Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Аз днес бях за първата ФМ,а за утре остава БХС. Моят док ми обясни всичко много добре, показваше ми всичко което измерва,показа ми ностната костица, измери нухалната транслуценция слуша сърцете няколко пъти. Само дето по средата на прегледа бебчо се заинати и ни обърна гръб, а за повечето измервания трябва да го гледат в профил , та се наложи да довършим прегледа с вагинален ехограф. Каза ми и за предположенията си относно пола, не очакваах такава информация на този преглед. Забеляза и една лека контракция и ми каза да пия но-шпа до края на седмицата. малко се притесних, но се надявам да е от самия преглед, тъй като доста се помъчи докато привлече внимането на бебо.  Освен това понеже аз от доста време съм с диария ме посъветва да спра приема на фолиева киселина , но пък не ми даде нищо друго което да пия. какво ви е мнението, аз не искам много много да я спирам,струва ми се рано

# 631
  • до едно тепе
Есенче добре дошла тук  bouquet
Скрининга ааах колко безсънни нощи ми докара. Мисля че тук не се оплаках, но в мамешката тема им изревах кански. Заради една тукашна лаборатория правих първия 2 пъти. После правих и втория. В крайна сметка общия интегриран се оказа много добър, но пък самия биохимичен още ми нагарча. И накрая при втората ФМ докторката в прав текст си ми каза, че грешката, която ме побъркваше месец и кусур и се наложи да пътувам до София 2 пъти е, че някой(няма да споменавам имена) не си е направил труда да ми преизчисли термина спрямо размерите на бебето и затова излизат такива резултатите ooooh! Дали бих го направила сега. Мии не. Аз и тогава мислех да не го правя,но мъжкото тяло ме накара да ида в лабораторията.
Днес минах на ЖК. Мерки и теглилки ОК. Бебана си върви седмица назад и се беше изпънала напречно в корема. Появи се един потенциален проблем-плацентата е още много ниско, но доки каза да не се тревожа сега. На тези ми седмици било често срещано. Ще го мислим, ако не се вдигне до 32 седмица. Пуснаха ми болничен за 14 дни и после ще го удължаваме. Whistling Ще наблюдавам и обучавам колежката още седмица-две и ги оставям сами да се оправят Whistling
Никол пробва ли с някакви пробиотици newsm78 За фолиевата аз още си я пия, когато се сетя. Подпомага усвояването на желязото та не смятам да я спирам съвсем поне до раждането, а може и след това да си я продължа Thinking
За списъка пак да напомня, който иска да го добавям да си каже. Grinning

# 632
Aз съм добиче, бе, не си взимaм поукa. Първaтa бхс със синa ми, ходих по чукaри и пaлaнки, нaпрaвих я и после се клех дa не прaвя никогa товa изследвaне. С второто бебе пaк се зaвтехох дa я нaпрaвя, не ми измерихa нухaлнaтa, юрнaх се при тогaвaшния док, който ме следеше дa мери и дa чертaе вече извън периодa ( бях в 15-тя седмицa) то пък нямaше смисъл, зaщото ме сюрпрезирaхa с мисед, с третото пaк не стигнaх до тaм и сегa от Плевен ме юрнaхa, че с моятa история товa било зaдължително, не можело без. Зaщо се съглaсих, сегa пaк не спя.. ... Grinning Веселбa!
Никол, поздрaвления зa добрите резултaти!

# 633
  • до едно тепе
Есен колко ти е риска? Ако не е тайна разбира се  Wink Между другото аз питах проф. Кременски във форума в който отговаря и определено си ме успокои много човека. Ето това е форума http://lmpbg.org/new/forum/

# 634
  • shumen
Есен,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.

# 635
  • София
Ох, дано и ние стигнем до първия БХС, пък тогава ще се притеснявам за тези изследвания. Тези дни трябва да се видим с док, да види след  зацапването как са нещата и пак започна да ме стяга за гърлото! Praynig

# 636
  • Велико Търново
Есен, добре дошла и дано всичко да е наред до финала  Hug
Поспаланче, и моята плацента беше захваната ниско, но с напредване на бременността се вдигна до задоволително положение. Смятам, че и при теб ще е така.  Hug

# 637
Приемате ли попълнения?  Blush  bouquet С доста от вас сме се засичали, а с други тепърва ще се запознавам. Не знам какво да кажа за себе си - термин 01.11., първа бременност след инвитро. Влудяващо зацапване, но според последните прегледи всичко е наред и дано продължи така чааааак до вещерския празник.

# 638
Естралче, много се радвам да те видя тук!  bouquet

# 639
  • София
Добре дошла, Естлар! Лека бременност!   bouquet
Тиата, стискам силно палци за следващия преглед!  Praynig
Поспаланчо, дано се видгне тая плацента. Да ти кажа на мен не са ми казвали как е моята. Ще трябва да питам явно.  newsm78

# 640
  • София
Добре дошли на новите момичета. Лека до края. Hug
Естлар, изключително много се радвам на успеха ви. Heart Eyes
И моята плацента е предна, но висока.
Кашмирче, щом не са ти казали едва ли има нещо особено.
Честита беборанка на Марето. Да е много здраво, щастливо и поспаливо бебешоче. Heart Eyes Hug

# 641
  • София
О, Ани, банан ли сте вече?  Mr. Green Ние сме карфиол.  Laughing

# 642
Още веднъж, благодаря за топлия прием, момичета!
Естлар  Wink
Поспаланчо,   не е тайна разбира се, малко тайни ми останаха.  Grinning
Скрит текст:
Комбиниран риск за Даун - 1 от 50000
За Едуардс, Патау, Търнър, Триплодия са ми по 100 000
Биохимичният риск за Даун е 1 от 7600
Възрастовият риск за Даун е 1 от 800
За Едуардс, Патау, Търнър и Триплодия варират от 7200 до 22000

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 12:58 от Autumn*

# 643
Ехааа, Естлар, как се радвам да те видя тук  Hug

# 644
Есенче,
Скрит текст:
извинявай, че те поправям, ама нали съм даскал и нали точно това ми е проблемът, синдромът е Търнър. Иначе страхотни резултати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт