За изневярата

• 111 561
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 945
anabel_la, ти родители , семейство имаш ли ? (четох те  и в другата тема)
Те одобряват ли връзката ви , какво мислят за въпростният 'жених' на който са те 'дали'  Sunglasses или ти сама си се цанила при него  Sunglasses

Имам , те много го харесват. Е поне, майка ми. Не че баща ми не го харесва, но като всеки баща не е на ти с идеята. Веднъж ми беше казал, че ако поискам ще огради улицата с телена ограда и няма да му позволи да припари по - далеч от СТОП-а  Laughing

Иначе...в на всички очите той е света вода, мистър перфектнии , а аз съм мързелива, нищо не бутвам и прочее... е, в очите на почти всички

# 946
Мога ли да попитам директно-кои качества точно, изброй ги, харесва твоята майка в този човек?
Харесва ли и, че те е бутал в стената?
Харесва ли и, че те заменя с 14-годишната съседка?
Майката на съседката харесва ли го?
Харесва ли и да ти мрънка нощем докато е на компютъра, че е гладен?
Харесва ли и, че те третира като слугиня-дебне ти какво си почистила и как?
Кажи ми, кое точно му харесва?

# 947
  • Другата България
Първо намерих веднъж в кошчето много презервативи, а ние не ползваме. Обадих му се, защото не си беше в къщи, а той ме нахрани , че полудявам и се психясвам, че те не били ползвани и аз повярвах. Амсалачка, ама нали , понякога сме готови да повярваме на най-голямата лъжа, дори истината да е пред очите ни ( не били ползвани ама в кошчето, мхм, да....)
Sunglasses Момиче, направо не вярвам, като те чета....
Само след този, тоест тази явна и нагла лъжа трябваше да си обереш партакешите.

# 948
  • ЯМБОЛ
                  Може би отговорът е в "живеем в малък град".Ама и в малкия град особено мразят педофилите.Той да не е с циганска жилка???

# 949
                  Може би отговорът е в "живеем в малък град".Ама и в малкия град особено мразят педофилите.Той да не е с циганска жилка???

По- скоро е комплексиран според мен. Пред хлапета минава за велик. Една зряла жена, ценяща себе си не би го търпяла.
А пък да намериш използвани презервативи в кошчето у дома, при положение, че не ползвате и да го преглътнеш...по - късно да разбереш с кой ги е използвал по всяка вероятност във вашия дом, във вашето легло...?!/щом са във вашето кошче/
Той дори не се е опитал да се прикрие!
Но не е виновен той - той толкова си може. Виновна е жената, която го търпи! Та самата няма самоуважение.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 11:26 от anedi

# 950
Първо намерих веднъж в кошчето много презервативи, а ние не ползваме. Обадих му се, защото не си беше в къщи, а той ме нахрани , че полудявам и се психясвам, че те не били ползвани и аз повярвах. Амсалачка, ама нали , понякога сме готови да повярваме на най-голямата лъжа, дори истината да е пред очите ни ( не били ползвани ама в кошчето, мхм, да....)
Sunglasses Момиче, направо не вярвам, като те чета....
Само след този, тоест тази явна и нагла лъжа трябваше да си обереш партакешите.

Мери! Hug
Мен точно този пасаж ме отказа да чета повече... ooooh!

# 951
Не мога да си представя,че бих могла да простя. Не искам и да знам как става това.

# 952
  • Мадрид / София
Да се прости, може да се прости когато намериш причина за делото, но да забравиш - това вече няма как да стане.

# 953
Мога ли да попитам директно-кои качества точно, изброй ги, харесва твоята майка в този човек?
Харесва ли и, че те е бутал в стената?
Харесва ли и, че те заменя с 14-годишната съседка?
Майката на съседката харесва ли го?
Харесва ли и да ти мрънка нощем докато е на компютъра, че е гладен?
Харесва ли и, че те третира като слугиня-дебне ти какво си почистила и как?
Кажи ми, кое точно му харесва?

Не знае, че ме е бутал в стената, но  предполагам ще обвини мен.
Знае за изневярата, тя беше главната причина да се сдобрим.
Майката на съседката не знае нищо.
Не знае за мрънкането нощем.
Ако и кажа, че ме третира като слугиня, ще упрекне мен, не него, че явно има защо да е така.

# 954
Имаш сериозен проблем с майка си. И аз щях да питам какво мислят родителите ти, съвсем друг отговор очаквах.

Не мога да повярвам, че го казвам, но моля спри са се вълнуваш от мнението и за личния ти живот веднага.

Срещала съм и други такива майки, особено в малки градове или села, които бутат дъщерята да ожени рано за някой мухльо, сакън да не престарее. Това мислене, освен че е доста остаряло, можв и да е много вредно за теб. Заслужаваш нещо по-добро от този мъж. Млада си, светът е голям и шарен,  просто трябва да искаш и да вярваш, че заслужаваш да си щастлива.

# 955
Тя не иска да ме набута да се женя. Просто си е такава. На нея също все съм и крива. Не знам някога разбирали ли сме се. За 5 минути ако се видим, на 3тата си крещим. Все и преча, все нищо не върша като хората, все нещо не ми е наред.

# 956
  • Варна
Само не обвинявай 14 годишната. Повярвай тя има по малко вина от него. И ти го казвам от опит защото на мен 30 годишен ми кръшна с 14 годишна. Накрая станах приятел с това момиче, което беше заслепено от гелосания пич, който я водеше по заведенията и сваляше звезди. Е после за мое успокоение ми изневери, а в последствие и замени с мой набор  Joy

# 957
Само не обвинявай 14 годишната. Повярвай тя има по малко вина от него. И ти го казвам от опит защото на мен 30 годишен ми кръшна с 14 годишна. Накрая станах приятел с това момиче, което беше заслепено от гелосания пич, който я водеше по заведенията и сваляше звезди. Е после за мое успокоение ми изневери, а в последствие и замени с мой набор  Joy

С нея съм в добри отношения. Тя го е блокирала от всякъде.

# 958

С нея съм в добри отношения. Тя го е блокирала от всякъде.
Аз пък да питам защо поддържаш отношения с нея?

# 959
  • Ямбол
А може би е открила или преоткрила майка си в този човек и затова не може да се отлепи от него.

Общи условия

Активация на акаунт