Раждане при д-р Гунев, Майчин дом

• 10 586
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Пациент съм на д-р Гунев, безрезервно му вярвам. Раждала съм при него, всичко мина ок, единствения проблем беше с упойката, но анестизиолога от екипа реагира и адекватно и реши ситуацията.
За д-р Гунев мога да кажа само хубави неща - изключителен професионалист и много коректен Simple Smile
P.S. не отивам при гинеколог на сладки приказки, както и при всеки друг лекар, очакванията ми са лекаря да си свърши работата, за която съм дошла.  Peace

# 16
Здравейте, искам да ви попитам, дали в края на бременността Гунев ви е преглеждал вагинално за преценка за необходимост от секцио заради тесен таз. Ако да -имахте ли течение след прегледа?

# 17
Да, мен ме е преглеждал вагинално в средата на 9 месец с ръка, до колкото разбрах - провери шийката на матката, за да прецени дали скоро се очаква да започне раждането, даде ми още седмица и позна. Нямах течение или нещо необичайно след това. Обади му се ако имаш някакви притеснения.

# 18
Здравейте, искам да ви попитам, дали в края на бременността Гунев ви е преглеждал вагинално за преценка за необходимост от секцио заради тесен таз. Ако да -имахте ли течение след прегледа?
Здравей,
Аз бях с тесен таз. Преглежда ме - да! Два пъти през седмица, защото беше притеснен дали бебето ще мине. Предложи ми 3 варианта на действие и в крайна сметка аз избрах да изчакам да започне нормално раждане и да видим дали бебето ще слезе достатъчно в малкия таз или ще се наложи секцио. Е, родих нормално, наистина със зор, но всички решения на д-р Гунев по време на раждането бяха правилни и сега се радвам на дъщеря си Simple Smile
Иначе за течение не помня... мисля, че не... той предупреди, че може да кръвне малко, но нямаше нищо.

# 19
Здравейте! Бременна съм и ходя при доктор Гунев за второ мнение. Ранният скрининг правих при него (ехографския преглед), сега наближава първата фетална морфология и се чудех дали да съм пак при него или да отида в някоя клиника, в която правят и 3Д. Не съм достатъчно наясно дали неговата апаратура е достатъчно добра за феталната морфология. Вие имате ли мнение и правили ли сте си при него фетална морфология?

Общи условия

Активация на акаунт