Притеснява ли Ви личното пространство на половинката?

• 13 572
  • 168
  •   1
Отговори
# 105
Не знам дали може мъж да се откаже от секс защото на жена му не и се прави...
    Не вярвам. Ако проблемът не е здравословен или налагащ някакъв период на въздържание заради обективно състояние на жената, ще потърпи известно време и ще си намери решение извън дома. Варианти разни, но резултатът ще е или дълги години лъгана съпруга, или разделена двойка.
   принцеса_Фиона, повечето мъже биха се комплексирали ако непрекъснато им отказват. Твоят е проявил завидно търпение. Не случайно възрастните хора казват, че проблемите в двойката се решават в леглото. Доста е примитивно като разсъждение, но понякога има истина в него.

# 106
  • Бургас
Малко инфантилно и незряло ми се вижда поведението и на двамата - голи снимки, сайтове за запознанства, тъпи чатове, чатове с потенциални любовници. Направо не мога да си представя зрели хора да правят такива неща  Rolling Eyes

# 107
Фиона, добре правиш, че развиваш така мисълта си. Така сама си даваш възможност да откриев отговорите, защото те са точно там, където са и въпросите.
По отношение на секса, Фройд казва : Единствената патология в секса е липсата на секс. Всичко останало е въпрос на вкус Simple Smile
Мъжът ти явно говори открито с теб и това е чудесно, защото имате диалог. Това само значи за мен, че връзката ви не е приключила. Напълно възможно е това, което е споделил да е причината, колкото и незряло или пък извратено да излежда на някой. Всеки има свой начин за справяне.
 Мъжете не са по-малко суетни от жените, дори често са по-... и имат нужда от затвърждаване на самочувствието, мъжествеността си, да се доказват и прочее.
Дано успеете да хармонизирате отношенията си и да не се стига друг път до такива преживявания Simple Smile

# 108
  • София
Сега му търся занимания - организирам езиков курс........ама пусто тез мъже все трябва да им играеш леко като мръсница,иначе НЕ ставаааа:)
Предполагам, че визираш такива комплексари от рода на твоя мъж, а не слагаш всички мъже под общ знаменател.  Peace

# 109
Сега му търся занимания - организирам езиков курс........ама пусто тез мъже все трябва да им играеш леко като мръсница,иначе НЕ ставаааа:)
Предполагам, че визираш такива комплексари от рода на твоя мъж, а не слагаш всички мъже под общ знаменател.  Peace
Да ти припомням ли как се хвалиш, че манипулираш мъжа си?И как го лъжеш?     Mr. Green
Твоят мъж комплексар ли е?    Laughing
Всяка жена е малко или много мръсница, ако държи на всяка цена да получи нещо.   

# 110
  • Бургас
Предполагам, че визираш такива комплексари от рода на твоя мъж, а не слагаш всички мъже под общ знаменател.  Peace
Да ти припомням ли как се хвалиш, че манипулираш мъжа си?И как го лъжеш?     Mr. Green
Твоят мъж комплексар ли е?    Laughing
Всяка жена е малко или много мръсница, ако държи на всяка цена да получи нещо.  

Да, Тонка е най-голямата манипулаторка на света  Joy
Ако трябва да изпадам до там да използвам манипулации, за да получа каквото искам и каквото ми се полага от мъжа ми, значи той не е мъжа за мен. Просто е - мъжа ти или те обича и уважава, или не. А проблемите се решават с разговори, а не с фотографии на фалоси и вагини.

Бъркате понятията - едно е да си секси, забавна и интересна, а съвсем друго е да си мръсница.......каквото и да означава това в случая.

