Отговори
# 120
  • Бургас
щом не го боли нищо просто по-бързо се наспива. Има и такива бебета които се наспиват мн бързо, просто някакъв хормон на съня се отделя повече нещо такова ми обясниха. Както има хора които спат до късно така и хора които мн бързо се наспиват , така са и бебетата. Щом не го боли бебчо играйте си и това, после юе почне да спи -като сънят му стане по веднъж следобед Simple Smile))

# 121
Аз пък не зная как спите с бебоците при вас. Мен много ме е страх да не я смачкам. Въобще не мога да заспя, докато е до мен.

Да ви питам някоя преминала ли е към 4-ти номер пелени? Аз мисля следващия пакет да е такъв, но се чудя дали няма да са й големи.

# 122
  • при Дядо Коледа
Нашата от началото спи при нас. Не иска в нейното си креватче.  Принудихме се да сменим спалнята с по голяма. Предишното легло ни беше малко, а и отдавна мислехме  да го сменим.
Ние преминахме на 4ка. От около  седмица сме с тях,но и нашата госпожица бързо расте.  Миналия петък  на консултацията беше 8,760.

# 123
ан, впечатли ме с тези мерки  Simple Smile на какво хранене сте?

# 124
  • при Дядо Коледа
В момента сме на АМ. До преди месец кърмех, но ме оперираха и кърмата ми спря. Тя се роди голяма и така си върви за сега.  Laughing В началото се притеснявах, но педи ме успокоява и ми казва, че всичко е наред и детето си расте нормално. За това ме и учудва как на някои ви се карат, че ги храните едва ли не. На мен до сега не са ми казвали да я ограничавам. Говорихме миналия път и за храненето. Анастасия се храни доста често, понякога през 2 часа, но яде по 80-90 мл. А понякога спи и прави дълга пауза, но не мога да и наложа режим колкото и да опитвам.Казаха ми да не се тревожа.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:53 от Аn...

# 125
kle0patra  ние сме на Памперс 4-ка от около 10 дни и му е добре. 3-ката ми се струваше че малко му стягат и ми виждаше че са му малки, на последната консултация беше 6.500 . Е естествено че 4-ката са му малко големи, но не ми се е случвало да пропускат, а и съм по-спокойна като знам че не му стягат.
За храненото Марти яде по 130мл на около 2,30 - 3 часа. В повечето случай си изяжда всичко, но и моята педи сега като я питах по колко да му давам , тя ми каза "колкото иска, ако му е някой път много ще го върне" . Та аз сутрин като стане и вечер на последното хранене му давам по 150 а през деня по 130. Случвало ми се е вечер като му дам 130 да плаче и да иска още и тогава му правя по още 30мл , та затова почнах вечер да му давам по 150, а някой път като е ял в 15ч след обяд и в 16:30 да плаче че е гладен и пак си му давам. Няма как детето да плаче че е гладно, а аз да не му давам, и да го държа още 1 и 30 мин гладен, нищо че си разваля режима, но това са редки случай  Peace

# 126
ан, стана ми неловко че попитах, надявам се сега всичко при теб да е наред  Hug

# 127
  • Бургас
Добро утро мами, нали ви казах че сме на 4 ч. вече с яденето - 150 мл вода и 5 л. мляко но няколко вечери беше голям рев явно преди като е била на 3ч си е запазвала "резервоара" и през нощта не е била толкова гладна. Снощи яде послеедно в 11 без 20 и към 4 голям рев ма рве все едно е колят-първо почна да се мята  главата както винаги дадах и бибата мляска мляска почна пак да се мята и накрая си отвори очите и почна да реве направих и мляко и заспа като къпана. И си мислихме днес дали да не й дигнем на 6 лъжички, но първо ще пробваме пак през деня да си е на 150 мл и 5 л, а последното хранене да й е 6л. 180 мл. да не го дигаме рязко все пак няма да го изяде. Пробвах в 9:30 като яде 180 мл и 6л. но си изяде точно колкото всеки път, т.е. остана около 80 мл. (това е с мляко и вода)
А като е тегли снощи ММ каза че не качила почти нищо , но не чух точно колко, но също така знам че  след 3м почват да качват по по-малко защото и почват да се движат повече - а Диманка е направо фурия хахах

