Благоевград- тема 36

• 174 199
  • 751
  •   2
Отговори
# 660
Благодаря много за отзивите! Аз самата също не се интересувам толкова от материалната база (стига да не е напълно занемарено, но надали има чак такива трагични случаи), колкото от учтивостта и добронамереността на персонала, така че информацията, която ми давате ми е наистина много полезна и ви благодаря! Ние дори и сега водим дъщеря ми в ясла, която ми е адски далече от местоживеенето и местоработата, просто защото преценихме, че е много добра като персонал и отношение (става въпрос за яслата на плажа, Макове, от която, както казах в предишен пост, сме във възторг). И аз като Кафе с Канела имам доста високи изисквания, които засега яслата покрива, но за съжаление и аз съм чувала, че с градините е по-трудно. Търсих и аз частна, но уви, наистина няма.
ДГ 4 ни е близо, така че ще проверя възможността да я запишем там при една от двете учителки, които сте препоръчали. ОДЗ 2 ни е горе-долу също толкова близо, и там също ми остава като вариант, въпреки нетолкова добрата база, ако учителите са добри с децата всеотдайни, това за мен е много по-важно. ДГ 8 ни е една идея по-далече, но все пак я оставям засега като опция, четох и нелоши неща за нея, има нова директорка, която се надявам да се старае и да е ентусиазирана относно задълженията си.

# 661
А, сега проверих, градината "с жабките" мисля, че е 10-та, която също ни е близо и ни е удобен вариант, радвам се да чуя добри отзиви за нея, защото си я бях "набелязала" като най-удобна. Благодаря!

# 662
При Д-р Славова сме били препращани на два пъти от страна на моята лична лекарка и нямам кой знае какви впечатления, но ми се стори много сериозна и ангажирана, спокойна и учтива. Не можа много да ни помогне втория път, когато ходихме при нея, в смисъл, че състоянието на детето се влоши малко след това, но мисля, че тя направи всичко възможно тогава, просто така се развиха нещата неблагоприятно.

# 663
Gaakkoord, благодаря ти много. Ще се радвам, ако и друг който има наблюдения, изкаже мнение, защото чуденето е наистина голямо. Според мен като цяло в този град няма добри педиатри. Close

# 664
За таксите в градините мога да кажа, защото вчера бях на родителска среща, в края на декември кмета решил да се плаща пълна такса, независимо колко дни е отсъствало детето, за тези дни в които детето или отсъства майката трябва да представи болничен, ако е   безработна или в майчинство се плаща пълна такса, за сборните групи още не било ясно как ще се процедира, а за по големите деца 5-6 годишните трябва да представят медицинска бележка за дните в които са били болни за да не се спират "високите "детски

# 665
Здравейте, Благоевград... Знам че тук има доста мами, та реших да ви питам. Бихте ли препоръчали АГ който работи и със ЗК, иии да разбира от проблемни бременности? Благодаря предварително.

# 666
За всеки лекар ще чуеш и добри, и лоши отзиви, но аз препоръчвам д-р Динов.

# 667
Избери си някой от Пулс, няма да съжеляваш.

# 668
  • София
Аз него не го препоръчвам. Започнах да се следя при него и всичко беше потресаващо, единственото което ми казваше на преглед беше- "Живо е", техниката му от по миналия век, никакъв шанс да си видиш бебето, да чуеш пулс. За каквото й да го питах ми казваше, че има време, е накрая се оказа, че съм резус фактор и е трябвало да ми пуснат изследвания за антитела много отдавна, добре че нямаше проблем. Всичката информация се пише на ръка от жена му, която също е на сто години. Въобще, смятам че е бил добър лекар, но преди много години и отдавна е трябвало да спре да практикува. Светът се развива и лекарите също! Аз в петият месец се преместих в София и не мога да препоръчам някой друг в Благоевград. Единствено бях на фм при доктор Малчев и съм много доволна. Ако сега трябваше да избирам бих избрала него или др. Зоя Попова, но тя тогава не работеше по здравна каса.

# 669
Благодаря. Аз имам АГ в София при който ще ходя (платено), но трябва да си намеря и втори който работи и по ЗК... и все пак да си разбира поне малко от работата.... Чудя се много за др. Аврамова... Иначе в Пулс пак са на частно... В Разлог нищо не става с АГ-тата... пък и искам да ходя някъде с предварително записан час... а не да чакам 5 часа пред кабинетите...

# 670
Навсякъде се чака дори да имаш записан час.

# 671
Разбира се че се чака... но макс 30мин... не 3-4 часа

# 672
Разбира се че се чака... но макс 30мин... не 3-4 часа
Зависи, аз със записан час рядко чакам под час и половина, често и над два. Затова няма да ти препоръчам моя лекар. Успех в избора!

# 673
Аз се следих и раждах при д-р Зоя Попова. Изключителен професионалист. Останах много доволна. Следи по здравна каса в Пулс и не се чака много. Не ти пълни главата с глупости и ако всичко върви нормално не те кара да ходиш и плащаш допълнително.

# 674
Аз него не го препоръчвам. Започнах да се следя при него и всичко беше потресаващо, единственото което ми казваше на преглед беше- "Живо е", техниката му от по миналия век, никакъв шанс да си видиш бебето, да чуеш пулс. За каквото й да го питах ми казваше, че има време, е накрая се оказа, че съм резус фактор и е трябвало да ми пуснат изследвания за антитела много отдавна, добре че нямаше проблем. Всичката информация се пише на ръка от жена му, която също е на сто години. Въобще, смятам че е бил добър лекар, но преди много години и отдавна е трябвало да спре да практикува. Светът се развива и лекарите също! Аз в петият месец се преместих в София и не мога да препоръчам някой друг в Благоевград. Единствено бях на фм при доктор Малчев и съм много доволна. Ако сега трябваше да избирам бих избрала него или др. Зоя Попова, но тя тогава не работеше по здравна каса.
Така е. Напълно споделям това мнение.

Общи условия

Активация на акаунт