За изневярата

• 111 228
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 410
Скрит текст:
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes
Мой съученик заряза жена си и от няколко години живее с любовницата. Той самият е доста пълен и не бих казала красив. Жена му е хубава, нежна, с хубаво тяло, 2 деца имат. И умна, с добро образование и работа. Като видях любовницата останах като гръмната - едра, груба, нечистоплътна, смърди на пот, мазна коса, а за капак и с липсващи предни зъби. А е жена на 31 г.
Наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha[/spoiler]
Е това ме разби, къде е nofelet да коментира... Simple Smile
Не го вярвам. Като не вярвам, как да коментирам.

Чак пък липсващи предни зъби Simple Smile Хубаво е да се преувеличава, но умерено все пак.

А ти па? Какво като са й липсвали предните зъби, вътрешно красива е, Нофелет, вътрешнооо. А с вътрешната красота както крокодилчо, опс анатема обясни се правил най - хубавият секс, щот вътреее, вътреее е красивооо.

# 1 411
То това  е като филм на ужасите

# 1 412
Скрит текст:
Аз пък познавам мъж с красива жена и  сладко малко момиченце, който си има любовница - силно неженствено привлекателна, пълна, с мустаци и с речник, при който  средностатистически хамалин би се изчервил.Обаче той си я обича и обгрижва,дори иска да се развежда и  да живеят заедно, ама тя не ще Laughing Та верно си е химия...някаква  Rolling Eyes
Мой съученик заряза жена си и от няколко години живее с любовницата. Той самият е доста пълен и не бих казала красив. Жена му е хубава, нежна, с хубаво тяло, 2 деца имат. И умна, с добро образование и работа. Като видях любовницата останах като гръмната - едра, груба, нечистоплътна, смърди на пот, мазна коса, а за капак и с липсващи предни зъби. А е жена на 31 г.
Наистина има някаква химия. Защото явно за него любовницата е по-хубава от жена му  hahaha[/spoiler]
Е това ме разби, къде е nofelet да коментира... Simple Smile
Не го вярвам. Като не вярвам, как да коментирам.

Чак пък липсващи предни зъби Simple Smile Хубаво е да се преувеличава, но умерено все пак.

Измъкваш се, не е проблема в зъбите, аз също имам приятелска двойка, която се раздели по вина на мъжа, остави красива жена и дете заради е не е чудовище, но е нива под жена му, като външен вид. Довода му е, че му е спокойно, красивите жени изискавали много грижи. Simple Smile

# 1 413
  • София
За това мили дами хващайте си красиви мъже , защото грозните се комплексират ,когато жена им е по красива!
Опитвам се аз да обяснявам плюсовете на красивия мъж от край време , ама опита учи най- добре.
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

# 1 414
За това мили дами хващайте си красиви мъже , защото грозните се комплексират ,когато жена им е по красива!
Опитвам се аз да обяснявам плюсовете на красивия мъж от край време , ама опита учи най- добре.
За това съм с моя мъж . Той е много атрактивен мъж и през живота си се е наситил на всякакво женско внимание от всякакви жени , знае да подбира. Когато се взехме знаехме ,че сме най - доброто един за друг ! И двамата си знаем ,че сме невероятно красиви и си имаме самочувствие   Laughing

Мъжът  също е хубав, интелигентен, поживял си, не страда от комплекси.

# 1 415

Красотата е нещо субективно. Аз например харесвам мъже 170-175, нагоре никой не ми хваща окото. Друга жена пък си пада по високи.
А и както писах напред, не ти ли трепне нещо, язък за красотата му.
Иначе си мисля, че за всяка нейният си е красив, силно се съмнявам, че някоя избира мъж, защото е грозен в нейните очи Laughing

# 1 416

Красив по чии критерии? Нали не мислим, че твоят красив мъж задължително ще е красив за мен и обратното?

# 1 417

Красив по чии критерии? Нали не мислим, че твоят красив мъж задължително ще е красив за мен и обратното?
А де?

# 1 418
  • Другата България
Е как да не мислим? Mr. Green

# 1 419

А, ок, значи този въпросният е вселенски красив! Това вече си е друга работа. Блажени са тези, които живеят в свой собствен свят.

# 1 420
  • Другата България
Не знам аз, но щом се казва тук, значи трябва да е вярно. Crossing Arms

# 1 421
Не знам аз, но щом се казва тук, значи трябва да е вярно. Crossing Arms

Форумът е институция, никой никога не трябва да подлага на съмнение написаното тук!

# 1 422
Не разбирам защо жените се обвиняват за изневерите на мъжете им. Човек, ако обича, колкото и трудности да има една двойка, ще се държи, а няма да поглежда встрани. Най- честото оправдание - било му липсвало НЕЩО СИ, еми кажи си като мъж и тогава си го търси другаде.
Съжалявам, но докато има жени, които оправдават мъжете си, ще продължават да им кръшкат и после да реват по форумите.

П много си права!!

# 1 423
  • Бургас
Няма значение дали е красив, грозен, богат...цаката е да е беден  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Коя кифла ще вземе мъж без пари, който ще плаща издръжки и ще има бивша? Оуу ей! Поне аз не бих.

# 1 424
За съжаление май не се сещам до сега за случай, в който единия да е казал на другия "Съжалявам, но в теб вече не ми харесва еди си какво и еди си какво" и чак тогава да е тръгнал да си търси нов партньор. Иначе и за мен това е единствения коректен и достоен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт