За изневярата

• 111 500
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 990
Вижте на какво попаднах.

http://dama.bg/article/ljubovnitsa-napisa-pismo-do-suprugata-na- … iia-im-muzh/5227/

Не знам, защо мъжете склонни към изневяра изобщо се обвързват.
Едва ли има по-подло нещо в една връзка.

# 991

Не знам, защо мъжете склонни към изневяра изобщо се обвързват.

Обвързването е за имидж, за пред социума. А изневярата е за душата, за егото.

# 992
REAL_WOMAN
Това ми е пределно ясно, но нямат ли сърца тези хора..., ако може така да се нарекат.

# 993
Изневярата се римува с обида,но може ли да се прости и каква е цената на това? Защото най лесно е да се разделиш!
E, какво можеш да направиш, като другия не те иска?
Да седиш насила, за да ти е трудно, защото най-лесното е да си тръгнеш?

# 994
Тази сутрин чух по телевизията за изследване, според което българинът бил най-щедър към любовницата си, а именно "покривал" 360 лв. от семейния бюджет за удоволствия. (Иизследването включва 4 страни от ЕС - БГ, Полша, Словакия и Чехия, цитирам по спомен). А сега! Много ли е, малко ли е, как успява да ги скрие?  newsm78Колко и виновна ли е в случая половинката за лошото управление на семейния бюджет Laughing

# 995
Тази сутрин чух по телевизията за изследване, според което българинът бил най-щедър към любовницата си, а именно "покривал" 360 лв. от семейния бюджет за удоволствия. (Иизследването включва 4 страни от ЕС - БГ, Полша, Словакия и Чехия, цитирам по спомен). А сега! Много ли е, малко ли е, как успява да ги скрие?  newsm78Колко и виновна ли е в случая половинката за лошото управление на семейния бюджет Laughing
Четох го  това вчера. Аз като се замисля 360 лева само са тока,водата и интернет. Не знам как се отделят за любовници тия пари.

# 996
  • Ямбол
Зависи как се вадят парите. Не всеки е на заплата.

# 997
Ама,че съм глууупава  Laughing Laughing

# 998

Да, вярно е! Но 360 лв. са си 360 лв., и процент от заплатата да е, пропорционално на размера й, пак си е отклоняване на средства.

# 999

Да, вярно е! Но 360 лв. са си 360 лв., и процент от заплатата да е, пропорционално на размера й, пак си е отклоняване на средства.
в главие на мъжете не всичко е пари има и удоволствия !!!

# 1 000

в главие на мъжете не всичко е пари има и удоволствия !!!

Е, да де! Нещо друго ли казах?

# 1 001
  • Ямбол
360 лева - това са десет дни по 36 лева, ако ходят някъде да хапват и пийват, даже са малко.

# 1 002
360 лева - това са десет дни по 36 лева, ако ходят някъде да хапват и пийват, даже са малко.

Като сложиш и хотела, подаръците...абе, направо си е стиснат българският мъж, пък бил той и любовник!

# 1 003
А един друг въпрос - очаквате ли мъжете, с които излизате всичко да плащат?
Аз лично така и не се научих, винаги ми е било неудобно. Някак предпочитам сама да се оправям. Може и да съм в грешка, знам ли...свикнала съм да разчитам на себе си.

# 1 004
А един друг въпрос - очаквате ли мъжете, с които излизате всичко да плащат?
Аз лично така и не се научих, винаги ми е било неудобно. Някак предпочитам сама да се оправям. Може и да съм в грешка, знам ли...свикнала съм да разчитам на себе си.

Не, и аз не очаквам, винаги искам да си платя, освен ако не става въпрос за партньора, там нещата са на съвсем друга плоскост. Иначе, когато някой настоява да плати, задължително се реванширам следващия път. Не знам дали е правилно, но така се чувствам по-добре! Винаги личи, когато един мъж иска да плати, прави го така, че за мен не остава никакво съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт