Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 021
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Близначе само да си се оплакала от детето, ще ти пратя моето за една седмица. Не стига, че не се спира, днес след 2 часа навън без количка, се запъна като магаре на мост пред входната врата, та се наложи да я вдигна, тя реве, та се дере, аз не обръщам внимание и я мъкна нагоре, успива се един час, за да преспи 1,5ч. Интересно колко ли време трябва да търчи за да се измори, и да спи три часа  newsm78 толкова спеше от 1 до 4-и месец. Аууу докато пишех виждам, че и през нощта спи. Завижд пък  Crossing Arms

# 586
Мисти, той винаги е бил поспалив. От самото начало. Но е и много палав, има неизчерпаема енергия. Но сънят...него не си го дава за нищо на света  Grinning

# 587
Терп  Joy Joy Joy Joy и моят мъж така бързо забравя.
Явно навремето е било мода да се трупат вещи. Ние преди 5 години като тръгнахме да си правим тавана, беше страшно. 70 кв. Пълно с боклуци и багаж. Мъжа ми и до ден днешен не може да повярва как с мама са успяли да смъкнат толкова много боклуци. И тати беше като рефер на входа и това да не хвърля, онова да не се хвърля. Ужас. Сега всичко е по-двора. Карам мама да го разчистим и хвърлим, "ти искаш всшчко да хвърлиш, бла бла" явно е че ще е така докато са живи с вуйчо.
И аз толкова много искам да избягам в Канада или Америка. Точно защото е далеч. Европа си ми е все едно сме си у дома. Мъжа ми не иска никъде да ходи. Мисля обаче аз да не се отказвам.
Камелия е звяр. От малка е така. Вилнее и тича по цял ден и после не иска да спи. През деня вече като и кажа Ками ще ходим ли да спинкаме, започва да ръмжи и троснато да вика НЕЕЕЕЕЕЕЕ. вечер е същото и нощем се буди по 19273737271 пъти. Не е да не се уморява, Марти беше същият, просто за тях сънят не е важен. Марти за 5 години и половина само веднъж ми е казал че му се спи. Може да припада, но няма да иска да си легне. Сега са 2 броя в комплект

# 588
Близначе, аз не знам ти какъв социален работник ще станеш, но знам тя какъв ще стане. Никакъв. Тя щом себе си не може да оправи, представи си как с хората ще се справи.

Ого и той е поспаланко. Не се оплаквам.

Днес мм има рд. Кодови наименования, а  Joy Та по случая се видяхме със стари приятели на заведение без деца. Много хубаво беше  Rolling Eyes

# 589
Хайде, да ти е жив и здрав, Агнес. Хубаво сте отпразнували!

Само не разбрах какво стана с твоите пъклени планове....

# 590
Кои от всичките  Crazy Излезе ми тази вечер опция за понеделник евентуално да пътувам, но мисля ми е рано още. Ще помисля още. Седмица две и ще стане работата. Навила съм се. Самод а не си изхарча до тогава майчинството, че спонсор за щуротии няма да имам  Mr. Green

# 591
  • Варна
Сега видях преведено майчинството за януари. При положение, че от 10 ти декември официално съм на работа, защо са ми превели 110 лв. Не трябва ли да са 170- половината от 340.

# 592
Не, превели са ти от 10ти до 30ти парите. Според работните дни в този период това е сумата, която е трябвало да получиш. За следващия месец вече ще е 170

# 593
Агнес, не можем да даваме крайни заключения за хора, които не познаваме.Може пък именно тя да стане прекрасен социален работник. Аз съм преживяла нещо подобно и знам какво е. Отстрани е лесно.  Tired

Разболявам се. Много ми е лошо. Ама мно-го. Спирам да се хваля вече тук. Не знам кой и откъде чете, но явно ме урочасва...Писах че съм здрава - разболях се. Писах, че Боян спи - не щя да заспи тая вечер и пищя като луд. За това - само ще се оплаквам.

# 594
Близначе,пий нещо бързо преди да те е надвило.Парацетамол,витамин Ц,осцилококцинум,инфлуцид..

Агнеска,жив и здрав да ти е мъжо!

Днес спах почти целия ден и сега не ми се спи изобщо,но пък ме боли главата и съм постоянно гладна,та най добре да лягам и да броя овце,пък дано Сънчо дойде да ме вземе. 1countingsheep

# 595
Агнес да ти е жив и здрав ММ. Да те спонсорира за плановете ти  Mr. Green
Виктория снощи се оака към 20, и като легна към 22, още не беше пишкала, викам си няма да сменям памперс, да ама в 4:30 изпуснал, кой каза, че либерото били по-добри, същата работа. Докато я преобуя се разсъни, та до 6:30, в 7:15 се завила през глава и рев, е така и не можах да заспя, едва гледам, а днес уж трябва да я водя на последна имунизация, ако не завали дъжд. Вчера ходих за друго до консултацията, само като влязохме и като ревна и взе да се крие зад мен, днес не знам как ще е. Явно вече помнят за дълго време, не са я боцкали от 3 месеца, но явно помни. newsm78

# 596
Леле,Мисти,съчувствам ти!Цяла нощ не сте спали,така ли?Моето диване ме събуди през нощта,защото се смееше с глас.Първо помислих,че се е събудила и се самозабавлява,станах да я видя,пък тя си спи. Crazy Нещо весело сънуваше и така се смееше,че зарази и мен Joy

# 597
Добро утро !
Руме ,страхотен подпис и аватар ! Искам и аз ,ама черно бял някакъв....пак Париж,ама в стила от тази песен https://www.youtube.com/watch?v=HJXrQSIaj3o
всички да се чувствам поздравени ! Crazy
Днес съм в настроение нещо ,сънувах хубави неща,доволна съм !
Глупи,Ками през деня суче ли ?Защото аз откакто махнах дневното кърмене спи една идея по-спокойно.Не ,че не става,но да кажем 5 ,6 пъти само.

# 598
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Май тази нощ е била за доста тежка  Tired.Спи ми се та две не виждам.Вече трети ден ставам в 4.30 и лягам към 23.00  Crazy.Кафетата ме държат.Това малкото не спряло да мрънка и да се сърди.
Да ви кажа вчера отиваме до мола,че имах малко работа до банката.После слизаме до Хипото да му купя нови пантофи.Пред него нали има кораб та отиде там.Имаше две близначета на 1.8 месеца момиченца.Идва едното от тях и ми подава ръка да го кача на кораба.Леле Кирил като започна да бута и да реве  Shocked.Бута ми ръката да не я държа и нея...ужас.Накрая поиска да го гушна и повече не пожела да слезе та се наложи да го нося до нас.

# 599
Хех,ревнивец е Кирето.Не знам какво ще го правиш ако решите да имате второ.

Дани,ей сега ще ти измисля нещо!

Общи условия

Активация на акаунт