MAC & Sephora - 28 тема

• 58 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Шоколада на TF или от 4-ките на Шанел. За руж кръглите, печени ружове на Шанел.

# 121
  • София
Много ми се иска да си купя коледното червило на Живанши Givenchy Prune Folie 37, но явно съм закъсняла доста! За съжаление е изчерпан в София навсякъде. Ако случайно сте го виждали останало някъде, бихте ми помогнали - много го искам, ама много. Търся и в сайтове също, но за сега без успех!

# 122
В Ринг мол провери ли, аз моето го взех на 27 или на 28.12 от там.

# 123
  • София
http://www.ebay.com/itm/Givenchy-Rouge-Revelateur-Lipstick-3-5g- … sh=item644a222d8f , но цената е му безумна  ooooh! Дано го намериш, много е хубаво  bouquet О, сега видях че и тук даже е изчерпано... Извинявам се  Simple Smile Моето го взех преди 2 седмици, ако не и повече и беше последното , не от Ринг мол , но не вярвам и там да има , явно малко бройки са заредени от него

# 124
  • София
В Ринг мол провери ли, аз моето го взех на 27 или на 28.12 от там.
свършило е там, няма го никъде. Охх, сега пак ще сънувам червила  Thinking. Ровя в Нета някъде да има изостанало, но за сега не намирам.

# 125
  • Бургас
cvetij последно го гледах т.е. в събота във Варна ПритиШоп. Ако искаш звънни и провери.

# 126
  • София
cvetij последно го гледах т.е. в събота във Варна ПритиШоп. Ако искаш звънни и провери.
току що звъннах, няма го там, явно някой от вас е звънял също с въпрос за него   bouquet Много мило  Embarassed

# 127
Звъни в Пловдив, ама не знам дали магазина съществува още там.

# 128
  • София
Звъни в Пловдив, ама не знам дали магазина съществува още там.
Звъняхме от магазина на Гладстон, няма го. Офф, как ме е яд, че чак сега го пробвах!

# 129
  • Бургас
Жалко, освен онлайн където има остана ли бройки. Проверих на няколко места, но нищо.

# 130
  • София
Жалко, освен онлайн където има остана ли бройки. Проверих на няколко места, но нищо.
даа, и аз тършувам, но нищо. само на едно място го намерих
http://www.parfuemerie-becker.de/2107-2135/28434/givenchy-make-u … mNumber=030710370
обаче не знам и дума немски и няма как да се справя

# 131
  • Пловдив
В Прити шоп в Пловдив го няма отдавна. Аз преди около две седмици бях там и ми казаха, че много бързо е свършило. Имаха само тестера.

# 132
  • София
cvetij, потърсих в няколко познати сайта - няма го никъде Sad
Единственото, което се сещам и което не знам дали въобще върши работа - доколкото помня в магазина на партера на ЦУМ имаше Givenchy, може да провериш там. Ако въобще този магазин съществува още  Embarassed

Да Ви кажа - много съм доволна от червилата от Lips & Boys колекцията на Том Форд. Няма да пускам линк към ревюто тук, че може Том Форд да ми ги е пратил и аз да правя реклама  bowuu но ако сте фенове на марката - непременно ще представляват интерес за Вас.

# 133
В ЦУМ са махнали и парфюми и всичко. Последният път като ходих нямаше нищо  Confused

# 134
Момичета, може ли тези от вас, които вече са се сдобили с продукти от пролетната колекция на Шанел, да споделят откъде са?
До колкото разбирам тук се очаква всеки момент колекцията, но тъй като съм много болна и не мога да излизам в момента, а знам че пристигат смешни количества, бих искала да знам откъде мога да се сдобия с това, което съм набелязала. По английските магазини (Селфриджес и Хародс) още не ги виждам онлайн. Благодаря ви предварително  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт