За изневярата

• 111 241
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 425
За това мили дами хващайте си красиви мъже , защото грозните се комплексират ,когато жена им е по красива!
Опитвам се аз да обяснявам плюсовете на красивия мъж от край време , ама опита учи най- добре.
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

Красотата е нещо субективно. Аз например харесвам мъже 170-175, нагоре никой не ми хваща окото. Друга жена пък си пада по високи.
А и както писах напред, не ти ли трепне нещо, язък за красотата му.
Иначе си мисля, че за всяка нейният си е красив, силно се съмнявам, че някоя избира мъж, защото е грозен в нейните очи Laughing
Имам една приятелка, която никога не се обвързва с красиви мъже. Харесва ги, но става ли въпрос за връзка - трябва да е грозен или най-много обикновен. Наскоро едно симпатично момче я ухажваше доста упорито, а той си й е тръпка от много време. Цък, цък, язък - отказа му категорично, и като я питах "Луда ли си? Защо?!", отговорът беше "Прекалено е красив.".
Та така..

# 1 426
Аз също мисля, че прекалено красивите и прекалено богатите мъже не са лъжица за всяка уста. Също и за моята. Не бих се справила с връзка с мъж, около който постоянно пърхат пеперудки.

# 1 427
и аз не вярвам .. нищо че форума е институция .
трябва поне 15 профила да потвърдят , че е красив иначе си е обикновен  Grinning Mr. Green

# 1 428
За мен моя  си е най - красив, но след години знае ли човек, може и да погрознее... Simple Smile

# 1 429
Дали един мъж е красив или не, няма значение.
Важно е той да не се смята за красив и неотразим....че става страшно.     Mr. Green

За мен, абсолютен закон е мъжът в двойката да е по-незабележим от жената.Една връзка върви добре, когато мъжът боготвори жената.Стане ли обратното, мъжът почва да се озърта навън.

# 1 430
Няма значение дали е красив, грозен, богат...цаката е да е беден  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Коя кифла ще вземе мъж без пари, който ще плаща издръжки и ще има бивша? Оуу ей! Поне аз не бих.

Има бе!
И за бедните се намират мераклийки! Grinning Mr. Green Sunglasses

# 1 431
  • София
Пхахах , абе я се успокойте малко.  Laughing

# 1 432
За това мили дами хващайте си красиви мъже , защото грозните се комплексират ,когато жена им е по красива!
Опитвам се аз да обяснявам плюсовете на красивия мъж от край време , ама опита учи най- добре.
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

Ууу да, красив мъж е с много плюсове. Моят е красив, много красив, особено в тялото, но това не ми пречи да си мисля за глупости...с други мъже.

# 1 433
Дали един мъж е красив или не, няма значение.
Важно е той да не се смята за красив и неотразим....че става страшно.     Mr. Green

За мен, абсолютен закон е мъжът в двойката да е по-незабележим от жената.Една връзка върви добре, когато мъжът боготвори жената.Стане ли обратното, мъжът почва да се озърта навън.

И за мен това е максимата и в 90 процента от двойките,които познавам,се е потвърдила.
Не може да си почти незабележима и да се озърташ само в красавците и в същото време да искаш нормална и равностойна връзка.При двойки от този тип,обикновено мъжът си е вързал гащите с послущница вкъщи,докато той вършее навън.
И после изневери...трябва да си избираме мъже според нашия калъп,а не според този ,който искаме да имаме.

# 1 434
Звучи ми ограничаващо, защо жена ми да не ме боготвори? Кофти ли ше ми е, на нея кофти ли ше й е че показва, колко ме обича и цени и т.н.?

Просто това което казвате е като една превантивна мярка, не прави така, че да не ти се случи еди си кое, но така се и ограничавате.

Риск печели, риск губи. Който иска да има непълноценни връзки, да ги задушава, негов си избор е.

Аз не виждам смисъл в това. В една връзка или се раздаваш напълно или си губиш времето. Просто като намерите точния човек, въобще няма да мислите схеми и глупости, а просто ще потънете в любов, докато смъртта ви раздели!!!

bowuu

# 1 435
Просто като намерите точния човек, въобще няма да мислите схеми и глупости, а просто ще потънете в любов, докато смъртта ви раздели!!!

bowuu

Ахам, смъртта или някое друго човешко същество. Да.

# 1 436
Ууу да, красив мъж е с много плюсове. Моят е красив, много красив, особено в тялото, но това не ми пречи да си мисля за глупости...с други мъже.
Повечето мъже със здрави и щастливи бракове, които познавам, нямат никакви особени външни белези. Съвсем обикновени на външен вид мъже.

Нормалното възпитание у мъжете е от малки да ги научиш, че външният вид няма значение. Важното е какво можеш да правиш с мозъка и ръцете ти. Жена с външен вид далеч може да стигне, доказано. Много помага. В мъжкия свят обаче външният вид не ти дава никакви бонуси. Някоя кака най-много да въздиша по теб, но... това е гордост за комплексари.

Пука му на истинския мъжкар дали жените въздишат по него. Той като иска някоя жена да въздиша по него, знае как да я накара.

# 1 437
Повечето мъже със здрави и щастливи бракове, които познавам, нямат никакви особени външни белези. Съвсем обикновени на външен вид мъже.

Нормалното възпитание у мъжете е от малки да ги научиш, че външният вид няма значение. Важното е какво можеш да правиш с мозъка и ръцете ти. Жена с външен вид далеч може да стигне, доказано. Много помага. В мъжкия свят обаче външният вид не ти дава никакви бонуси. Някоя кака най-много да въздиша по теб, но... това е гордост за комплексари.

Пука му на истинския мъжкар дали жените въздишат по него. Той като иска някоя жена да въздиша по него, знае как да я накара.

Е, що бе чувала съм, че от красивите мъже жените се подмокряли, с другите все ги боляло глава. Не знам така ли е.

# 1 438
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

Е, що бе чувала съм, че от красивите мъже жените се подмокряли, с другите все ги боляло глава. Не знам така ли е.
Чувала? Пожелавам и да го усетиш.

Иначе... според мен подмокрянето при жените може да се постигне по много начини. Диаманти, красиво бельо, вечери в изискани ресторанти, вила с гледка към морето и още доста други начини са измислени.

Хубаво да си мъж на този свят. Дори и да си грозен, Бог и природата са ти дали още много начини да подмокряш отсрещния пол. Т.е. имаш си опции.

# 1 439
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

Чувала? Пожелавам и да го усетиш.

Иначе... според мен подмокрянето при жените може да се постигне по много начини. Диаманти, красиво бельо, вечери в изискани ресторанти, вила с гледка към морето и още доста други начини са измислени.

Хубаво да си мъж на този свят. Дори и да си грозен, Бог и природата са ти дали още много начини да подмокряш отсрещния пол. Т.е. имаш си опции.

Според теб. А, подмокрянето от диаманти, не е като подмокрянето от красиво мъжко тяло.
Да, знаеш. Пожелавам ти да го усетиш, разликата е от небето до земята.

Ахам, хубаво е да си мъж с диаманти, а не просто мъж, щот за другите има само здрава дясна ръка.

Общи условия

Активация на акаунт