Шопинг консултации

• 106 669
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дами, от доста време съм в търсене на хубав сутиен в телесен цвят. Не е нещо, което да не може да се намери, но държа да е качествен, та затова не търсих в малките магазинчета (имам толкова натрупани сутиени, а нося само 2-3 и вече избягвам спонтанните покупки тип "о, толкова е сладък и не е скъп"). Освен Триумф, в Етам нещата не ми стоят добре, можете ли да ме насочите и към други магазини в София?

# 481
  • София-Младост
Дами, от доста време съм в търсене на хубав сутиен в телесен цвят. Не е нещо, което да не може да се намери, но държа да е качествен, та затова не търсих в малките магазинчета (имам толкова натрупани сутиени, а нося само 2-3 и вече избягвам спонтанните покупки тип "о, толкова е сладък и не е скъп"). Освен Триумф, в Етам нещата не ми стоят добре, можете ли да ме насочите и към други магазини в София?
Bra clinic

# 482
  • в Кошера
*Nani*, виж в Seven Seconds. Поддържат различни марки в средния и малко по-висок ценови клас, има избор.  Peace

# 483
  • Варна
Момичета, някоя има ли лични впечатления от качеството на обувките Cravo&Canela, които продават в магазините на Самсонайт?

# 484
  • София
Bra Clinic само от D чашка нагоре ли предлагат?

# 485
  • София-Младост
От А до К. Имат и за малки бюстове.

# 486

Lisca -  имат базови линии, които включват и сутиени в телесен цвят.
Pompea -  базовата линия в бежово е много добра, продават и тези две италиански марки Sielei  и Leilieve, които също имат в телесен цвят

# 487
  • София

Благодаря!Моделите,които разгледах в сайта им се предлагат от D чашка нагоре.
Доволни ли сте от марката?

# 488
Аз съм доста доволна от сутиените на Yamamay като комфорт и качество, тъкмо през уикенда си взех базов в телесен цвят, от ценовия клас на Etam са  Peace

# 489
Сандали " РИМЛЯНКИ"
http://www.kolibri-fashion.com/categories.php?CategoryID=10
обаче 145 лв
,пиши в гоглето, може и да намериш по-евтино. Rolling Eyes

Страхотни са! Heart Eyes

# 490
  • София
О, момичета, много благодаря за идеите, не знам как не се сетих  ooooh! Тази седмица ще поседя Сердика, там има почти всичко, което сте коментирали, само Yamamay май само в Ринг мол има  Rolling Eyes

# 491
  • София-Младост

Благодаря!Моделите,които разгледах в сайта им се предлагат от D чашка нагоре.
Доволни ли сте от марката?
Аз да, даже вчера си взех два техни. Много са ми удобни, не всички модели разбира се. Казаха, че днес откриват и в Парадайс мол магазин.

# 492
Здравейте, отдавна гледам форума и най-накрая реших да се включа и аз!  Heart Eyes Относно Bra clinic -  Жена ми взе мерките в пробната и ми казаха размер 40F, а принципно съм 80B. Много съм доволна от сутиена (сякаш не нося такъв), но изглежда нямам никакви гърди с него - хем перфектно ме прибира и стяга, хем не го усещам.

# 493
Щом с Триумф се погаждате мога да ви препоръчам ето тези:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_size_two_browse-_4?fst=a … p;rnid=1836991031  за съжаление  нямам представа къде ги има тук, но е много лесно да си поръчате онлайн.  Peace
Триумф, Sielei, Leilieve и Papillon съм купувала от http://malenashop.com/sutieni/393-p2400-papillon-sutien-70b-75b- … i-prezramki-.html , но не от сайта, а на място в магазините (бяха два преди време, сега май само един е останал Confused) Служителката в магазина (дано е същата) беше изключително мила - рядко срещана комбинация от компетентност и ненатрапчивост.  Simple Smile 

# 494
  • Варна
Момичета, някоя има ли лични впечатления от качеството на обувките Cravo&Canela, които продават в магазините на Самсонайт?

Имам техен модел от преди две години.Купих ги спонтанно и последния момент,защото ми трябваха за една екскурзия с много ходене пеша/ модела е спортен/.Много удобни,обух ги и тръгнах без да са ми правили никакви проблеми. Естествена кожа от вътре и от вън.
 Сега ги нося от време на време и не са мръднали.За мен обувките са качествени и пак бих си купила от там,ако си харесам модел.

Общи условия

Активация на акаунт