Отговори
# 105
Лар и според мен по добре да се наяжда детето още повече че сега растът като гъбки.
Диди ние вече минахме и двата приема на ротарикса но са ни я слагали заедно с другите ваксини та немога да кажа спецялно за тая ваксина има ли страничен ефект. Никол не е вдигала температура но е доста изнервена след ваксина. И сега като се замисля има два ревливи периода по около пет дни през които се чудя за какво реве и те са точно след поставяне на ваксините. Тук тази ваксина е задължителна иначе не бих я слагала.

# 106
Привет момичета,

Catkouta, да се оправяш бързо  smile3525. Стискам палци Ясен, да не свиква много към биберона и по-лесно да се върне на гърда Simple Smile

Честити месечинки на всички бебоци   party023

# 107
Здравейте, момичета! До сега не съм писала, което отчитам за пропуск  Thinking Имам дъщеричка, която трябваше да е октомврийче, но после стана малко ноемврийче, но това няма значение. Имам нужда от малко помощ. Купих си уреда за приготвяне на бебешка храна на JOYCare 5 в 1.
В книжката много добре е написано, но явно проблемът е в моя компютър   и изобщо не мога да се опрява кое копче кога свети и така  Grinning. Че ако има някоя друга мама, моля да сподели стъпка по
 стъпка как затопля храната на бебчето (примерно млякото). Благодаря ви много предварително  Hug Hug

# 108
Привет момичета. Да се похваля вчера реших че е крайно време да спра нощното хранене на Никол и се получи успешно. Снощи я храних в девет за последно, нощес се пробуждаше на два пъти давах водичка и бибата и спа до шест сутринта. Не е плакала както очаквах всичко мина спокойно. Стискайте палци за довечера пак да е така че всяко чуди за три дни Simple Smile
Милена добре дошла но немога да ти помогна за уреда Simple Smile пускай спирай натискай копчета все ще стане нещо Simple Smile

# 109
Добро утро,

снощи Митко яде в 22:30 и заспа, очаквах, че най-късно в 1 както обикновено ще се събуди за папкане, но не! - днес чак в 9 направо ме изненада  Simple Smile много добре се почувствах  Mr. Green

# 110
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
И на мен Никито ми пуска бонуси от време на време, но най-много до 5 ч. /от 22:30 ч./

Браво Късметче7 при теб Бонуса е много голям Joy Joy Joy

petynapetina благодаря ти за отговора. След ваксината бяхме толкова кисели, че направо на мен ми се плачеше ooooh!

Оф ние пък много си ядем тези ръчички - бибата я плюе, и слага веднага пръстчетата в устата - ако може и цялата ръчичка, ръкавите са ни винаги мокри. С каката нямах този проблем. Но както казва нашия Татко - това е друг модел Joy Joy

# 111
  • Бургас
Здравйте мами, успешно ядем на 4 часа през деня а вечер като заспи до 6 -7ч прави някой път нмн се върти неспокойно но като х дсм бибата заспива пак. Т.е ние излъгваме вечерното преяване с биба ама имало р и нощи в които не помага и почва да плаче й и правя да яде. И вече като сме на 4часа си изяжда всичко и заспива и спи 1:30-2часа и после  играем всичко пробвам и като се наяде и заспива.... Но най спокойно спи като е до мен ама аз пък така нищо не мога да свърша..... Направо нз  дано го израсте това и да си спи спокойно и сама

# 112
  • Плевен/Пловдив
y.k. С каката бях така - постоянно до мен спеше, до 2 год. не можех да се разделим - може  би защото се кърмехме  не знам. Спинкахме си заедно тогава беше най- спокойна. Да свърша домашна работа - абсурд....
С второто ми слънчице не е така - малко по- спокойно е . За сега де Joy

