MAC & Sephora - 28 тема

• 58 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 От показаните от Жаки червила харесах 1
, 2 и 3. Ще ги запиша, за да ги видя на живо.  Много интересно сравнение.  Peace

# 106
  • Пловдив
   Относно обслужването - в Пловдив най-неадекватно консултиране и
 гримиране съм получавала в Дъглас.Там понякога дават мостри, понякога - не.
Ако изрично си поискам ми дават, но не отсипват, защото щели бързо да им свършат
тестерите.
   В БЗ са по-усмихнати и компетентни.Там дават тестери и отсипват без проблем.
Просто на мен като локация са ми по-неудобни, но вече ги предпочитам в пъти
пред Дъглас.
   В ПШ са компетентни.Дават и мостри и отсипват.Това ми е любимият
магазин.
   Това е мое и все пак субективно мнение.Ако се включат други момичета
от Пловдив, ще се радвам да разбера и тяхното мнение.

# 107
В БЗ на Витошка онзи ден даже ме питаха искам ли мостра на нещо Simple Smile

# 108
  • София
И мен там са ме питали Peace И то два пъти. Всъщност там съм купувала по някаква случайност все козметика на Clarins и едната консултантка е много компетентна и по нейна инициатива ми подбра продукти и ми даде мостри, с които да преценя дали ми харесват.

# 109
И мен там са ме питали Peace И то два пъти. Всъщност там съм купувала по някаква случайност все козметика на Clarins и едната консултантка е много компетентна и по нейна инициатива ми подбра продукти и ми даде мостри, с които да преценя дали ми харесват.
Хах и аз все на Clarins се е случвало да купувам от там Simple Smile

# 110
  • Бургас
Снощи попаднах на това  на Estee Lauder . Черен праймър под спиралата , тип максимайзъра на Диор( предполагам) . И явно е имало голямо парти по случая с разни блогъри английски  Wink

# 111
  • София
Този черен праймър звучи добре, като се появи при нас ще го пробвам обезателно.  Peace
Скоро взех на Ести Лаудер белия праймър, от който съм по-доволна отколкото от Максимайзера на Диор, защото не се натрупва толкова много количество и миглите стоят разделени и разресани. Когато попитах в Сефора в Дъ Мол момчето с дългата коса, което мисля, че е отговаря за Ести, ми каза, че няма друга база. Попитах изрично за черна, понеже Лу спомена за нея, но той не беше и чувал за такава.  Simple Smile

# 112
  • София
Е, черният праймър е представен вчера:D
Пролетната колекция на Ланком дали ще се появи тук? Палитрата ми се струва много мой тип. Миналата година съвсем случайно си купих rose ballerine руж-хайлайтъра и се оказа невероятен за мен, така че възлагам надежда и на палитрата.

http://youtu.be/mSox5hbRHKc

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 11:46 от Илли

# 113
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
 черният праймър е наличен он-лайн в американския сайт на Ести Лаудер 24 долара е  Peace

# 114
  • София
Е, черният праймър е представен вчера:D

Да, представен е вчера, но консултантът на Ести би трябвало да знае за това, че ще го има, при положение, че аз съм чула за него. Все пак това му е работата.  Simple Smile

# 115
  • на последния етаж
Искам да подаря на близка позната среден/висок клас руж или палитра. Тя е с черна коса, тъмни очи, мургава (пълна противоположност на мен). Какво да избера за такъв типаж - нещо по-универсално ми се иска.  Thinking

# 116
  • София
Аз вече съм доволна да знаят за това, което имат налично поне Laughing Че до скоро и това се случваше. В бутика на Estee /clinique не знаят че CC крем има не само в зелена тубичка, но и в розова.... Консултантски неволи. Сигурно не им е лесно с клиенти като нас.

# 117
Аз вече съм доволна да знаят за това, което имат налично поне Laughing Че до скоро и това се случваше. В бутика на Estee /clinique не знаят че CC крем има не само в зелена тубичка, но и в розова.... Консултантски неволи. Сигурно не им е лесно с клиенти като нас.

Малтийските са по-зле. Изобщо не знаят какво ги питаш. Онзи ден една в Боди Шоп я питах дали имат по-малка четка за очна линия, защото съм виждала преди, но сега имаше само една с доста широк профил. Тя ме гледа, гледа неразбиращо и аз я питах дали тази не е за вежди. Още в по-голям шах я хвърлих и каза, че това си е четка за сенки, за веждите се ползвали четките, които са в сета за вежди, а за очната линия, четчицата, която е към нея.  Crazy В друг магазин пък попитах каква е разликата между две серии лакове, защото цветовете са абсолютно идентични, а разликата в цената двойна. Отговори ми: "Аа, никаква разлика няма. Просто тези са за по-млади момичета и затова са евтини. Аз само от тях си купувам, супер са." В Никс се заговорих с гримьора за ружа Тоуп, питах го с него ли контурира. Каза ми, че ползва бронзъри и ми предложи да си купя няколко, но от различни марки, които не се продават в магазина, в който работи.  В аптека, в която има щендери на всякакви марки от висок, среден и нисък клас разглеждах спиралите на Кларанс, а консултантката ми предложи една на Римел, защото ѝ била любима. Mr. Green  Въобще не им пука даже.

# 118
  • София
Хаха, доста свежо звучат Laughing Забавление да има!

Лита, мисля че всеки би се зарадвал на една палитра на Диор или Руж на Шанел Simple Smile Или някоя от палитрите на Too faced.

# 119
  • на последния етаж
Благодаря, Илли! И аз към това съм се насочила, но се чудя в какви тонове да са - затова и написах каква е дамата като типаж.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт