Забременели след Ин витро - тема 4

• 50 143
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
Всъщност, не искам да те разочаровам, но  нещата са доста относителни..При нас е станало от първи път, но има мами на които им се налага да правят по два, три опита, дори четири..
Разбира се, това не означава че няма да стане от раз и при теб..Просто имай си едно наум..
Успех и много късмет!  Hug

# 271
Кей, какъв е този скрийнинг за възраст? Аз и БХС не съм правила-не се прави при близнаци.

Не "за възраст", а "заради възраст"  Joy
Рискът за Даун, поради напредналите ми годинки, е 1:870 единия, 1:840 другия. Та поради тази причина.

Аз имам 2 опита в друга клиника, при моя доктор това ми е първи път. Общо значи - 3 опита.

# 272
Кей, какъв е този скрийнинг за възраст? Аз и БХС не съм правила-не се прави при близнаци.

Не "за възраст", а "заради възраст"  Joy
Рискът за Даун, поради напредналите ми годинки, е 1:870 единия, 1:840 другия. Та поради тази причина.

Аз имам 2 опита в друга клиника, при моя доктор това ми е първи път. Общо значи - 3 опита.

Joy Добре-заради възраст. И моите са напреднали, ама никой не ме е оферирал за такова изследване.

# 273
Щото си с близнаци.  Hug

# 274
  • София, Бургас
Аз имам малко повечко опити Simple Smile Дъщеря ми е от втори опит, а сега второто от трети опит. Значи общо 5  Wink

# 275
 Аз имам 5 стимулации, 4 пункции, 4 трансфера .......... сега съм бременна  Heart Eyes

# 276
  • на пясъка при черупките от миди
Всъщност, не искам да те разочаровам, но  нещата са доста относителни..При нас е станало от първи път, но има мами на които им се налага да правят по два, три опита, дори четири..
Разбира се, това не означава че няма да стане от раз и при теб..Просто имай си едно наум..
Успех и много късмет!  Hug

Ама при мен стана от първия път  Heart Eyes, слава Богу. Просто преди това проучвах какви са процентите на успеваемост и брой опити на други мами и статистиката като цяло никак не е розова.

# 277
Хаха, извинявай ! Не погледнах Simple Smile) Радвам се тогава

# 278
При мен стана на първия ЗЕТ след първия опит. Имах биохимична преди това, така че бях много убедена, че при ЗЕТ ще стане. Ама много - въобще не се съмнявах. Почнах да осъзнавам, че съм имала късмет. Особено с мойте 37 години.

# 279
Всички момичета, които сме тук и родим живи и здрави бебета сме късметлийки  Mr. Green
Имам познати правили повече от 10 пъти и нищо  Shocked

# 280
Щото си с близнаци.  Hug

Много пък му разбираш Joy Hug Hug Hug

# 281
Аз съм бременна след 4-ти опит, 11 пункции, 4 операции в т.ч. на щитовидна жлеза Praynig Моля се да стигна до финал.

# 282
Аз успях от 5-ти трансфер, иначе съм имала 2 симулации.

# 283
Ние за радост успяхме от първия път.... Simple Smile

# 284
Щото си с близнаци.  Hug

Много пък му разбираш Joy Hug Hug Hug
Последните години уча акушерство и гинекология.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт