Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 013
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Близначе, не искам да съм на нейно място. Не искам да знам какво и е. Не искам и да я познавам дори. Но знам, че човек ако не може в тоя живот себе си да оправи, то няма да може да го направи с никой друг. На истина я съжалявам жената, но знам, че решението на проблема и е в нейните ръце. На никой друг!

Благодаря ви за поздравите. Мисти, а дано!

Ани някои деца са по ревниви. Ого примернос и подбира от кого да ме ревнува. Кръщелницата ми е натрапник номер едно. Последният път изобщо неочаквано за всички ми я смъкна от скута дърпайки я и шамарейки. Нагнезди се той в мен и дълго не стана. И от батко си понякога ревнува, но то там е взаимно.

Тази нощ сънувах, че пътувах до Испания да гледам бебе Близначе. И ми изпращаха буркани с маслини. Луда работа. После сънувах, че отивам на басейн. След много перипети и липса на бански, накрая стигнах до басейна с банския на касиерката, която се оказа моя приятелка. Беше клин бански, много странен. Наплувах се обаче, ах как обичам.

# 601
Дани,виж това дали ти харесва!Ако не,ще ти направя друго.

Скрит текст:

# 602
Здравейте момичета ,
Чета отвреме - навреме , но да ме пита човек защо не се включвам .
Данче - честит ви нов дом ! Много смях и радост да има в него !

Блокирала съм от притеснение - Дари не чува добре  Sad  Утре ще я водим на друга лекарка , съвсем нова за нас . Ще правим тест на слуха и т.н.  Мъжо не харесва този, който я наблюдаваше досега и май съвсем ще сменим . Преди две седмици беше болна и си стоеше вкъщи и ми направи впечатление ,че не чува добре . Sad

# 603
Леле,Мисти,съчувствам ти!Цяла нощ не сте спали,така ли?Моето диване ме събуди през нощта,защото се смееше с глас.Първо помислих,че се е събудила и се самозабавлява,станах да я видя,пък тя си спи. Crazy Нещо весело сънуваше и така се смееше,че зарази и мен Joy

Спах и аз като Ани, от 12ч до 4:30  #Crazy А Виктория по едно време си налегна куклата с която спи откакто няма вода, и тя проговори  hahaha
Приключихме с имунизациите връчиха ми официално картона, до 6г няма повече. Дано днес няма реакции, че като бебе все и беше червен крака и на буци въпреки риванола. 83см 11кг, явно последната седмица, дето почна да се храни нормално си каза думата и е качила малко кг. По повод, че я боцкаха си приватизира от кабинета един заек, преди няколко месеца беше мечка, няма да я водя повече, че ще останат без играчки  hahaha
Лили нали имахте операция, защо така сега Thinking Дано е нещо временно от болестта, знам ли, дано се оправи  Praynig Иначе мъжа ти е прав идете при друга лекарка, друго е да чуете и второ мнение.
Ани Вики ревнува и от баща си, ако случайно реши да ме прегърне, нашата идва и го бута, ако не помогне става агресивна чак  Mr. Green

# 604
  • София
Данче и Близначе, аз не знам вие къде сте тръгнали да се мерите с хората, с които аз съм се сродила и в частност, бъдещият кандидат кмет. Въпреки това, доста се посмях, Терп, това с течността за чистачките е култово!
Чичо Цецо, освен плюшкинството има и друга особеност- желание за нови и модерни работи, които да седят в кашони, т.е. да не се разопаковат. Още с мм бяхме гаджета, когато той си купи последен модел пералня. Същата беше разопакована и монтирана, когато Бранка стана на 5 години….. Миналата година си взе нов модел готварска печка, сдоби се с абсорбатор от дизайнерската серия на Горение- познайте дали са разопаковани…..
Вчера купих на Марина фибичка, много хубава. Не я търпи, а толкова добре и стои…. Тя с тази мъжка прическа, ако не беше нежна, спокойно минава за момче…
Пуснахте ми муха за количка и много се чудя…. Много ми харесват маккларъните /гледала съм ги докато бях по мачинство/, но са много скъпи.

# 605
Джинке, ти не видя ли Макларъна за 60 лв.!

Данчето обаче ми пусна мухата за бебешките дрешки за спомен. Направо изстинах като го прочетох. Място не мога да си намеря, защото всичко дадох на една приятелка да го пази на вилата за следващата смяна. Нищичко не съм запазила. Дори не ми хрумна тогава, толкова се радвах, че са умалели.

Лили, да не са й заглъхнали ушите? На мен редовно ми се случваше едно време. Стискам палци да отшуми.

# 606
От мен поздрав с най- най- невероятната френска (парижка) песен

https://www.youtube.com/watch?v=nZvehG_Lgls

Лили, мога да дам съвет, да я водите във Военна болница. Не, че знам вие къде ходите. Само знам, че там правят чудеса със слуха, в България, май това е мястото.

Bemol, дори се правят декорации с умалели бебешки дрешки. Аз се бях запалила, но нищо не направих, разбира се.

1..
2..
3..

# 607
Пинке, не вливай ми в сърце отрова! Добре, че няма кой да им бърше праха на тия декорации... Ама пък лампата в детската е същата, само че от Икея. Други прилики няма и няма и да има. То в тия стаи детски крак не стъпва.

