Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 54 278
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Данче, честит апартамент! Много щастливи мигове да прекарате в него!
Лили, дано всичко е наред със слуха на Дари!
Танче, честита количка!

# 631
Мъх....права си. Отвратително е. Като си спомня каква беше мамата в самото начало и сега....спонтанно ми се доповръщва.  Sick Съвсем ни взеха за мезе.

# 632
Добро утро ,
Благодаря ви, момичета ! Прекрасни сте !
Близначе, моля те , не се извинявай заради количката . Напротив, аз ви дължа извинение на всички, че така рядко влизам, кой знае колко проблеми и тревоги съм пропуснала и сега изведнъж ви заливам със своите си терзания  Sad
Чудесни са количките , личи си ,че са леки , удобни и маневрени ! Със здраве да си ги ползвате Близначе и тези след нея , които ще си вземете Simple Smile
Следобяд сме на лекар , ще пиша после , стискайте палци .

Хубав ден и прегръдки на всички ви  Hug Hug

# 633
Лили,успех!Стискам палци!Дано всичко мине добре! Hug

# 634
Лили - дано всичко е наред след прегледа и да го израстне детенце. Пиши моля те какво е станало.
Близначе - честита количка, на много хубави места да го водите с нея:-)

Ние сме добре,изгоря ми вентилатора на лаптопа. Но то не става да се гледа до откат маша и мечока в леглото и да му няма нищо:-)
Бебка я водих да й вземат секрет вчера и се надявам да й няма нищо сериозно. Да е просто от връщането на млякото. Иначе тя е супер бебе - яде и спинка, усмихва се и се опитва да гукс. Вчера от зор да яде се обърна сама по корем:-) 
Изнервям се по малко, но то е от недоспиването. Гледам да спя с децата, че не се издържа.
Мм не иска да ми прати от Германия джаджата за количката и ще го даваме с майка ми с двете колички. Било прищявка да ми го праща насам като сме щели да ходим там. Честно казано и на него вече не му се изнервям и впечатлявам:-) 
Това е на вълка му е дебел врата защото сам си върши работата:-)
Еми и тя е добре, маже бебето с олио, със судокрем. Носи нещата й след баня, помага ми. Плиска водата на коритото докато къпя бебето. Абе купон е:-)  и му се радва страшно много. Опитва се да говори, номне й се получава, но я виждам, че опитваи не се притеснявам.
Та така - сравнително споко съм, гледаме се. Както каза ММ има си вече три кокошки, които да си го обичат:-)  та сме едно женско царство вкъщи.
Не знам с ваксините домкъде сме, но ще го мисля като отидем в Германия. Нали сме по тамошния календар. Вече му изгубих краяобаче.

# 635
Лили, стискам силно палци всичко да е наред с Дари  Praynig Скоро разбрах, че на приятелка детето има също такава операция и е с макарчики. Изобщо не знаех.

Жалинка, малко по малко нещата се нагаждат, а ти ставаш все по силна и по организирана. Сега сигурно си мислиш колко много свободно време си имала докато беше само Еми  Crazy

# 636
Момичета, благодаря ви  Hug

Жалинка, мислила ли си да опиташ със слинг ? Доста удобен вариант е за разходка с двете деца .

# 637
Лили,не се чувствай неудобно ,моля те ! Всички знаем за проблемите на Дари с ушичките и й стискаме палци ! Пиши веднага като можеш ,че ви мислим ! Hug

# 638
  • varna
Мъхи, Близначе, кой браузър ползвате? Аз на Хрома и на Мозилата съм инсталирала Ад Блок и не виждам нищо такова, просто мамата ми стои в средата, а отстрани са си празни линни, верно бая дебелички, ама все пак празни Simple Smile Веднъж какво беше станало, не помня, но го бях изключила за малко и като влязах, очите ми се кръстосаха, то няма такава гадна работа, отвсякъде светкат надписи и реклами, егати Sick

# 639
Лили, дано всичко е наред. Стискам палци.  Hug
Аз мамата я ползвам само през телефона. Не си спомням паролите. Та през мобилната версия няма никакви реклами.

# 640
Момичета не съм чела, нещо става с нета и не мога да отворя темата във ФБ, и тук едва пиша, та да питам Мъхчето какво стана с  реакцията след пентаксима при едно от мъхчетата, как се оправи. След вчерашната ваксина, днес сутринта на Вики крачето е подуто и то много от коляното нагоре, почти двойно е от другото. Обадих се на лекарката, каза да дам фенистил 3*15капки, но тя само дреме едва изчака да я  сложа да си легне и това не знам дали е от фенистила, или от ваксината. Дайте някакви съвети ако имате опит, че се побърках цяла сутрин, не дава да я пипна за крачето, явно я боли, само плаче. Объркано стана, но съм много притеснена, за капак едва публикувам тук.

# 641
  • София
Мисти, след  последната ваксина /в бедрото/ мястото беше червено и подуто два дни. Не я болеше, не съм давала нищо.

# 642
Джине, не мястото целият крак е надут и болезнен.

# 643
Данче, честит ви нов апартамент и от мен!! Изглежда много просторен, не като кутийките, които се строят днес. Пожелавам да имате възможност да си го направите както ви харесва на вас и да сте много щастливи в него!!

Лили, съжалявам да чуя, че Дари пак е зле с ушичките. Sad Дано не е нещо сериозно и пак се подобри от само себе си.  Hug И аз чакам да кажеш как е минал прегледа.

Близначе, честита количка!! Със здраве да се вози Боце в нея. Не знам за стъпенката какво да ти кажа, виж дали не можеш да я зашиеш или да пригодиш нещо друго на нейно място (парче по-здрав плат примерно). То сигурно няма да му е много удобно, ако му висят крачетата така.

Мисти, ние още не сме сложили последния пентаксим, ама като ви чета, май при доста деца се получава такава реакция. Sad Дано да й минава бързо на Вики.

На мен пък рекламите отстрани не ми пречат. Даже така ми харесва повече, отколкото преди като изскачаха реклами на десет теми. Тогава ставах по-разногледа. Сега ми се сливат като фон червено на черно и го приемам по-скоро като арт изпълнение, отколкото като реклама.

Гледам, че дискотирахте болната ми тема за Плюшкин и сие. Аз в къщи имам двете крайности - брат ми иска всичко да пази, а ММ - всичко да изхвърля. Иска дами изхвърля дрехите от гардероба и играчките на детето, че били много. АААААААРРРГГГХХХХ!!!  #Cussing out

Луиза, радвам се, че се възвърна при нас!! Липсваше!  Hug

Аз си ви чета тук (понякога с ден-два закъснение, нещо ми е по-тегаво в мамата), но нещо докато ви догоня няма как да пиша, та коментирам малко със закъснение  Mr. Green Във ФБ ми е по-лесно - изскачат ми нотификации на телефона като някой пише и мога да прецъкам на момента да видя какво се случва. Пак да призова Джина да се присъедини там. Както и всички други желаещи. Да отправя покана и към Луиза като прясно завърнала се да каже едно здравей и там. То вече има доста хора, които се подвизават само във ФБ.

# 644
Мисти и аз бях писала,че след последната ваксина крачето беше силно подуто,твърдо и гореше на пожар.Не съм давала нищо.Оправи се след няколко дена,не помня колко,но поне 3-4 стоя така твърдо.На Вики сигурно й се спи от Фенистила.Противоалергичните имат такова действие.

Общи условия

Активация на акаунт