Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 54 102
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Лили,пожелавам на Дари да се оправи и да няма операция  Hug
Мисти,това не е нормална реакция след ваксина!Да се подуе цялото краче и да е двойно по-голямо от другото.Аз бих водила детето на лекарИ.

# 646
  • София
Мисти, същата история беше и при Ели. В крайна сметка във ФБ май измъдрихме дружно, че след първите приеми на ваксината, организмът вече я разпознава и затова дава по-бурна реакция. Аз дадох Панадол за болката, не съм давала противоалергично. Мина й за 2 дена. На Ани и други момичета са изписали Фенистил и пак минава за същото време. Аз също много се бях уплашила, но в крайна сметка не се оказа притеснително. Само мъчат децата!

# 647
  • Перник
Мисти, при нас не е имало реакция от ваксината, но ЛЛ ме предупреди ако има нещо да сложа студен компрес и Куул пач лепенка. Дано да и мине бързо. Ако си много притеснена по-добре си я заведи на преглед.

# 648
Мъхче подкарах си ФБ все пак, абсолютно същата история като при вас, така четох старите отговори, малко ми е по-спокойно. А то ако поспи днес повече от 1,5ч няма да е толкова зле.

# 649
  • София
Лили, стискам палци да се включиш с хубави новини. Много се измъчихте с тези проблеми, дано вече отшуми и да си отдъхнете.

Данче, честит апартамент! Много щастие и любов да има в него!

Луиза, къде си бре жена? Липсваше. Винаги ми е било много интересно и приятно да те чета.

Да знаете, че си ви чета най-редовно и преживявам с всяка една от нас всичко. Просто докато ви изчета и трябва да ставам за да свърша нещо. Пък и Лазар се е научил да си пише с баща си по скайп и като ме види да си пиша се включва веднага.
При нас нищо ново. Всичко си е по старому, само дето вече не се чувствам много сигурна в себе си. Смисъл, когато ММ си беше тук ме подбутваше когато се налага да се стегна или пък ми правеше забележки ако сгреша с нещо. Сега няма кой да ме контролира и май, май не вървя в правилната посока. Особено за Калин. Изпускам го. Наредил е няколко четворки за срока. Говоря, обяснявам, ма на, мързи го да учи. Мързел е това, не е като да е тъп.
Лазар е като всички останали, понякога див, после добричък, понякога спи, после не спи и т.н.

# 650
Лили,чакаме  отчет след прегледа.Дано се включиш с добри новини!

# 651
Лили, дано всичко с Дари бързо да се оправи, не се колебайте да смените лекаря.

Близначе, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате!

Аз количка няма да сменям супер съм доволна от нашата, офроуд, дано да не ни предаде тази година...

Четете форума през телефон - няма реклами Simple Smile)

# 652
И аз влязох със свито сърце да видя дали Лили не е писала Sad Дано новините да са добри !
Уф ,Тони се научи да се върти като пумпал и като му се завие свят пада.Вчета се научи да скача на леглото (баткото му това го умееше на 1 година) и като за сефте се опита да пробие стената с глава !  Laughing

# 653
Данче, таман и Боян в момента с това се занимава. С въртенето като пумпал. Върти се, върти се и накрая пада. Явно не е е само негова приумица Simple Smile

Тая сутрин се събуди в окаян вид милото. С подпухнали и залепнали от секрети очи. Трябваше ми сума ти време плискане на мивката, за да мога малко да ги отлепя и да вижда някак. Отделно беше целият в сополи, през нощта явно е текло от нослето и беше направо омазан в ярко зелени гадости  Sick Май вече отива към бактериално. И аз овцата му с овца, да взема днеска да объркам графика на лекарката  ooooh! Отивам - тя била сутринта. Та утре пак ще го водя, но вече май нещата клонят към АБ Sad
Калина пот своя страна кашля до умопомрачение, чак се задушава. Та утре и двата броя - на лекар.

Терп, къде си...дай кураж. В събота ми е изпита при Симеонова. Нищо не съм чела. Знам някакви неща от обща култура, написах и реферат. Обаче така ме е страх, че ще се изложа.  Confused

На ММ баща му заминава да гледа Жорето в Испания. Свеки категорично отказа. Само дето той деца не е гледал, и хал-хабер си няма.....И изобщо не става за тая работа ама......да се оправят.

# 654
Момичета,извинявам се,че ви занимавам с бременелските си проблеми,но малко съм притеснена.и имам нужда от съвет.От малко повече от седмица не пия магнезий,защото на последната консултация лекарката ми каза да го спирам.Това веднага ми се отрази и контрациите ми последните дни се засилиха.Днес след обяд имах маллко неприятна случка,която ми донесе отрицателни емоции,а сега контрациите са почти постоянни.Свила съм се и не мога да се изправя дори.Какво друго бих могла да пия сега,като нямам магнезии?

# 655
Подаръче, нещо чай, отпускащо , масаж .. знам ли ?

Момичета, благодаря ви,че мислите мен и Дари  Hug
Имаме проблем със слуха, определено  Sad  Има и течност зад тъпанчетата и то доста. Докторката много ни хареса, има чудесен подход към дари , посрещна я като първа приятелка . Дари беше спокойна през цялото време. Изписа спрей за нослето, както и едни балони за надуване през носа. Това с цел да се отпушат каналите и да се разнесе течността . Ще ходим пак след три седмици .  Вярвам,че това вече е нашата лекарка и силно се надявам да израсте Дари без да се налага операция .
Утре ще пиша повече, целувки и благодаря още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet

# 656
Свила съм се и не мога да се изправя дори.Какво друго бих могла да пия сега,като нямам магнезии?

Пиеш 2 чаши вода и лягаш. Ако контракциите не намалеят и са повече от 6 на час, отиваш на лекар.

Лили, дано всичко се нареди за теб и детето.

# 657
  • София
Подаръче, аз знам за но-шпа и папаверин, но не знам в каква доза. Оф, стискам палци да се размине! Пусни си някаква успокояваща музика, дано и бебче да се кротне.

# 658
Папаверина на мен много ми помагаше. Когато бяха пък много силни, виках един колега да ми го бие на инжекции. По принцип се пие по едно хапче, но тежки случаи може и по повече.
И ограничаваш лошите емоции. А защо са ти спрели магнезия, аз си го пиех до края.

# 659
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Но шпа помага за болки,а не успокоява матката.Почивка без мърдане и както ти е казала вече и Ники на лекар.Трябва и да се успокоиш.
Лили стискам палци след три седмици всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт