"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 49 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тази сутрин имам нужда от много кафенца  Mr. Green

Мими  Hug Hug Hug Стели  Hug Hug Hug Иве Hug Hug Hug Вени Hug Hug Hug Бамби   Hug Hug Hug

Иве, щях да реша загадката чак като гледам серията с превод  Joy Joy Joy

Разбрах как да гледам ОС и да ми е интересен  hahaha hahaha hahaha Гледам само сцените с Чачо  Joy Joy Joy До еп.13 много ми хареса...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и днес ще сърбам двойни "кафенца"  Laughing Laughing Laughing

# 286
Добро утрооо на всичкииии!  Hug Hug Hug Hug И хубав ден!  Hug Hug Hug

Въпрооооооооооос  Grinning
Забелязахте ли промяна в обръщението на Яманко към Мира в 56-и?  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

На момента  Peace  Дори два пъти го чухме   Grinning

А, Вени го е казала  Peace   после го видях ,сори  Hug Hug

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 09:30 от daniela.qnkova

# 287
Добро утро!
Днес гледам 54 епизод, на средата съм. Доколкото знам все още няма 55 серия, така че може да се каже че съм в крачка  newsm68
Сега мога да кажа - моят любимец е Селим! Малко е старичък като за мен, но  Joy много ми харесва. Бях доста заинтригувана от връзката им и развитието и с Ендер. Тя също беше моя любимка, жалко, че напусна сериала.
Гледала съм Чаги в Огледален свят, а Серенай в Сезони на любовта/лалето. Мога да кажа, че тя не ми беше любимна, не искам да засегна никой, имах предубеждения за нея. Сега обаче ми харесва в ролята на Мира. Изненадана съм и от двамата. Чаги в ролята на Емир е богато момче, влюбен в красиво момиче, горе долу е на една взъсраст с Яман, учи май дори в същия университет, но е коренно различен от Яман. И двамата много добре пресъздават героите си.

Опитвам се да следя темата, но за жалост нямам особено много време.

Hug Hug Hug Hug

Ей ти един всеобщ  Peace любимец

Виж за Ендер не може да се каже същото  Mr. Green
За красивото момиче, също можем да поспорим  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 288
  • близо до брега на морето
Добро утро!
Днес гледам 54 епизод, на средата съм. Доколкото знам все още няма 55 серия, така че може да се каже че съм в крачка  newsm68
Сега мога да кажа - моят любимец е Селим! Малко е старичък като за мен, но  Joy много ми харесва. Бях доста заинтригувана от връзката им и развитието и с Ендер. Тя също беше моя любимка, жалко, че напусна сериала.
Гледала съм Чаги в Огледален свят, а Серенай в Сезони на любовта/лалето. Мога да кажа, че тя не ми беше любимна, не искам да засегна никой, имах предубеждения за нея. Сега обаче ми харесва в ролята на Мира. Изненадана съм и от двамата. Чаги в ролята на Емир е богато момче, влюбен в красиво момиче, горе долу е на една взъсраст с Яман, учи май дори в същия университет, но е коренно различен от Яман. И двамата много добре пресъздават героите си.

Бамби Hug още не съм се разсънила и не можах да схвана-кой къде учи-двете унита според мен са различни-това ,което тук рядко посещават и онова в ОС-небелийм Laughingаз като видя кардото и всичко друго нема смисъл Laughing Hug Hug Hug

# 289
Тази сутрин имам нужда от много кафенца  Mr. Green

Мими  Hug Hug Hug Стели  Hug Hug Hug Иве Hug Hug Hug Вени Hug Hug Hug Бамби   Hug Hug Hug

Иве, щях да реша загадката чак като гледам серията с превод  Joy Joy Joy

Разбрах как да гледам ОС и да ми е интересен  hahaha hahaha hahaha Гледам само сцените с Чачо  Joy Joy Joy До еп.13 много ми хареса...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и днес ще сърбам двойни "кафенца"  Laughing Laughing Laughing

Това е единствения начин  Peace Peace Joy Joy Joy Joy

# 290

Добро утрооо на всичкииии!  Hug Hug Hug Hug И хубав ден!  Hug Hug Hug

Въпрооооооооооос  Grinning
Забелязахте ли промяна в обръщението на Яманко към Мира в 56-и?  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

На момента  Peace  Дори два пъти го чухме   Grinning

Бравоооооо....  Hug Hug
Crazy Crazy Crazy

# 291
# 292

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 293
и ощееееееее Wink

# 294

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 295
# 296
Добро утро!

Винаги, когато имаш време си добре дошла тук  Hug Hug Hug Hug
Селим е безупречен. Наистина май няма някой, който да не го харесва  Grinning Grinning Grinning
Според мен ролите на Яман и Мира идеално лепнаха на Ча и Сери. Много, много ги харесвам и двамата.  Peace

# 297
# 298
# 299
Още една анкета http://www.ratingkurdu.com/anket/2014un_En_Yakisikli_Dizi_Oyuncusu_Hangisi
Знаете си как да гласувате  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт