За изневярата

• 111 270
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 455
А като казваме красив мъж ,нали не си представяте някой манекен на бельо Келвин Клейн ?
Аз лично харесвам по груби мъже !
И ММА бойците никак не са тъпи , Тъпи са фитнес инструкторите , мозъчните клетки са им измрели от стероиди и анаболи.
Имах в предвид , че си има хубави и не хубави хора , няма точни критерии за красота !
Казвам ,че ако някой мъж с коремче и цицки ми извади диаманти и ме ухажва ,изобщо няма да му обърна внимание .
Или пък преди известно време татуиста ми ,които ме е рисувал веднъж за 3 часа нещо се беше объркал сериозно и реши да ме сваля  . МИ добро момче е ама .. не знам какво трябва да направи за да ми хареса , вие кажете .....    Joy
Скрит текст:

Симонче, и аз съм точно като теб. Не са тъпи ММА бойците, ама аз го написах да не изглеждам съвсем първична, че винаги са ме обвинявали в първични страсти, та затова така написах. Laughing
Все едно аз съм го писала твоят пост, майко мила.

Цитат
Някава химия е и аз не знам, но и на мен се случи- има един сладур , само като ме докосне и откачам
[/b]
Аха, де за това говорим. Точно за това става въпрос. 

# 1 456
Nofelet , какво да ти кажа !?  Просто трябва да смениш обкръжението...   smile3532
"Обкръжението" ми са улиците, ресторантите, плажовете, планините, долините, реките, язовирите, кината, изложбените зали, оперите, хазартните клубове, университетите, курортите и т.н и т.н. места в милата родина.

Иначе казано - навсякъде.

Гледката "некрасив мъж с красива жена" е повече от често срещана.

А да се говори как щом един мъж е плешив и дебел, то задължително жена му е с него заради парите... мисля, че доста жени няма да се съгласят с това.

П.С. Казва се Келвин Клайн Wink

# 1 457
  • Sofia
Може и да не ни се иска да е така, но много често в живота се случва следното: Жените предоставят услуги, а Мъжете - ресурси  Peace  Не казвам, че винаги е така. Но се случва много често на практика, в живота. Може би е въпрос и на генетично полово програмиране. Може да е въпрос и на възпитание. Преди да реагирате прекалено афектирано и прибързано, се огледайте и най-вероятно ще се убедите, че си е точно така.

# 1 458
Браковете по сметка не са от днес и не са само в посока - състоятелен мъж/хубава жена, а както дойде  Laughing

Абе естествено, че всяка харесва различен тип мъже, не е нужно да е боец ММА , това е пример просто. Някава химия е и аз не знам, но и на мен се случи- има един сладур , само като ме докосне и откачам  Embarassed . 3 месеца вече се дебнем, много кофти ситуация.Той става по- настоятелен ,  а дано се случи това най-накрая, че като го гледам и него ръката му е все на .......

Ами "не бягай толкова бързо", щом така и така си решила да му скочиш  Peace

# 1 459
Може и да не ни се иска да е така, но много често в живота се случва следното: Жените предоставят услуги, а Мъжете - ресурси  Peace  Не казвам, че винаги е така. Но се случва много често на практика, в живота. Може би е въпрос и на генетично полово програмиране. Може да е въпрос и на възпитание. Преди да реагирате прекалено афектирано и прибързано, се огледайте и най-вероятно ще се убедите, че си е точно така.

Еми, да еволюционната биология го нарича "секс срещу храна", така е, права си. Това е най - старият примитивен принцип. Така е. Около 85% го споделят.

Да, Човечето пак е права, вече в днешно време няма мъж жена. Щом Мадонна си хвана 20 годишен любовник.

# 1 460
То не е и само до днешно, уредените бракове са от много отдавна. Сега по сметка, по сметка, но поне решението е тяхно, а не на рода.

# 1 461
То не е и само до днешно, уредените бракове са от много отдавна. Сега по сметка, по сметка, но поне решението е тяхно, а не на рода.

О, да това си е голям плюс.

# 1 462
Всички бракове са по сметка. Той бракът е замислен с тази цел още преди хилядолетия.

И факт е, че милиони бракове са оцелели и оцеляват дори и в този миг без любов, но много малко или почти николко - без сметка.

# 1 463
Винаги, когато съм попадала на изказвания от типа: "Той е нисък, плешив и с бирено коремче, следователно жена му е с него от някакъв друг интерес.", ми е ставало изключително любопитно дали наистина това е мнение, споделяно от повечето хора, или е един вид градска легенда. Ами, ММ отговаря точно на това описание, такъв си беше и когато се запознахме, за капак не е и богат. С ръка на сърце мога да кажа, че е човекът, който най-силно ме е възбуждал в живота ми, а на два пъти, преди да се запозная с него, съм била със скандално красиви мъже. Никой от тях обаче не може да му стъпи и на малкия пръст. Blush

И още - самата аз през последните години качих доста кг., а имам и някои други чисто физически недостатъци, за които съм сигурна, че са страшно отблъскващи за болшинството от пишещите. Twisted Evil Но въпреки това (време за самореклама), мъжете около мен все още продължават да ме свалят с повод и без повод, така както го правеха преди около 10 г., когато можех да се похваля със завидна външност. В този ред на мисли, когато някой, независимо мъж или жена, тръгне да се жалва, че визията му пречи да си намери партньор, винаги ставам изключително мнителна и го отдавам по-скоро на други личностни дефицити, отколкото на лош екстериор. Whistling

# 1 464
Всички бракове са по сметка. Той бракът е замислен с тази цел още преди хилядолетия.

И факт е, че милиони бракове са оцелели и оцеляват дори и в този миг без любов, но много малко или почти николко - без сметка.

Я си признай ти ли се ожени по сметка, или жена ти се омъжи по сметка или и двамата? Laughing

# 1 465

Без любов е нормално да оцеляват. Когато човекът до теб ти е безразличен ти е все тая какво прави и как се отнася към теб.

Не съм съгласна, че всички бракове са по сметка, ако беше така нямаше да се женят хора с 0 стотинки в джоба си  Laughing

# 1 466
В повечето случаи първите бракове са по любов, но като се намеси битовизма и май любовта се изпарява... Наблюденията ми сочат, че преди  втори брак повечето гледат финансовата изгода, но то си е нормално търсят това, което им е липсвало. Simple Smile

# 1 467
Я си признай ти ли се ожени по сметка, или жена ти се омъжи по сметка или и двамата? Laughing
Сметката и любовта не си пречат. Напротив, най-хубавият брак е този, при който и двете са налице. Моят си е хубав. Дано съм ти задоволил интереса.

# 1 468
Сметката и любовта не си пречат. Напротив, най-хубавият брак е този, при който и двете са налице. Моят си е хубав. Дано съм ти задоволил интереса.

А, ти никога не можеш да ми задоволиш интереса. Аз все ще искам и още, и още, и още.

# 1 469
По повод това, което каза Човечето, се замислих....

Ми то всъщност най-големият сметкаджия е човекът, който се жени с 0 ст. в джоба. Няма такъв тарикат...

Общи условия

Активация на акаунт