За изневярата

• 111 508
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 975
Някой може ли да ми обясни защо когато мъжете изневрят на половинките си, сякаш не осъзнават какво са направили и не чувстват никаква вина за случилото се. Колкото и да им говориш и да се опитваш да им обясниш, че са те наранили, предали доверието ти и т.н., сякаш не те чуват....? Е това не го разбирам - не може да са толкова дебелокожи по дяволите!

# 976
За мен статията малко по-нагоре ми се стори доста абсурдна...Няма да обсъждам защо, то за мъжете оправдания ще има явно винаги! Няма кой да ти обясни защо го правят, за мен е липса на уважение и нищо повече, иначе извинения от сорта на: било им в природата да ловуват и разни други, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

# 977
Как реагирахте на установена изневяра, справихте ли се, как постъпихте и как се развиха нещата след това при вас? Търсих мнения, които да ми дадат отговор на този въпрос, но не открих такива затова пускам тази тема. Ако има вече такава ще ви помоля за линк към нея.

С огорчение и разочарование .
Разделихме се .

# 978
  • София
Някой може ли да ми обясни защо когато мъжете изневрят на половинките си, сякаш не осъзнават какво са направили и не чувстват никаква вина за случилото се. Колкото и да им говориш и да се опитваш да им обясниш, че са те наранили, предали доверието ти и т.н., сякаш не те чуват....? Е това не го разбирам - не може да са толкова дебелокожи по дяволите!
Те много добре осъзнават, но имат други приоритети просто. Освен това си мислят, че ще им се размине с малко цупене и и скандали и после ще могат да си продължат по същия начин.

# 979
Секса с мен е най прекрасния за друг човек дори и не помисляй' му казах ,дори и да ти умръзна един ден неможеш да ме замениш с никой,защото аз съм твоятя жена и съдбата ни е свързала,понякога съм зла и груба но това си избрал,няма друга това е,ще гориш на бавен огън ! Това пък е друго писмо.

# 980
Те много добре осъзнават, но имат други приоритети просто. Освен това си мислят, че ще им се размине с малко цупене и и скандали и после ще могат да си продължат по същия начин.

Точно. Освен това, както казах по-горе, не мъжете, а жените чакат одобрение от другия. Така че на мъжете хич не им пука какво ще си помисли жената до него след изневяра. Дори напротив, горди са от "постиженията" си; ако се разбере.

Това важи за млади според моя опит. Тогава съм преживявала "изневяра" (в кавички, защото не съм била омъжена).

Много страдах, най-вече самочувствието ми. Отне ми доста четене, живот и учене преди да се убедя, че боготвореният от мен мъжки не заслужава времето, чувствата и вниманието ми. А беше такава мила душица, така се обясняваше в любов, такива сладки приказки, подаръци, жертви...което ме беще заслепило..Съжалявам, че толкова време заблуждавах себе си - от любов. В крайна сметка  прекратих връзката. Щом се почувствах освободена и щастлива, веднага успях да се свържа с друг мъж. Преди и това не ставаше, естествено.

# 981
Секса с мен е най прекрасния за друг човек дори и не помисляй' му казах ,дори и да ти умръзна един ден неможеш да ме замениш с никой,защото аз съм твоятя жена и съдбата ни е свързала,понякога съм зла и груба но това си избрал,няма друга това е,ще гориш на бавен огън ! Това пък е друго писмо.

Ако чуя нещо такова, ще бягам с 300, честно!

# 982
# 983
  • София
Трябваше няколко пъти да прочета какво си написала, за да те разбера.  ooooh!
Точно. Освен това, както казах по-горе, не мъжете, а жените чакат одобрение от другия. Така че на мъжете хич не им пука какво ще си помисли жената до него след изневяра. Дори напротив, горди са от "постиженията" си; ако се разбере.
Да, но това, което съм написала, се отнася за изневеряващия-независимо дали той е мъж или жена. И жените търсят одобрение. А понякога и отмъщение/което е неразбираемо за мен/.
Истината е, че няма оправия със сериен изневеряващ/флиртуващ. Укротяват се за известен период от време, колкото да си създадат по-комфортна обстановка за следващите приключения. Затова трябва да се анализира ситуацията и да знаеш с какъв тип изневеряващ си имаш работа. И съответно да вземеш мотивирано и информирано решение.  Wink

# 984
  • Мадрид / София

Ако чуя нещо такова, ще бягам с 300, честно!
Ма то това не е на сериозно. Щот виждам как мъжът само ще се подсмихне и хихикне и ще си продължи по своему.

# 985
Писмото на любовницата е писмо на много нещастен човек.

Разбира се, че осъзнават. Просто не им пука за човека до тях. Имат си други неща, които са им по-важни от него и семейството.

# 986
Съзнават ли изобщо че предоставяш репродуктивния си  апарат за зачеването и там ще нощуват за дълго семената им,  по просто не можех да го обясня!

# 987
Как реагирахте на установена изневяра, справихте ли се, как постъпихте и как се развиха нещата след това при вас? Търсих мнения, които да ми дадат отговор на този въпрос, но не открих такива затова пускам тази тема. Ако има вече такава ще ви помоля за линк към нея.

След 15 години съвместен живот реших, че ще се боря. Издържах един месец в опит да го разбера. Някак си той ме видя ниско долу на земята през това време и ми каза неща, които нямаше как да забравя. Сякаш се помисли за супер велик и започна да ме мачка. Следващия месец аз се предадох и започнах да го моля да си тръгне.. тогава нещата се обърнаха и той беше ниско долу, а аз горе. През този месец той казваше, че не може да си тръгне от мен - "ти си ми всичко, но не те обичам" , "тя ми е тръпка, но дори навън, ще ме е срам да излизам с нея" .. Накрая му събрах куфара и нямаше как... Понякога още чувствам, че той е моята половина, с която някъде по някое време сме се разминали..
Радвам се, че не простих и после цял живот да живея със съмнения и болка от обидата, която ми е нанесъл... според мен предателството никога не се забравя...
Няколко месеца след раздялата ни, аз съм влюбена и смея да кажа щастлива с друг човек.  Heart Eyes

# 988
Изневярата се римува с обида,но може ли да се прости и каква е цената на това? Защото най лесно е да се разделиш!

# 989
Изневярата се римува с обида,но може ли да се прости и каква е цената на това? Защото най лесно е да се разделиш!

А защо да избираш трудното, щом с/у теб е човек, за когото едно чукане значи повече от всичко м/у вас  newsm78 насила не става. Като друго е приоритет за него, няма какво да се направи.

EmaBo  Hug

Общи условия

Активация на акаунт