Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 012
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Лили, мила, стискам палци да го израстне и да не се налага операция  Hug

# 616
  • София
Лили, сега прочетох. Стискам палци Дари да се оправи. Praynig

# 617
  • София
Лили, аз също стискам палци! И много, много се надявам, че не чува не защото наистина не чува, а защото е на 5 и половина и просто ѝ е по-удобно да не чува. Съдя по моето петгодишно, което също не чува като му говориш, но ако не трябва да чуе нещо... задължително го е чул! Не подценявам проблема, да не ме разбереш погрешно, просто се надявам Дари да си "седи на ушите", както казваше прабаба ми някога  Hug

# 618
  • varna
Ох, Лили, дано само така ти се струва Praynig
Близначе, дай някоя снимка на Бобето в тая количка (може и във ФБ) да я видя, че сега и мен запали да вземем такава, щом за него е ОК, значи за нас ще е идеалка Hug Иначе и моята, пусната за продажба, е в кошмарно състояние, ама ако някой се засили, ще й изпера сваляемите части, другите нямам идея как да почистя newsm78

# 619
Много ви благодаря , момичета  Hug
Терп, дано, дано си права и изобщо не мисля,че омаловажаваш проблема. Разбрах те и аз също се надявам да си "седи на ушичките"

# 620
Хера, утре ще пусна във фейса. Сега е мокра, нека изсъхне. Само ме притеснява това скъсаното за краченцата, не знам как може да се оправи Sad Аз я прах в банята под душа, пробвай и ти така Simple Smile Знам само, че като за 30 лв си е страхотно попадение. Добре че не я беше изпрала жената, че щеше да и вземе поне още 30 лв отгоре  Grinning

Съжалявам, че пред терзанията на Лили аз ви занимавам с колички.....  Blush

# 621
Лили аз съм ти казвала, че такава операция претърпя големият ми племенник, после цяла година не трябваше да му мокрят ушите, беше на 2г. Сега е на 9 почти, не слуша изобщо, но пък чува идеално. Не е толкова страшно. Но важното е да се диагностицира правилно, за целта смени не 2, ами ако трябва и 3-а лекари. Дано все пак да се е оправила от само себе си. Praynig
Близначе ти ми вкара лоши мисли в главата с това Чико. Какъв модел се води?

# 622
Мисти, тя е стар модел. Май вече не правят с такива сенници....Мисля, че се води Чико Сити  Thinking

Със сигурност има по-модерни, даже и в OLX  имаше една подобна от новите сенници. Но беше 50 лв. Ето я :

# 623
Бостънско-пернишката, за която ви казах, е такава, но без сенник. Тесничка е обаче, Боцко как се побира вътре с якето?

# 624
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Лили, дано бързо се оправи Дари  Hug

# 625
Бемол, не е тясна. Побира се идеално. Но той не е и дебел. Идеална му е Simple Smile

# 626
  • varna
Ей, ама тя тази е точно каквато ми трябва - край, почвам да търся из продавалника, данке на Близначето Heart Eyes
Едит: Намерих идеалната, само дано не я продадат докато взема паричките:
http://olx.bg/chicco-caddy-i61104174

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 19:32 от herairness

# 627
Хихи, същата е Simple Smile Успех, едва ли ще я продадат Simple Smile

# 628
  • Варна
Лили, дано всичко мине по най-лесния, безболезен и безстресов начин.

# 629
  • София
Лили, надявам се да не си права и всичко да е наред със слуха на детето.  Hug Продължавай да я наблюдаваш.

Момичета, тия от мамата съвсем се е*ават с нас! В момента чета на монитор, на който поне 10 см от всяка страна е заета с ярко червена, избождаща очите реклама!!! Май ще мигрирам само към фб, ако продължава така! Това е безобразно! Ми те утре ще нинакарат да четем и да пишем по една буква на ред, за да сложат повече брошурки!

Общи условия

Активация на акаунт