Частни детски градини - София (9)

• 126 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ами те у нас законите не са пишат просто.... още с написването се залагат възможностите за заобикалянето и прескачането им, а това най-лесно се прави чрез ненужно усложняване.
Пууу, че се ядосах. И на Закона и на журналистите ooooh!

# 436
  • Berlin
Мда, доста объркано звучи, с много условности и пр. Мен ме подразни в предната статия - "Според него не е укоримо децата да ходят в частни училища, но защо държавата трябва да „ги издържа за това им удоволствие“. Щото нали само за удоволствие търсим частни градини и училища ...

# 437
  • София
Очаквам с нетърпение подробностите. Довечера ще ги разгледам.

И мен не подразни тонът, че едва ли не децата, които са в сферата на частното образование, нямат нужда от помощ от държавата или по-скоро нямат правата на другите деца. Може пък аз така да го усещам, а да са искали друго да кажат. Знам ли?!

# 438
И аз много се ядосвам. Как пък веднъж не се излъжат едно нещо да направят като хората.

# 439
Противна история някаква... Дори не ми се коментира и не ми се ядосва. Мафията ни открадна държавата, пък сега и виновни, че не чакаме на социални помощи.

# 440
Здравейте! Дребния е на годинка и един месец, но се наложи да го пуснем на ясла, и то частна, защото в държавна не влезе. И така, записахме го в Славейче на Ботев, горе-долу е ок. За щастие е много комуникативен и се разбира явно с възпитателките там, но на мен ми е супер притеснено все още. Ходи за трета седмица вече, но днес за пръв път е мрънкал сутринта... Аз знам, че е нормално децата да плачат, като ги оставят, но чак на третата седмица?! Много ми е свито и имам параноично усещане, че ме лъжат за това какво прави през деня. Лудница съм, как се справихте вие с адаптацията Simple Smile и ако може някой да даде мнение за славейчето, по възможност някой с по-голямо дете, което може да си каже какво правят през деня.

# 441
danny_p, моето детенце посещава Славейче, но градината, която е на ул. Росица. Предполагам, че политиката им на управление, подбор на кадри и организацията на заниманията е еднаква и за двете им градини ... Аз като цяло съм доволна. Е, имам и някоя и друга дребна забележка, но си личи че жените са човечни и се грижат за децата. Не се шашкай излишно! Нормално е детенцето да проявява някаква реакция. Според мен хич не е късно, че мрънка след 3 седмици. Вече му е станало ясно за какво  става въпрос и свиква с мисълта. Знае къде отива и че мама ще го остави. Говори му много и не му показвай по никакъв начин, че имаш някакви притеснения. Ние в началото също имахме период на адаптация и си поплакваше (в началото бяхме в друга ясла, но след преместването в Славейче, не сме имали проблеми и бързо свикна).
Знам, че през деня ги занимават доста. Излизат преди обяд и след обяд на вънка и си играят. Лелките ги учат на разни песнички, рисуват, танцуват .... Simple Smile. Не го мисли толкова Wink.

# 442
Не е "късно" да мрънка. Но това никак, ама никак не е основание да се притесняваш!Споко! Нима и при теб няма дни, в които ти криво, пък тази малка душица.... Peace

# 443
Здравейте, някой има ли информация за частната детска градина към Български школо на Овергаз?

# 444
  • гр.София
Ние също посещaвaме яслaтa нa Слaвейче в близост до Хр. Ботев. Бях много притесненa първите месец-двa, всякa сутрин рев, пищене още с тръгвaнето от вкъщи. Все се чудех в моето дете ли е проблемът, в персонaлът ли? Минaхa няколко месецa и свикнa прекрaсно. Сегa си ходи с желaние. Нa мен яслaтa ми допaдa, възпитaтелите също, дори ми съдействaхa дa мaхнем пaмперсa. Директоркaтa също ми се стори достa оргaнизирaнa и товa нaклони везните. Зa ясленaтa групa нямa много зaбaвления, но те сa и мaлки. Зa по- големите имa екскурзии, курсове по езици, йогa и други. Нaдявaм се дa свиквaте бързо и дa нямa проблеми зaнaпред. Периодът нa aдaптaция е достa труден и продължителен.

# 445
Благодаря ви за успокоенията Simple Smile Наистина, и аз съм доволна от яслата, а сутрешния рев си се оказва нормален, нищо, че в началото всичко беше наред. Имахме малко затруднения с комуникацията, но си поговорихме с тях и сега всичко е наред. Ако не ни бяха подкарали и болестите... но не обвинявам яслата за това, смятам го за нормално. Дребния два пъти се разболя след игри на площадката под мой контрол, пък какво остава в яслата.

# 446
  • София
Здравейте! Моля препоръчайте ясла в района на Дружба (с приоритет, понеже там работя) или Младост (без значение коя точно). Става дума за дете на 1.5. предварително блвгодаря Simple Smile

Здравей, до юли тази година бяхме в Смърфовете, Цариградски Комплекс, дадохме детето на годинка и осем месеца, 2012 набор е. Мога да кажа, че плюсовете бяха повече от минусите,детето беше спокойно и щастливо. Таксата е стравнително ниска спрямо другите частни ясли а работното време е повече от чудно-до 19:30 "официално" но винаги са ни изчаквали
Поздрави и оставам на разположение

# 447
 PeaceА това, че дори при закъснение ви изчакват...учудвам се.

# 448
PeaceА това, че дори при закъснение ви изчакват...учудвам се.

А къде да идат? newsm78 Чакат, разбира се.

# 449
Е, то много ясно, че няма къде да отидат. Предполагам става въпрос по-скоро за отношението - едно е да те чакат на прага с нервно потропване и начумерени погледи, и да ти обясняват колко си лош, и/или да искат да си заплащаш допълнително, дори когато става дума за инцидентни случаи, съвсем друго - изобщо да не повдигат въпроса .

Общи условия

Активация на акаунт