Опитвам се аз да обяснявам плюсовете на красивия мъж от край време , ама опита учи най- добре.
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие

Нормалното възпитание у мъжете е от малки да ги научиш, че външният вид няма значение. Важното е какво можеш да правиш с мозъка и ръцете ти. Жена с външен вид далеч може да стигне, доказано. Много помага. В мъжкия свят обаче външният вид не ти дава никакви бонуси. Някоя кака най-много да въздиша по теб, но... това е гордост за комплексари.
Пука му на истинския мъжкар дали жените въздишат по него. Той като иска някоя жена да въздиша по него, знае как да я накара.
Иначе... според мен подмокрянето при жените може да се постигне по много начини. Диаманти, красиво бельо, вечери в изискани ресторанти, вила с гледка към морето и още доста други начини са измислени.
Хубаво да си мъж на този свят. Дори и да си грозен, Бог и природата са ти дали още много начини да подмокряш отсрещния пол. Т.е. имаш си опции.
Да, знаеш. Пожелавам ти да го усетиш, разликата е от небето до земята.
Виж сега, аз и да искам подмокрянето няма как да го усетя

А за диамантите... не ми се спори. Поне от 3000 години насам действат безотказно. Дай друг спор, този ми е скучен.