"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 47 824
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Hug Hug Hug Hug

Този бил приятел на Юсата  Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy   След малко и Юсата ще се изтипоса до аби  Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 16
# 17
Рускините скучаят и са се отдали на мечти   Laughing Laughing  Една искала такова селфи  от Ча и Сери след година

Party Party Party Party

Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy бравУС на тях  Laughing Laughing

Shocked Не слагайте такива мечти, бееееееееее ooooh! Някой ще вземе да получи световъртеж и да падне от балкона  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

https://pbs.twimg.com/tweet_video/B7jb3-tIIAAUr-b.mp4

# 18
Hug Hug Hug Hug

Този бил приятел на Юсата  Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy   След малко и Юсата ще се изтипоса до аби  Joy Joy Joy
Crazy Crazy Crazy
Нека, колкото повече аби, толкова по-добре  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 19
# 20

Тази сцена ми беше забавна, искрено ме разсмя  Grinning  

Макар че, Едже можеше да внесе още един романтичен момент с малко повече страст , тъкмо бяха останали насаме, а и  Мира явно търсеше близост   Heart Eyes

# 21
# 22
# 23
Някой искаше ядосания Яманчи от началото на 55-та  smile3515 smile3515 smile3515 мноУ, мноУ лош  Joy Joy Joy

# 24
# 25

Тази сцена ми беше забавна, искрено ме разсмя  Grinning  

Макар че, Едже можеше да внесе още един романтичен момент с малко повече страст , тъкмо бяха останали насаме, а и  Мира явно търсеше близост   Heart Eyes
Яман се закачаше  Mr. Green Mr. Green След като я избърса я погледна хубаво, ама Кенан пък тогава намери да се обади  Sick Sick Sick

# 26
Някой искаше ядосания Яманчи от началото на 55-та  smile3515 smile3515 smile3515 мноУ, мноУ лош  Joy Joy Joy

И мноУ, мноУ  хубав  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 27

И хубав, хубав  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт