Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 268
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Estlar,
Скрит текст:
Написах го 2 пъти Търнър, защото произношението е такова, но понеже от НГЛ са го написали -нер и реших да не е нещо по-специфично в името и го оставих така, както са ми го написали те. Иначе, да приемам и се съгласявам.  Peace

# 646
Сериозно ли така са го написали?  Laughing Пффф, моята даскалска личност ще се изприщи тотално, ако получа изследване с правописна грешка. Когато подписвах информираното съгласие за инвитрото минах с химикал и поправих всички правописни, пунктоационни и граматични грешки по него. Беше досадна работа, ама да се знае кой го е подписвал и че има диагноза.  Laughing

# 647
  • В къщурката на хълма на феите
Естлар ние с теб сме почти с еднакъв термин .. ние засега се движим около 31.10, ама то зависи в какво настроение е лекаря Mr. Green стискам палци всичко да мине леко до края Hug

# 648
  • При моето слънце
минах с химикал и поправих всички правописни, пунктоационни и граматични грешки по него
hahaha яко
Добре дошли, момичета, дано ви е приятно сред нас  Hug

# 649
Абсолютно вярно. Сърцето ме драскаше докато го писах, но си викам, ай сега, едва ли съм по-умна от тях, може да е някакво френско име. Че го произнасях с ударение на '"е", за да видя как звучи.   Blush
Скрит текст:

# 650
Привет тумбачета,
Благодаря за милите пожелания за моето девойче  Hug

Добре дошли Тиата, Есен  Hug Радвам се да ви видя тук, в тази тема, аз от давна не съм писала в другата, но ще мина някой ден да се похваля на момичетата  Hug
Естлерче, добре дошла и на теб. Все така да се пълни темата с тумбачета.

Нас ни изписаха вчера, днеска след час, два ще идва сестра в къщи да ни провери, претегли и да види положението с жълтеницата, че имаме ниско ниво на жълтеница. Обаче достатъчно, че вчера да се панирам, щото бебочето спеше цял ден след изписването и беше мисия невъзможна да я събудя и нахраня.
Добре, че сега през ноща се събужда повече пъти, че се хранихме задоволително.
Да се отспа малко, че след толкова дрогиране дето ми направиха там съм леш и още не знам къде се намирам, ще пиша повече как протече раждането.
Много  Hug за всички.
Глухарче, Томи е прекрасен  Heart Eyes

П.П.: Пиша от телефона и затова не мога да си проверя грешките, за което предварително се извинявам  Hug

# 651
maresr , честита да ви е девойката! Да расте здрава, в много обич и усмивки!

# 652
Честита принцеса и от мен! Бързо възстановяване от раждането!

# 653
  • София
maresr, честита девойка, голяма да порастне и много радост да ви носи! Hug

# 654
Ухууу колко нови попълнения си имаме  Grinning , добре дошли и лека до термин!

Аз също реших този път да не правя БХС, но се чудя при кого да направя ФМ.Предния път си я направих при док, който ме следеше, но сега съм при друг заради спазването на часовете, а той не се наема да я прави.
Трябва да говоря с предишния, дали може да я направи или да търся друг вариант.

# 655
  • shumen
Естларче,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.

# 656
  • София
Estlar, Autumn...  Hug
Аз започнах да си подготвям списък за болницата, след месец някъде ще стегна и чантата. Като свърших с всичко за бебето, поне и мен да подготвя, че така по-бързо минава времето  Laughing Уж!  Laughing
Прочетох си вчера книжката за кърменето (Азбука на кърменето, препоръчвам я) и вече всяка вечер сънувам как кърмя и кърмя  Joy

# 657
  • София
Маре, добре сте се прибрали!  Hug Hug Почивайте да се възстановите бързо и ти и малката.

# 658
  • Сливен
Добре дошли на новите момичета  Hug Лека бременност  Hug

# 659
  • до едно тепе
Витаминка "Азбука на кърменето" е много добра книга Peace Тя ме надъха толкова много за кърменето, че изтърпях какво ли не само и само да кърмя.
Естлар добре дошла. Лека да е до термин  bouquet
 Есен екстра са ти рисковете.
Моите няма да ви ги пиша, че да не ви стряскам  Laughing
Маренце спи не спи опитвай се да я будиш. Хубавото е че нощем наваксва.
Кашмирче, ако имаше нещо докторите щяха да ти кажат Peace Моята просто ме предупреди,че от това може да чувствам тежест ниско долу. И аз наистина я чувствам понякога Thinking

Общи условия

Активация на акаунт