За изневярата

• 111 869
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А какво кара един мъж със секс вкъщи,хубава жена и уреден живот да търси навън...нямам никаква идея.
На мен ми е странно как пък като оножда чужди,си иска и от жена си...(когато тя не е инициаторът рзбира се)

[/quote]
Понякога  мъжете изневеряват ,защото са подтиснати от жена си . Търсят си някоя да им погали малко гривата Simple Smile

# 226
stasie, много е мил и загрижен чак съмнително. Ровя и нищо не откривам, но това не ме успокоява може да е по-добре прикрит.
При теб нещо ново?

Извинявай за въпроса, но щастлива ли си? Харесва ли ти това да бъдеш пъдар?  newsm78
Не не ми харесва. Не знам как ще се развият нещата.Дала съм си срок до края на юни.Имам причина да е тогава.

# 227
  • Мадрид / София
Днес говорих с един млад женен мъж, който си търси нещо в повече. Запитах го защо го прави при положение, че обича жена си и ми каза, че не се чувства цялостен. Че не е вината в жена му, а в него. Той не се чувства пълноценно.

# 228
  • София
Днес говорих с един млад женен мъж, който си търси нещо в повече. Запитах го защо го прави при положение, че обича жена си и ми каза, че не се чувства цялостен. Че не е вината в жена му, а в него. Той не се чувства пълноценно.
Пфф  ooooh! Трудно се влиза в положение на такъв човек. Мен би ме било срам да си го кажа. поне да си измисли свястна причина.

# 229
  • Мадрид / София
Скрит текст:
Пфф  ooooh! Трудно се влиза в положение на такъв човек. Мен би ме било срам да си го кажа. поне да си измисли свястна причина.
Много по-лесно е да споделиш когато  говориш с анонимна или много малко позната личност. И знаеш, че няма как да ти навреди.

# 230
Стаси,трябва да си много силна жена за да можеш дори и след ризнанието му да продължаваш да му даваш...
Аз не бих могла,би ми било гнусно..
Като и говорите така, дали и става по-добре? Не мисля. Може на нея да и харесва секса с него, защо да се лишава. Може и тя да си отмъсти с любовник, вместо да го зарязва и той няма да има какво да и каже, нито да и откаже. Теоритично. Не знаем какво и е в душата. Може пък да прави уникален секс, да се раздаде и така да си го задържи. Какво като не са заедно от вчера. Понякога семейни хора след преживени катаклизми като изневяра, се преоткриват. Стига да успеят да ги преборят. Няма общовалидна формула. От личен опит ще кажа, че мъжете усещат кога са застрашени. Когато се случи, правят чудеса от храброст!

Честно казано не съм спирала да го искам след признанието му.Обичам го и както вече казах му простих,така че секса не ми е проблем.А и секса ни е страхотен,наистина!!!!
Проблема,за да ми изневери,явно е на друго място,но за съжаление не мога да разбера къде.Въртя му се на пета в къщи,ходя на работа,гледам дете,правим страхотен секс/вярно е,че не е много често напоследък,но така се случва,че и двамата се скапваме в работата/.Тогава???За едната тръпка ли,за това да се доказва че още го бива ли,за да освободи напрежението ли?Просто не знам......Нямам обяснение. newsm78

# 231
Или го скапват на друго място newsm78
Според мен я има мъжката,ориенталската,мачовската идея ''Мноу съм пйекан,мацките си умират'' и че една жена за вкъщи и една да се перкаме колко сме велики...

И тъй като точно жените им позволяваме да са такива,щото в България още битува мнението ''От кал да е,мъж да е''...

В общество с обособена женска идентичност,където жената не я е страх да го напусне ако не й изнася,защото ще има помощ и хубава издръжка,мъжете си налягат парцалите.Даже обикновено жената изневерява.

# 232
  • някъде по морето
Така е....икономическият фактор властва в нашето патриархално общество...
Имам приятелка, не се понасят с мъжа си от много години, но живеят заедно като съквартиранти, защото няма къде да отидат....
Тъжна работа е....можете да ми вярвате...

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 14:38 от Zvezdna

# 233
  • Бургас
В крайна сметка след доста четене:
изневеряват защото си твърде оправна, твърде смотана, твърде хубава, твърде грозновата, твърде слаба, твърде дебела, твърде голяма домакиня, твърде малка домакиня...Дрън, дрън, дрън.
Като има зор с нещо - да каже. Не да се оправдава, тя такава, тя онакава.
Колкото пъти съм изневерила е било за кеф. Защото така искам. Не защото партньора ми нещо си. Просто в него момент съм искала и толкова. Гадно, но факт. Аз ако имах проблеми с него щях да ги решавам с него, а не с друг мъж.
Но:
Ако с време съм показвала какво ми липсва, искам и т.н. и благоверния не откликне...Логично е...Дам. Случва се.