# 128
Аз вечер и правя на Никол една оризова каша в млякото на нестле казва се лека нощ и изкарва от девет вечерта до към четири сутринта. После почва да се върти и да търси ядене. Тая сутрин давах вода биба но към пет часа ми стана жал и я нахраних. Не изтърпях да я гледам как се мята до шест. Но пак по добре от преди нощем да яде на два часа. Иначе денем още си папка ма три часа а следобед и давам между храненията сварен пасиран плод. Вчера и бях сварила една сочна сладка круша ейййй направо не изчаква да и сложа лъжицата в устата ами ми хваща ръката и си я бута в устата. Лапа като невиждала и като свърши реве Simple Smile. Наобед и давам и малко картофено пюренце без сол или захар само с малко мляко и него го харесва. А онзи ден сварих тиква и уш само да я захраня с няколко лъжички а тя така ревна за още че направо си изяде половин бурканче. Голямо захранване му правим Simple Smile още малко и на кюфтета ще налита.

# 129
  • Бургас
hhaha  сладурка е вашата. големи приключения Simple Smile))
аз още не смятам за захранването да почвам, някъде след 4-5м ще е.все пак всяка майка си познава детето Simple Smile))
Нашата от 2 дни насам мн пее хахаха направо викайки  Laughing Laughing Laughing

# 130
  • при Дядо Коледа
адис, няма проблем  Hug Не съм се засегнала. То и аз съм била топчесто бебе като малка, а сега един кг не мога да кача. За това на всички им е чудно,че родих такова голямо бебе  Grinning А през бременността качих 6-7 кг (бебето беше 4040)  Grinning
И ние ще се захранваме от следващия месец. Говорих с педи и тя каза,че може.

# 131
  • Пловдив
Аз сега взех 4ка вече, но имам още малко от 3ката памперси. Ние сме над 7.500кг и мисля, че ще са му ок. Незнам въпреки всичко дали ще го предпазят от едни акита дето на гърба му ходят чак

# 132
  • Бургас
и ние сме още на 3-ката но като свършат минаваме на 4ка, защото и се отблезват като ги напикае(а тя стъбилно си ги пишка) а се цапа отзад ако още в началото й сменя памперса и е по-широк. Защото аз лепките не ги слепвам ами на предните две картинки са ( остава картинката посредата, при нас е сърце на  турските актив бейби сме)
ОХ мн на пук ми прави нашата маймуна, сега като яде в 1 почна да ака и спря край и пак остана мляко оправих е преоблякох е и пак пробвах да й дам и го бута с езика! И я взех да я приспивам на ръце почна да се оглежда пак наляво и дясно а и се спи и я сложих в кошарата люшнах е и заспа хахахх
А снощи преспа е майка ми беше ни на гости в кошарата и след 20 мин се събуди. Абе общо взето когато иска тогава спи там когато иска спи на леглото/дивана!!! От сега е инатче незнам после

# 133
скейла, и нашите акита излизат от към гърба  Simple Smile и аз мислех, че е от размера, ама май не е  Simple Smile

Понеже беше станало въпрос за суровите плодове, един от първите, които се препоръчват за захранване особено в САЩ и се дава суров е авокадото. смесено с банан става вкусно. Сладкия картоф, който прилича на тиква като вкус, също е едно от първите неща, с които може да се захрани.

# 134
  • Бургас
авокадо...сигурно заради фолиевата киселина , бях чела за него че е много полезен но тук в Б-я незнам къде има..., бяхме купили веднъж от Метро ужас беше -неузряло, никакъв вкус

Общи условия

Активация на акаунт