За изневярата

• 111 531
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Linz
Обвързаността не е гаранция за липса на венерически болести.

Гаранция няма никога, но вероятността семеен човек да носи полово предавани болести е много по-малка.

# 1 036
Обвързаността не е гаранция за липса на венерически болести.

Гаранция няма никога, но вероятността семеен човек да носи полово предавани болести е много по-малка.
Разбира се, по пътя на логиката.
Но един бърз поглед в подфорумите за забременяване показва ясно и категорично колко от семейните двойки лекуват инфекции като хламидия, уреаплазма, микоплазма, херпес и тн.

# 1 037
Да, и вярват, че хламидията се хващала от басейни, сигурно мъжете им така разправят... А един мармот...

# 1 038
  • София
Абе, на някой, ако му се ходи по чуждо, рядко го спира мисълта за болести! Wink

# 1 039
  • Tам през Атлантическия океан

Joy Mr. Green

# 1 040
  • София
Рисковете на неангажираща връзка с необвързан човек, за тях питам.
Па като го срещнеш и си вече женен и ти става неудобно. Те ти риск!  Mr. Green Laughing
Кефиш ме .  Sunglasses

# 1 041
Рисковете на неангажираща връзка с необвързан човек, за тях питам.
Па като го срещнеш и си вече женен и ти става неудобно. Те ти риск!  Mr. Green Laughing
Кефиш ме .  Sunglasses
Rolling Eyes За тебе кеф, за мене срам.... Mr. Green Blush

# 1 042
На венеролог май трябва да се ходи профилактично, щото аз не знам за мъж, дето да не е кръшвал поне по веднъж.

# 1 043
На венеролог май трябва да се ходи профилактично, щото аз не знам за мъж, дето да не е кръшвал поне по веднъж.
Това, че ти не знаеш, не означава, че няма! Но да не правя нещо като анти тема, че нали сега всичко анти е на мода!  Peace Mr. Green Wink

# 1 044
Аз пък знам. Mr. Green Обаче за венеролога подкрепям, нямам вяра У жените. hahaha

# 1 045
Не че една омъжена жена не може да се влюби и да направи всичко възможно да разбие брака на женения си любовник. Гледано. И то не веднъж.

Но... да... Принципно омъжената любовница е много по-безопасна от неомъжената.

Зависи от необвързаната любовница. Има толкова жени, които не предполагат за авантюрите на благоверния именно защото има и "безопасни" любовници.

Аз се замислих за друга гледна точка, защо един женен мъж ще претендира любовницата му (женена или не) да му е вярна?  Mr. Green  Наскоро го "видях" това, но ми интересно да чуя и други гледни точки.

# 1 046
parla piu piano, ето ти и вариантите:
1. Има пари и е тиранин, държи неговото да си е негово.
2. Защото е комплексар.
3. Влюбен е в любовницата, но няма смелост или не иска, заради други причини, като имоти, деца и прочие, да напуска жена си!
4. Страх го е от венерически болести/малко вероятно Mr. Green/

# 1 047
По същата причина, поради която омъжената жена ревнува любовника си. Например чувство за собственост.

# 1 048
Това, че ти не знаеш, не означава, че няма! Но да не правя нещо като анти тема, че нали сега всичко анти е на мода!  Peace Mr. Green Wink
Не, никак анти не съм. Не се напрягам заради чуждия избор. Просто ми е любопитно колко от мъжете, с които сте били, някога са сядали на масата и са говорили сериозно и откровено за бившите си сексуални партньорки (понеже се отклонихме в посока венерология); тя изневярата може да бъде тълкувана различно. Веднъж помисли ли си го, няма значение дали ще пипне или ще си остане само с мисълта. Физическият аспект е просто затвърждаване на фактите. Wink

# 1 049
Не, никак анти не съм. Не се напрягам заради чуждия избор. Просто ми е любопитно колко от мъжете, с които сте били, някога са сядали на масата и са говорили сериозно и откровено за бившите си сексуални партньорки (понеже се отклонихме в посока венерология); тя изневярата може да бъде тълкувана различно. Веднъж помисли ли си го, няма значение дали ще пипне или ще си остане само с мисълта. Физическият аспект е просто затвърждаване на фактите. Wink

Аз съм с впечатление, че мъжете не споделят минали преживявания. Лично мен историята за бивши сексуални партньорки на мъжете, с които съм била, не ми е интересна и не съм настоявала да ги чуя. Съгласна съм, че изневярата има много аспекти, но докато я допуска само в главата си съм по-склонна да я подмина  Laughing, но определено няма да ми е приятно, а мисля че ще успея и да я надуша!

Общи условия

Активация на акаунт