Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 267
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Естлар, добре дошла и на теб.  Hug
Маре, както и Поспаланчо ти е казала - не я оставяй да спи дълго време. В момента са много немощни и може да не се буди от липса на сила, а не че не е гладно. Буди я на 2 чАса да суче. Скоро ще заякне и ще си иска сама  Hug

# 661
  • София
Къде се загубихте всички?
Утре съм на преглед да видим какво се случва с отлепването и после ще докладвам!
 Praynig

# 662
  • София
Стискаме ти палци и чакаме добри новини! Hug

# 663
  • София
Стискаме палци да се е прикрепило вече хубаво плодното сакче Simple Smile
Аз днес съм на доплер, така ми се спиии, едва отлепих. Късно вечер имах много стягания, сигурно от кОлата дето пих вчера и даже не можех хубаво да се отпусна и да заспя, все бях на тръни дали ще се събудя ако зачестят още  Laughing Та в присъница постоянно се будех от всяко движение на бебето, контракция и какво ли не, чак сутринта се отпуснах и поспах по-стабилно.
Иначе контракциите ми не са болезнени, даже не ги усещам, обаче веднага започва да ми претупва сърцето, да ми навлиза кръв в главата и като си пипна корема - оп контракция, твърд на камък  Laughing
Ще ми се смее доки, че усещам контракциите не с корема си, а с главата  Joy
И кръвното мерих, ниско си е.

# 664
Ах, Витаминка, докарвах си същите състояния първия път. Много ми се пиеше кола, а аз газирани напитки не пия от едно 15 години. Но си пийвах по някоя и друга чашчица от време на време и после цяла нощ мъки.  Blush По повод доплера - никога не са ме пускали на такова нещо, а сега ми казаха, че заради тромбофилията е хубаво да започна да се следя. От коя седмица е възможен доплер?

Много усмихната и ползотворна седмица, момичета! Мен ми е смотано, угрижено, не успях да спя добре.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:49 от Autumn*

# 665
  • shumen
Тиата,чакаме те с новини.

# 666
  • София
Вярно ли е, че от 7мия месец кексът трябвало да се спре? Rolling Eyes

# 667
Кой каза? Защо? Ако няма причина, като някакви притеснителни показатели на шийка, контракции и т.н. не виждам причина.

# 668
  • София
В отчетната ми се носят такива легенди.

# 669
  • В къщурката на хълма на феите
въх, пък аз да не знам!!! начи тоя път вече ще си запиша, да не са излагам като предния път и до 9тия месец да си прайм секс с мъжа ми Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670
kashmir, това е една от причините да не се записвам в отчетни, не стига, че ще ми е за 4-ти път, то срамота, ами и като започнат да се носят едни предания и легенди, на човек му става тегаво на душата. Поне на мен ми става. Ако нямаш лекарско предписание да се въздържате не мисля, че има от какво да се притесняваш. Щом се чувстваш и добре...

# 671
  • София
 #Silly Мерси!  Hug

# 672
  • София
Да докладвам: червеят е добре, заприличва на делфин, сърцето му като парен локомотив, но отлепването си седи един и също, поне не расте за сега. Мога да правя малки разходки, но трябва много да внимавам. Praynig

# 673
  • София
Ма, не викай на детето червей!  Mr. Green Честито тупа-лупа! Продължавай с лежането. Hug

# 674
Аз моето най-накрая избрах как да го наричам. Нещото. Червей не е никак зле също, всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт