"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 49 052
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Ники,  Hug Hug Hug добре завърнала се...

Прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 436
Ники,  Hug Hug Hug добре завърнала се...

Прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ренко  Hug Hug Hug
Добре заварила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 437

Душичката е използвал свободното време да разпусне с приятели,а някой си разхожда хубавите крака из Милано  Wink Wink Wink
А не ви ли прави вечатление,че скоро не сме го виждали с Брадаткови  Thinking Thinking Thinking

# 438

Добро утро и от мен !

Силно ви прегръщам , с пожелание за усмихнат ден!

# 439
# 440
Мерабаааааа  Laughing Laughing Laughing

Да ви напрегръщам хубаво тогава,пилета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубава сряда  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПожелавам ви да имате до себе си човек,който така да тича към вас ,за да ви прегърне  Hug Hug Hug

И после да ви целува по вратлето, без сценарии  Whistling   Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ники,   Hug Hug  откъде го измъкна тоз другия хубавец  Crazy Crazy Crazy

# 441

Душичката е използвал свободното време да разпусне с приятели,а някой си разхожда хубавите крака из Милано  Wink Wink Wink
А не ви ли прави вечатление,че скоро не сме го виждали с Брадаткови  Thinking Thinking Thinking

Crazy Crazy Crazy Crazy

Оффф, не ги споменавай,   Stop че ще изскочат ей сега  Mr. Green Mr. Green Sick Sick

# 442
Добро утрооооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Аз всеки ден ви прегръщам без повод, ама днес имало празник на прегръдката  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 443
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 444
Я какъв хубав ден било днес  Hug Hug Party Party Party

# 445

"Номер 1(0) Party Хем красив, хем на китара свири. Много хубав, скромен човек" Crazy Crazy Crazy

Питат го какво ще каже за комплимените, а Ча отговаря, че преувеличават Hug

Красив, талантлив и скромен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тези двамата са от онова предаване дето уж щяха да гостуват наЩИ.  Joy Joy Предаването вече не съществувало. От тази година не се излъчвало.  newsm78

Скрит текст:
Whistling Whistling Whistling Party

А къде ни е вагончето?  Crossing Arms

Ами този.....как му беше името...... откъде да знае  Joy Joy Joy

Кенан Ерчетингьоз  Joy,дето ги обърка с въпросите си.  Joy Joy

Анита,мерсиии за преводите на статиите! Hug Hug    bouquet
Ето я Серенайка с Хатиджето и Айтен Сойкок. Laughing

newsm78  ShockedЕдни дълги послания като се размятат из туитъра адресирани до Еджето и режисьорския екип...  ooooh! Joy Joy Не знам какво пише,но предчувствам че не са много любезни.

Вики,  Hug Hug Hug Те не, че не са любезни. Просто казват какво мислят за падането на рейтинга, за сцените, за резликите между двата сезона .. и още куп неща. Това https://pbs.twimg.com/media/B70bcAKCcAAmhe4.jpg е едно от няколкото такива послания към екипа.  Peace Аз съм ретуитнала всичко по няколко пъти. Навсякъде, където съм срещанала такива послания.  Joy Joy Не, че нещо ще се промени. Ама аз да знам,ч е съм си казала по някакъв начин какво мисля.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 446

"Номер 1(0) Party Хем красив, хем на китара свири. Много хубав, скромен човек" Crazy Crazy Crazy

Красив, талантлив и скромен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тези двамата са от онова предаване дето уж щяха да гостуват наЩИ.  Joy Joy Предаването вече не съществувало. От тази година не се излъчвало.  newsm78

Като не го поканиха в предаването, поне на вечеря са го завели  Mr. Green Mr. Green
Може пък да замислят ново  newsm47 newsm47

# 447
# 448

Красив, талантлив и скромен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тези двамата са от онова предаване дето уж щяха да гостуват наЩИ.  Joy Joy Предаването вече не съществувало. От тази година не се излъчвало.  newsm78

Като не го поканиха в предаването, поне на вечеря са го завели  Mr. Green Mr. Green
Може пък да замислят ново  newsm47 newsm47

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И там да им е постоянна гост-звезда  Party Party Party

# 449

Душичката е използвал свободното време да разпусне с приятели,а някой си разхожда хубавите крака из Милано  Wink Wink Wink
А не ви ли прави вечатление,че скоро не сме го виждали с Брадаткови  Thinking Thinking Thinking
Здравейте  Hug Hug Hug

Еййй най-сетне си намери хората които му подхождат яяя. С ония брадатковци освен да мълчи и да бяга друго не правеше. Ето сега как си личи тези другите двама от онова шоу как добре му въздействат, усмихва се, шегува се. Определено така ще успее да се махне от рамката на беглец и на мълчалив мачо.
Аз се радвам като го видя Чачо в такава среда. Определено тези хора му подхождат. Той трябва с такива да се събира.

Общи условия

Активация на акаунт