# 608
Лили, аз не съм в течение за операцията, която сте правили на детенце. Но мога да ти кажа, че на мн близка приятелка и двете деца са глухи по рождение. Диагностицираха ги в Токуда, в ИСУЛ я подлудиха (дори не искаха да й дадат изследванията, защото се отвори опция за спешна операция за имплант на едното дете), за да не я правят в друга болница, тъй като искаха да усвоят парите по пътеката. Това й го каза в прав текст лекарката, когато тя беше бременна с второто. Тя се сби с нея и с охраната, за да си изнесе документите и на следвщия ден оперираха едното, а след 2 години и другото във ВМА. Знам, както и Пина ти е написала, че там са наисттина много добри. Как разбра, че не чува добре, смисъл какви са признаците?

# 609
Момичета, купих я количката  Blush 30 лв, Чико, лятна. Мацката ми я даде в супер занемарено състояние. Мръсна, мазна, петнясана от всякъде  Sick Добре, кви са тия хора?! Вие ако продавате количка, бихте ли я пуснали така? Освен това уж имало дъждобран, а не можа да ми го намери. Но аз съм нагла и казах че след няколко дни пак ще ида да си го потърся. У дома я изпрах и...светна ! Стана като чисто нова ! Иначе е супер запазена, а като я изпрах стана приказка. Simple Smile Возихме говедцето в нея...ми супер му е. Настани се като бей. Вози супер леко, маневрена е, сгъва се с поглед  Simple Smile Абе страхотна е.  Peace Не съжалявам. Даже и ММ, който мрънкаше много, я хареса и спря да мрънка. Има само един проблем: диването стъпи със всичка сила на степенката за крачета и взе да скача. А тя нали от гума, пък и дълго е седяла по тавана...се скъса Sad И сега няма степенка за крачета. Мислите ли, че може и така да се ползва? Или да търся начин да пригаждам нещо?  Thinking

# 610
Благодаря ви за коментарите и подкрепата , момичета !
Мисти, операцията я отмениха, поради подобрение , За съжаление след това пак имаше влошаване.
Луиза , Дари е с диагноза серозен отит . Има течност зад тъпанчетата, която нарушава вентилацията в УНГ зоната .Тази течност крие два сериозни риска - чести, остри и болезнени отити от една страна и влошаване на слуха от друга.Когато детето е здраво, течността не дава индикация,че е там. Няма болки, няма оплаквания.Но, когато се разболее, то тогава е по-остро в сравнение с деца, които нямат този проблем.Когато се установи ,че има такава течност се предприема лечение за няколко месеца с надеждата тя да се разнесе и да изчезне. Ако това не се случи - то се прави операция - цепи се тъпанчевата мембрана, изсмуква се течността и се поставят вентилационни тръбички ( или макарички), които държат ушното каналче отворено и проветриво. Така лигавицата оздравява и се счита ,че след периода на носене на макаричките организма е излекуван от това нещо. При Дари тази операция я отлагаме вече четири пъти, поради подобрение ( изчезване на течността ) Последното беше най-фрапиращо , в деня преди операцията на контролният преглед се установи огромно подобрение , прсто нямаше грам течност и ушишките й бяха идеално здрави .За съжаление следващия преглед пак бяхме надолу .И така - веднъж добре, на следващия път - не. Лутаме се от двата полюса - на радост и на притеснение .Ходихме къде ли не, при кой ли не . Всеки различно казва, според един трябва ,според друг не -  за операцията става дума .
Бяхме и във ВМА при един лекар , между другото и там ще искам да я заведемпри един лекар .
Утре сме при препоръчана и с добри отзиви специалистка в областта .
А как го разбрах - увеличава тв, кара ме да повтарям, не реагира на въпроси  или думи към нея , накланя си главичката в посока на звука ...
Много, много съм притеснена , чувствам се буквално парализирана от страх и ужас ...

# 611
Милата и Дари, и мама! Запази самообладание, доколкото е възможно, защото твоите решения, усет за детето, усет и интуиция към лекаря, трябва да са трезви и адекватни, а притеснението само заглушава преценките. Във ВМА наистина са специалисти. Пиши какво и как става . За операцията - намери специалист, на когото се доверяваш истински. Моята приятелка успя да сложи апартчета (импланти, с отваряне на черепа) и на двете деца във ВМА. На по около 1.5 г и двете бяха. Лекарите знам са наистина добри. Тоест, проучи колкото можеш и виж, какви биха били последствията ако не я направите. Прегръдки силно, а ако имаш нужда от имена на лекари от първа ръка, ще я попитам.

# 612
Благодаря ти, Луиза  Hug HugВероятно друг човек не би сметнал,че има проблем. Не е чак толкова зле, госпожата в градината  дори се учуди, като й казах и я попитах дали смята,че Дари има проблем. . Аз обаче съм нащрек за слуха й вече толкова дълго и затова ми прави впечатление сега . Пак казвам, дано да греша , дано  Praynig

# 613
Лили, изнервящо е , но имай търпение. Ще се оправят нещата, ще видиш  Hug Може пък да го израстне, няма ли шанс?  Thinking

# 614
На това се надяваме - да го израсте ... Няма да престана да се надявам

Общи условия

Активация на акаунт