# 111
  • София
Краси, я се гушни и гукай там с твоя еталон за мъж и не ми бери грижата.  hahaha

# 112
Само ще ви кажа,че до преди да се повредя сексуално бях много разкрепостена в секса. Може би повечето от вас биха се шокирали,ако кажа какво съм правила. За мен голи снимки на гениталии и тям подобни неща са си направо детска игра, но стига да не говорехме за изневяра де:)
Старая се да се поправя. От доста време насам. Проблема ми е известен на сестра ми и майка ми,че даже и на брат ми. Ние сме доста комуникативно и споделящо си семейство. Вече се разбра,че и със самия ми мъж си говорим по всичките ни "болежки" (някой по-горе беше казал,че мъжа ми неиска да ми каже директно,че му пречи липсата на секс), вкл. и за този проблем. Не, не ми намеква и не ми казва деликатно. Ние си знаем,че аз съм фригидна в повечето време и си го говорим открито. проблема при мен е психологичен. Аз не се чувствам щастлива в страната, имам тежка носталгия за България, дразнят ме много неща наоколо,имам малко приятели и станах асоциална,а преди бях точно противоположното. Ще кажете да си намеря приятели. Лесно е да се каже на теория. Всъщност имам две приятелки,но само две:) Те са заети със семейства и деца и немогат постоянно д ами правят компания. Виждаме се,но за мен явно е малко това. Няма д аизброявам повече причини,защото са много но заради тези проблеми съм депресивна,а от тук идва и проблема с либидото ми сигурно. Ще пробвам едни хапчета. дано ми подействат поне за известно време докато вляза пак в ритъм и свикна с ежедневния секс отново. Хапчета за повишаване на либидото уж...скептична съм честно казано.

# 113
Май съм чела такава тема, не знам на Фиона ли е била. Явно проблемите ти са много, не е либидото. Няма да станеш по-щастлива с хапчетата. Трябва да намериш начин да се измъкнеш, да се помириш със страната или да се върнеш в България.

# 114
Краси, я се гушни и гукай там с твоя еталон за мъж и не ми бери грижата.  hahaha
Оо, ние се гушкаме и си гукаме, ама ти ....."ПосмалИ, манго!", дето има една приказка .... hahaha

# 115
Май съм чела такава тема, не знам на Фиона ли е била. Явно проблемите ти са много, не е либидото. Няма да станеш по-щастлива с хапчетата. Трябва да намериш начин да се измъкнеш, да се помириш със страната или да се върнеш в България.

Връщане в България не се планира изобщо. Тук се запознахме,тук се женихме,раждахме, той не е българин и т.н. Обмисляли сме след пенсия да идем я в неговата страна,я в мойта, но едва ли. Детето ми ще е тук  и аз няма да се махна от него и евентуални внуци. Ще трябва да се оправя тук:) Аз след раждането имах и следродилна депресия, но предполагам си е имало основателна причина и за нея (няма да разтягам локумите каква е тя,вие може и да се сещате) и съм ходила на психолог. Никаква работа не ми свърши и се отказах. Преди два месеца с мъжа ми ходихме и на семеен терапевт. Пак глупости на търкалета. Тя терапевтката постоянно ни насочваше към раздяла. Моя мъж го гледах как се бори с нея и с еопитва да я убеди,че той е там именно,за да спасим брака,а не да се делим,а тя пък де л исе опитва да го наклони към раздялата:) Ами не ходим повече. Тя най-много д ани разведе,а това ние без нея си го можем хахах

# 116
Ехехеее, колко шарена и пикантна е станала тази тема!
Колко лично пространство му се полага на човек като половинка във връзка?
Всеки избира да се съобразява доброволно с даден партньор.
Ако не иска да се съобразява за това има раздели и разводи.

# 117
Оо, ние се гушкаме и си гукаме, ама ти ....."ПосмалИ, манго!", дето има една приказка .... hahaha

А, няма нужда. Ние сме свикнали на твоите розови истории, Арлекин не ни трябва.

# 118
  • София
Аз обичам когато Краси разказва за семейната романтика. Много ми е забавлително.  Grinning

# 119
Скучно ми е. Дори в Арлекин има някаква интрижка, завръзка. Та дори се и поскарат.

Общи условия

Активация на акаунт