коша за новородено да е черен, че точно лятото ще го напича много.

Диамантче, аз на мамас енд папас само солата съм виждала, много е доволна приятелка от нея.
Браво за хубавите резултати от ФМ на теб и ANI BANI.
На мен на първата ФМ ми каза, че е много рано, но има по-голяма вероятност да е момче... е позна.
Есенче, имах и аз болки и даже сякаш някой ми дърпаше маточната шийка с конец, много неприятно, отминаха. Расте матката, няма как.

С много снимки ще ви наспамя, ама да си покажа и аз произведението от вчеращния преглед Simple Smile

# 701
Ехе много сте писали момичета.Виждам и нови-стари познати за мен Тиата,Естлър и Есенчето.Много се радвам да ги "видя" тук   Simple Smile
Витаминка пу-пу на твоя сладур  baby_neutral
и аз да се оплача от киселините.Лекувам гадините само с кисело мляко или сода  #2gunfire преди минаваха от вода с лимон ама вече не  #Cussing out иначе и на мен са ми казали Гавискон сироп за тях

# 702
Витаминче, някое селфи няма ли да покажеш? Hug
Аз се връщам от преглед. С контракции от 10-ина дена съм, но от 3-4 са особено на често. Започвам приема на магнезий, но ще помоля Витаминка да изкоментира това: "шийката е с 1 пръст пропускливост, но не знам дали това не се дължи на нормалното ви раждане" Thinking. А ся де.

# 703
  • София
Шушулче, ето едно коремче от преди 2-3 седмици  Laughing
Скрит текст:
Имаш "разкритие" 1см, което може да се дължи на контракциите или да е резултат от предишното ти нормално раждане, тоест, шийката при второ раждане понякога не се затваря напълно.
При всички случаи, според мен трябва да почиваш повече до 35-36гс Hug
Препоръчвам ти също за контракциите да пиеш повече вода, поне 1.5л на ден, освен ако нямаш високо кръвно, но дехидратацията много зачестява контракциите.

# 704
Аз не я попитах дали ми е скъсена шийката, ама това, цитираното, ме притесни доста, а няма как да почивам, че дъщеря ми я спряха от ясли и се гледаме двете.
Благодаря, че се включи с коментар!

Общи условия

Активация на акаунт