Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 267
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ММ му вика глист! Mr. Green
Обаче ние с любов така си му викаме! Heart Eyes Hug

# 676
Аз на мойто викам въшка  Mr. Green

Тиата, почивай си, излежавай се, чети, гледай хубави филми и всичко ще е наред  Hug

Като сте се заговорили за секс,
Скрит текст:
да се оплача, че вече не издържам  Crossing Arms Заради това кървене в началото още не смея да се отдадем на ласки с ММ, а в същото време толкова ми е разгонено...  Crazy Почти всяка вечер сънувам мръсотии  Mr. Green
При положение, че нямам оплаквания и кървене от доста време, дали може или да изчакам до следващия преглед и да питам докторицата  Thinking

# 677
  • София
Така, така и аз първите седмици само мръсотии сънувах. Mr. Green
ние в началото на балерината й викахме бобче мунг. Heart Eyes

# 678
  • София
Док се бъзика днес, че на мен секса ми е забранен, но на ММ му било разрешено, та той да се оправял! Mr. Green

# 679
На дъщеря ни ѝ викахме Смърфовинка, а на това бебе - Милчо.

# 680
Наричаме бебето или топката/топчо или бръм/бръмбър.
Диамантче, ако прегледа е скоро може да почакаш мнението на док.  Peace
И ние сме със забрана заради кървене, но си мисля, тъй като причината беше аспирина дали няма да се престраша да пробвам (не че не съм пак на аспирин, но поне не кървя вече).  newsm78 Нямам муза още, въпреки че мислите ми започват доста упорито да се вълнуват. Grinning

# 681
  • NE
На моя ритльо му виках Бам-Бам, но за малко. После като се роди си стана Бебът, а сега и Зъбльо.
Аз нямах забрана за секс, но след 7 месец си беше жива мъка за мен, но корема ми вървеше 5 крачки пред мен и затова.

# 682
  • София
Момичета, кажете някой бабин илач за киселини?

# 683
  • В къщурката на хълма на феите
една мацка каза, че лекар й е изписал Гавискон за киселини по време на бременност .. иначе за бабини илачи - газирана вода Peace

# 684
  • NE
Студена вода, кисело мляко при мен спасяваха положението. Чувала съм и за ябълка, че помага.

# 685
  • shumen
При мен помагаше само газирана вода.

# 686
  • София
Значи ще се заредя със сода...

# 687
  • София
Есенче, аз не съм и фен, но много ми върви с някои храни, като хапваме навън и определено се отразява на контракциите Simple Smile
Доплера не беше само преслушване на тоновете, а почти трета фетална морфология, правиха го с ултразвук, измериха доста размери на бебето, гледахме органи, крака, ръце и кръвотоците на пъпна връв, плацента, маточни стени и т.н.
Иначе слушаме тонове на всяка консултация, а след 34гс започваме и записи.
Имам си апаратче за слушене на тонове от продавалник (фетален доплер), хващат се от 9та седмица.
TIAta, браво на червея, да расте бързо бързо Simple Smile
kashmir, ако нямаш противопоказания няма период, в който трябва да се намали/спре секса Simple Smile
Ние сме на сухо от началото Grinning
Диамантче, мисля, че точно около 3-4ти месец имах ужасен период, в който всяка нощ сънувах мръсотии Grinning Grinning Grinning
Оказа се, че доста други мамчета са така през този период.
За киселините нищо бабино не ми помага, но все забравям да си взема талцид или гавискон Simple Smile)) И си ги търпя.

# 688
  • В къщурката на хълма на феите
Диамантче, мисля, че точно около 3-4ти месец имах ужасен период, в който всяка нощ сънувах мръсотии Grinning Grinning Grinning
Оказа се, че доста други мамчета са така през този период.
снощи понеже номер 1 ме остави да спя, сънувах, че Джейми Оливър много сериозно ми обръща внимание .. мисля, че трябва да спра да гледам кулинарния канал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 689
Аз сънувам всякакви простотии всяка нощ. Включително, че съм направила грешка в годишната си данъчна декларация и се събудих обляна в пот.  Laughing
Днес се видяхме пак с Нещото. Чух сърцето за първи път, мъжът ми се цупи, защото не го бил чул, а е седял пред кабинета. Развиваме се добре за седмиците си - гоним сантиметър.

Общи условия

Активация на акаунт