Моля те дръж ни в течение, всички ви мислим.
Никой няма да те укори, напротив - ще помогнем.
. И ватмана (чист гей) като се развикааааа...Пред целия трамвай. Защо съм му мляскала на главата, кой ми бил казал, че в трамвай се яде, как не ме било срам...Ама ме нарича, да не ти казвам каква. И аз вече, съзли текат, обяснявам как съм бременна и ми прилошава ако не ям. А тоя още повече. Лъжкиня, как не ме било срам да си измислям такива оправдания....И това пред един куп хора. Слязох веднага, макар и не на моята спирка, и много ревах. Много. Как да му докажа на тоя пед*ерас, че съм бременна и за това съм яла (което не виждам какво му пречеше), та аз бях 30 кила с мокри гащи. Виж С Боян още в 3 месец ми казваха "Ауууу,ама ти скоро ще раждаш"

пусни Ади да я заведе тм днес на ясла, стига да може без предупреждение и изследвания, и ти си пази цял ден леглото.
).
дано им минава бързо на децата!! Стигам палци за изпита!! А то е ясно, че ще го вземеш - къде ще ходиш...
Материала е много а аз една буква не прочетох. Една. Нищичко не знам. Срам ме е .
Или иначе казано - има три степени на загуба - лека , тежка и по-тежка от тежката . Дари е на границата между лека и тежка форма. Много ми е мъчно, че усещането ми се сбъдна, но се радвам,че я заведохме и вярвам,че нещата се се подобрят с времето.

Препоръчани теми