АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 446
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!
Аз ли съм най-ранобудна  Wink
По-точно от 4,30 не съм мигнала.Това безсъние наистина ме съсипва.
На момичетата с болки "отдолу" наистина съчувствам.
Това е просто някакъв ужас.
С предната бременност бях стигнала до там, че не можех да излизам от къщи, а мъжа ми ме носеше до тоалетната.Адска болка.Започна първият ден на 7-ми месец и така до 9-ти.
Сега стоях и чаках на тръни да се случи същото, но за мой късмет за сега нищо подобно.
Е, наболява, но съвсем, съвсем леко и като се раздвижа минава.
Явно вече веднъж като се е отворил таза, никога не си връща първоначалното положение.

# 541
Имаш си компания  Joy, но аз спах до 5ч.

# 542
puppii
биеш ме  Grinning
Откакто съм бременна мечтая за едничка нощ, в която ще спя непробудно 7-8 часа.

# 543
А като си помислиш, че скоро няма да има такава, а hahaha

# 544
  • София
Добро утро и от мен!
Аз пък днес, за първи път от доста време, НЕ се събудих в 7.
Само дето цяла нощ се въртях и разбудвах.
Кой с какви възглавници спеше, я повторете??? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 545
Хайде да попитам и друго,момичетата,които пият магнерот   Simple Smile заради контракции,въпреки него,получавате ли пак стягане?
Да,получавам...вече така свикнах с тях,че се чудя ако ги няма,ще се чувствам ли ОК  newsm78 Joy

# 546
  • София
И аз съм будна от 4   Shocked С предната бременност спях като пън, сега не мога място да си намеря! На никоя страна не ми е удобно - по гръб не мога да дишам, на страни независимо от възглавницата имам чувството, че корема ще ми се откъсне, а и бебка започва неистово да ме рита и така тая нощ вече бях готова да спя седнала на дивана  #Crazy Към два заспах и голямо спане падна до 4  Whistling
На всичкото отгоре гърба и кръста много ме боли Sad и хормоните така ме треснаха (както си мислех че съм добре) или рева и се притеснявам или се хиля като луда или тормозя ММ с някакви безумици  Tired Оплаках се .... извинявайте  Blush

# 547
Аз спах до 9 днес - невероятно! Но ме болят едни два зъба - уж умъртвени и пломбирани, ама... откачам. Но пък няма да ида в никой случай точно сега вече на зъболекар, нямам им доверие като гледам как си вършат работата. Дано минат по скоро.

# 548

vstoilova Точно ако са мъртви и пломбирани трябва да идеш на зъболекар. И особено ако тупкат. Възможно е каналите да не са пролекувани правилно и да развиеш инфекция с гной под зъба. Тя се отразява на целия организъм. Ама това си е мое мнение.  Simple Smile
Моника радвам се, че си добре.
 Аз вече не си и спомням ясно какво е да легнеш, да си заспиш по корем като бял човек и да не се събудиш до сутринта. Ставам по график на 2 часа и след 3 не мога да заспя до 7. Всяка сутрин.Ама това да ми е проблема.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 09:44 от kalitarka

# 549
Да ти кажа, така като се замисля май повече спях след като родих, отколкото в момента.
Но бебето ми беше бебе-мечта  Laughing
Спеше, не ядеше през нощта, не ревеше и колики имаше точно няколко дни, в които промрънкваше  Laughing Пожелавам на всички такива бебета.

# 550
Цитат
Но ме болят едни два зъба - уж умъртвени и пломбирани, ама... откачам.
Аз бях така миналият месец с един отдавна умъртвен зъб...оказа се че каналите му не са добре почистени или...там каквото и да било (не разбирам от стоматология) та направихме няколко курса само на промивка на каналите,докато болката спре и чак тогава ми затвориха зъба.
Не е шега работа,отиди на зъболекар  Hug

# 551
Ще опитам да потърся някой добър специалист, просто им нямам доверие на тези тук почти при всички съм опитала и все нещо не им е както трябва, но пък като се замисля май по-добре за бебчо е да ги оправят.

# 552
Ще опитам да потърся някой добър специалист, просто им нямам доверие на тези тук почти при всички съм опитала и все нещо не им е както трябва, но пък като се замисля май по-добре за бебчо е да ги оправят.
Дано и kalitarka се включи с повече информация, но доколкото знам е добре, ако има проблем, да се оправи възможно най-бързо, тъй като нелекувана инфекция може да доведе до неприятности за бебето, а в последните месеци стават все по-нежелателни стоматологичните интервенции, поради риск от контракции и предизвикване на преждевременно раждане. Т.е. колкото по-бързо разрешиш проблема, толкова по-добре, така че според мен не отлагай, а потърси помощ възможно най-скоро.

# 553
Да ти кажа, така като се замисля май повече спях след като родих, отколкото в момента.
Но бебето ми беше бебе-мечта  Laughing
Спеше, не ядеше през нощта, не ревеше и колики имаше точно няколко дни, в които промрънкваше  Laughing Пожелавам на всички такива бебета.

От твоите уста в Божите уши, дет се вика Wink.

Да ви попитам - колко комплекта чаршафи да подготвя и кошът за новородено с какво се постила? Има ли някакви специални чаршафчета или трябва да си ушия?

# 554
Ada  както винаги си много права.Аз затова написах,че ако са умъртвени,е най- опасно.Та това си е гнойно огнище на възпаление в центъра на главата.Може да има неприятни последици. Такива болежки не се оставят във времето. Все пак не налагам мнението си на никого. Това дали ще попаднеш на добър специалиат, е ключово за крайния резултат.Тези релечения са пипкава и трудоемка работа.

Общи условия

Активация на акаунт