# 234
Честно казано не съм спирала да го искам след признанието му.Обичам го и както вече казах му простих,така че секса не ми е проблем.А и секса ни е страхотен,наистина!!!!
Проблема,за да ми изневери,явно е на друго място,но за съжаление не мога да разбера къде.Въртя му се на пета в къщи,ходя на работа,гледам дете,правим страхотен секс/вярно е,че не е много често напоследък,но така се случва,че и двамата се скапваме в работата/.Тогава???За едната тръпка ли,за това да се доказва че още го бива ли,за да освободи напрежението ли?Просто не знам......Нямам обяснение. newsm78

За мен проблемът е в прекаленото обгрижване! Страхотният секс не го правите често, не защото сте скапани от работа, а защото той се раздава вероятно и на друго място! Това е моето мнение!

# 235
  • Sofia
В крайна сметка след доста четене:
изневеряват защото си твърде оправна, твърде смотана, твърде хубава, твърде грозновата, твърде слаба, твърде дебела, твърде голяма домакиня, твърде малка домакиня...Дрън, дрън, дрън.
Като има зор с нещо - да каже. Не да се оправдава, тя такава, тя онакава.
Колкото пъти съм изневерила е било за кеф. Защото така искам. Не защото партньора ми нещо си. Просто в него момент съм искала и толкова. Гадно, но факт. Аз ако имах проблеми с него щях да ги решавам с него, а не с друг мъж.
Но:
Ако с време съм показвала какво ми липсва, искам и т.н. и благоверния не откликне...Логично е...Дам. Случва се.
+1

# 236

За мен проблемът е в прекаленото обгрижване! Страхотният секс не го правите често, не защото сте скапани от работа, а защото той се раздава вероятно и на друго място! Това е моето мнение!

Започвам да си мисля че наистина в това е проблема.Може би ако не ми пукаше толкова много той щеше да се замисли.Ако си веех п.....та насам-натам и не го обгрижвах толкова много нямаше да е така.Но пък тогава щеше да си каже,че му липсва това обгрижване и че ще  го търси на друго място.Абе няма угодия в общи линии

А може би проблемът е,че аз като жена,съм по-емоционална от него и непрекъснато му показвам/казвам колко много го обичам,колко ми липсва,когато е в командировка,колко ми е приятно,когато си е в къщи и т.н.Тоест по всички възможни начини му показвам че държа на него и го обичам.И сигурно прекалявам с това.И сигурно той си мисли,че съм му сигурна и че няма да избягам и съответно си прави каквото си иска.Какво ще кажете за това

ПП. Приемам критики всякакви

# 237
  • Сф
С извинение, но при една 3 годишна връзка , не ще да е само секса, то е споделяне, то са чудеса, направо ми се  Sick Пак казвам и не ме е срам, била съм любовница, но бях на 22 сега съм на 39 , а мъжа ми е на 54 - не си изневеряваме, ако искам мога и той също- спортист е запазен, хубав, но тук любовниците  жени на пишещите жени  са на по над 40! Това са очаквания, ето и нахални са тия жени, обаче съпругите ме учудват! Ясно , че на 40 и кредити и деца и общи разходи, обаче докато не спре да ви пука , няма оправия.Сопрете ги тия мъже бе! Слагайте си картите на масата и ако ще го бъде - да го бъде!Поне аз съм такъв човек- иначе има и жени, които си казват- "Еми щом носи пари" и си хващат и те любовник. Ако ви устройва така ок , но колкото повече се подлагаш толкова повече ти се качват на главата. И не е само до любовницата, изцяло не върви сем. живот.
И какво беше това изказване, мъжа ми е хубав и аз трябва..Ами ,ако ви се крепи връзката на повърхностни неща - ок , ама нали знаете, че винаги ще има по- млади момичета...

п.п Имаше едно изказване на една от потърпевшите- Презервативи , да не ми е на спалнята и тн. Абе хора , вярвяте ли си? На моя приятелка мъжа и кръшкаше и все -още и се беше напил и и каза, че с любовницата може да се гаври в секса ,  а с жена си не.Е , тя си хвана любовник....

# 238
Напълно съгласна! Ако правиш секс с него всяка вечер + и по някоя от сутрините, може да има желание да ти кръшне, но да няма сили. Представяш ли си като се изложи, как ще му се отрази на самочувствието... hahaha

# 239
  • Сф
Напълно съгласна! Ако правиш секс с него всяка вечер + и по някоя от сутрините, може да има желание да ти кръшне, но да няма сили. Представяш ли си като се изложи, как ще му се отрази на самочувствието... hahaha
А, който си го може си го може.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт