Шопинг консултации

• 107 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако има бургазлийки, тези сандали дали се намират в бургаската Зара
http://www.zara.com/bg/en/woman/shoes/view-all/flat-leather-sand … 9531p2523950.html

Супер неудобни са, ходилото се хлъзга, изхлузват се... Иначе стоят красиво.  Heart Eyes

Tyra, от опит ли говориш, че си ги купих в бързината. Да ги връщам, ако трябва.... Crazy

# 316
Момичета, малко по-общ въпрос: ако ви се налага да си купите обувки, независимо какви, но за по-бюджетна цена - около 50-60-70 лв. - и трябва да избирате между Deichmann, Paolo Botticelli и TendenZ, на кой от трите бихте се спрели, или да перефразирам въпроса - коя от трите вериги принципно предлага една идея по-качествени обувки от останалите две? Естествено, не очаквам кой знае какво качество и издръжливост на обувката, но и не искам да купя пълен боклук. Май и за трите съм попадала на не особено ласкави отзиви. Thinking Благодаря!  bouquet

# 317
Влизах веднъж в магазина на Д...ман( даже не знам как се произнася) но не останах очарована...пълна скръб.

# 318
  • София
Момичета, малко по-общ въпрос: ако ви се налага да си купите обувки, независимо какви, но за по-бюджетна цена - около 50-60-70 лв. - и трябва да избирате между Deichmann, Paolo Botticelli и TendenZ, на кой от трите бихте се спрели, или да перефразирам въпроса - коя от трите вериги принципно предлага една идея по-качествени обувки от останалите две? Естествено, не очаквам кой знае какво качество и издръжливост на обувката, но и не искам да купя пълен боклук. Май и за трите съм попадала на не особено ласкави отзиви. Thinking Благодаря!  bouquet
Нито една от трите ! Моят късмет ли е такъв ,не знам .
Има една друга верига Humanic ,мисля че са една идея по-добри .
За тази сума можеш да разгледаш и в Зара и подобните какво предлагат.

Относно обувките Бата и на мен нещо не са ми много удобни напоследък.

# 319
Абе то и в Humanic ... майка ми миналото лято си взе сандали Том Тейлър, които на първото обуване се разлепиха и дори не й ги смениха, а чакахме почти месец, за да ги залепят  Sad

По повод другите три - От Паоло Ботичели съм купувала един единствен път ботуши и ми се скъсаха непоправимо за един месец. От Тенденц и Дайхман по една покупка - успешна. Пък то Дайхман е малко относително, защото предлагат голямо разнообразие от марки - на детето например всяка година купуваме от там маратонки Адидас и са отлични.

# 320
  • Бургас
Купувала съм и от трите вериги за мен, майка ми и детето. Само от паоло-то имаме изхвърлени на 1-2 обувания. Тенденз имат произведени в БГ. Естествената им кожа са добри. От Дайхман имам едни сандали от откриването им   newsm78  Виж на обуфки.ком /правилно е с ф  Grinning/ има невероятни модели. Марката е Бианки. За сега имам само боти от там и са уникални.

# 321
  • в Кошера
Ако има бургазлийки, тези сандали дали се намират в бургаската Зара
http://www.zara.com/bg/en/woman/shoes/view-all/flat-leather-sand … 9531p2523950.html

Супер неудобни са, ходилото се хлъзга, изхлузват се... Иначе стоят красиво.  Heart Eyes

Tyra, от опит ли говориш, че си ги купих в бързината. Да ги връщам, ако трябва.... Crazy

Опит... два-три тегела в магазина, колкото да ме откажат.  Peace

# 322
Благодаря за изразените мнения, момичета! Попитах коя бихте избрали от трите вериги, понеже искам да подаря ваучър за пазаруване и бюджетът ми в този случай е горе-долу около 50 лв. Аз самата не съм си купувала никакви обувки от тези магазини близките 6-7 г. и реших да си сверя часовника, както се казва. Виждам, че има няколко мнения в полза на TendenZ, но те пък вече ме информираха, че закупеният подаръчен ваучър важал само в един конкретен техен магазин, което трябва да бъде уточнено преди закупуването му. Тази търговска политика е меко казано абсурдна за мен и най-вероятно ще ги пропусна.

Понеже сте писали за Humanic - ние, в нашето семейство, имаме немалко обувки, закупени от там и сме доста доволни от качеството. Въпросът е, че като цяло там цените са по-солени и едва ли ще ми свършат работа в случая. На Zara обувките пък са супер неудобни, според моите виждания. Просто търся магазини, в които да има по-голямо разнообразие от обувки около 50 лв. и затова в случая иначе любимите ми вериги, като например BeRa Fashion, Fusion, Sport Depot и т.н., не ми вършат работа. Rolling Eyes

Ще мисля още явно, благодаря ви отново!  bouquet

# 323
Подарявали сме ваучер за Спорт депо. Момчето си доплати малко и си купи желаният подарък.  Peace

# 324
  • София
Гърне без похлупак ,защо не подариш просто подаръчен ваучер под формата на карта на Мастър Кард .Така човека няма да бъде ограничен в избора или ти държиш този човек да си купи на 100% обувки ?

# 325
Гърне без похлупак ,защо не подариш просто подаръчен ваучер под формата на карта на Мастър Кард .Така човека няма да бъде ограничен в избора или ти държиш този човек да си купи на 100% обувки ?

Подариха ми карта миналия месец, накрая замина за няколко кутии адаптирано мляко Mr. Green

# 326
  • София
Аз от Deichmann не бих си купила повече нищо, два чифта обувки си купих преди време и не изкараха и седмица, също и двама приятели ми казаха, че техните също са се скъсали до седмица.

# 327
geryaleksandrova, да, искам да купя точно определен ваучер, за конкретно нещо, отчасти поради споменатата от strept причина. Mr. Green

# 328
Аз от Deichmann не бих си купила повече нищо, два чифта обувки си купих преди време и не изкараха и седмица, също и двама приятели ми казаха, че техните също са се скъсали до седмица.

Доста негативни отзиви споделихте за Deichmann - не знаех, че са чак такъв боклук. newsm78

# 329
  • София
Не знам защо са такива, стари ли са, те просто се разпаднаха, и подметката цъфна и се разлепиха, просто нямаше начин и да се поправят.

Общи условия

Активация на акаунт