Дано съм те поуспокоила малко Laughing Laughing Laughing

# 113
  • Бургас
ххаха до 2 г. възраст ....много ме поуспокои Simple Smile Сега в 12 като яде заспа веднага сложих е на леглото и легнах до нея но в 12:30 се разбуди почна дори да ми се смее и да си търка пак очите станах викам ще я приспа на ръце, почна да се кокори на страни да оглежда стаята през ръката ми какво винаги, и я оставих в кошарата пуснах и въртележката почнах да е  люшкам и хоп унесе се Simple Smile)) и спи сега там, но голямо тупуркане правят отгоре лапетата (защото са във ваканция) . Ужас това в блок да си всичко се чува тропат направо всеедно у вас са тя затова е така стресната.
Абе от време на време спи сама но докато е в дългия сън. а ако готвя чистя го правя или като е будна или в  дълбокия сън, а ядене през деня- абсурд.... На сега съм изчистила сготвила тя спи а аз не съм пък сега гладна хахах и само ходя я проверявам ако тръгне да мърда да я полюшна. Аз съм си виновна че така е но като си сам и с тия колики дето ги имахме от 1-вия ден какво няма да свикне на ръце и люшкане
А зъбчето почти е пробило и май 2-та наведнъж излизат.... вечер към 8 ако спи край с рев  се събужда или не може да пръцне или зъбите.
Спрях вече инфакола нацяло , по-добре се чувства но и вечер ако не може да тръцне не й давам защото нали е с натрупване няма да има ефект най много повече да се разтръцка, по гушкам е малко и минава а венците ги мажим с калгел, чудих се дали нурофен да даваме ама още не сме
Не знам ако го давам така профилактично вечер примерно при по голяма нужда дали няма да й е свикнал организма и да няма ефект

# 114
  • Плевен/Пловдив
y.k. За зъбките давах на каката Пансорал гел - също бях доволна, сега пак ще го пробваме с малката, въпреки ,че чувам добри отзиви и за на мама натура Дентокинд. Оф и това ни предстои.... ooooh!

Ето малко инфо и за двете :

http://apteka.framar.bg/30002086/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BE% … -15-%D0%BC%D0%BB-

http://dhu-bg.com/5-%D0%94%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B4

# 115
  • Бургас
да за дентокид също ми бяха казали но това са таблетки които се разтварят във водичката, а нашата многооо рядко пие вода. Повече зорлен й давам или с лъжичката или и държа биберона на устата докато не се ядоса. А някой път си пие водата маааа всеедно мляко хахах така разбирам че е гладна хахах (понякога)
Още спи да ви се похваля Simple Smile)) мн се гордея така като е надхитря хахах Защото е с голям характер още от бебе направо незнам после , инатче е голямо

# 116

ана, доколкото знам за рахит може да се говори след шестия месец, защо не направиш още една консултация? пие ли вит. д детето?

Да, до сега давахме по 2 капки Вигантол, но от 3 дена давам по 4 по преценка на Педито... сега в събота сме на преглед при един ортопед тук в Пловдив и да видим той какво ще каже може и да идем за 3-то мнение на частно.

# 117
У.к. ако те успокоява сина ми спеше до десет годишен при мен Simple Smile. Много страхлив беше от тъмно от шумове все да не го лапне някой. Ако си заспеше в стаята нощем идваше. Виках си къв мъж ще стане от тоя пъзльо но вече не е така израсна си страховете. Аз мазах Никол по венците с гела на Бочко че много я сърбят нищо не помогна представям си пък ако я болят. С сина ми ползвах калгел и помагаше временно и на мен съм го пробвала че ми растеше мъдрец тогава и наистина помага.

# 118
ана, хубаво е, че ще го види и ортопед, а и 4 капки не са малко, т.е. взел е необходимите мерки да не се стигне до рахит. дано нямаш основания за притеснение.

Момичета, благодаря за честитенето на месечинката   bouquet 

Да са живи и здрави и всички малки и големи, които са имали поводи, а съм пропуснала да поздравя!   bouquet

# 119
  • София
Ох, завиждам ви как си спинкат бебоците. При моя положението става по-зле. Тази нощ не е мигнал. Спахме от 6 до 7.10 и това е. Весел е, не плаче, иска да си играе. Направо съм като сомнамбул вече 😩

Общи условия

Активация на акаунт