MAC & Sephora - 28 тема

• 58 233
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Tom Ford Addison изглежда страхотно, цял живот търся нюанс червило, което да ми стои така Crazy Ще се купува! Мерси, Ел.

# 136
  • в 1001-та нощ
cvetij, провери и в Ринг мола и най-добре попитай при вносителите, те могат да проверят по мрежата си, ако решат  Peace

# 137
  • Пловдив
cvetij, потърсих в няколко познати сайта - няма го никъде Sad
Единственото, което се сещам и което не знам дали въобще върши работа - доколкото помня в магазина на партера на ЦУМ имаше Givenchy, може да провериш там. Ако въобще този магазин съществува още  Embarassed

Да Ви кажа - много съм доволна от червилата от Lips & Boys колекцията на Том Форд. Няма да пускам линк към ревюто тук, че може Том Форд да ми ги е пратил и аз да правя реклама  bowuu но ако сте фенове на марката - непременно ще представляват интерес за Вас.

Сега четох ревюто ти.
Много ми харесаха, особенно 47.
Издействай от Том Форд  едно и за мен!  Laughing

# 138
  • София
Ще говоря с него Wink

Илли  Hug Точно това е интересното - уж обикновен цвят, а всъщност никога не съм имала такъв. Addison е любов  Heart Eyes

В Сефора са заредили Shourouk for Sephora колекцията:
Купих ружа-бижу и синия лак  Heart Eyes

Заредени са и новите бази на Make Up For Ever
Беше ми много трудно да им устоя  Crazy

# 139
Ох и аз ще купя ружа на Шурук, няма да устоя, а нямам абсолютно никаква нужда от руж. Срам ме е. Blush Вие обаче ще ме разберете сигурна съм. Ел, колко струва? Палитрата също ме интересува.

# 140
  • София
29 лв. е, Денси. Интересното е, че четката и палитрата не ги видях изложени  Thinking

# 141
Благодаря много.  Hug Дано изложат и четката, и палитрата.
Радвам се, че ружа не е скъп, а е много красив. момичетата, които харесват и нямат Рефлекса на Шанел да го погледнат.

# 142
  • София
Elle-même , ружът много ли наситен цвят дава?  Blush И тази колекция лимитирана ли е?

# 143
  • Бургас
Червилата на Том Форд много добре изглеждат , може да не съм му голям фен , но съм го признала голяма машина е ... за пари! Човекът има талант!
Повече ме вълнуват базите на Makeup for ever. Бях гледала ревю тяхно или по- скоро обяснение коя за какво и цветовете им при сестрите Пикси.
И разбира се този руж на Сефора- Шурук , макар да има достатъчно и не купувам много ружове , само ако са мноооого красиви.

# 144
Ружа горе долу като Оrgasm на NARS ли седи?

# 145
  • София
Лимитирана е колекцията, да.

Ружът е доста пигментиран. Аз сутринта бях на косъм от това да се направя на клоун Simple Smile
На моята кожа няма прилика с Рефлекс и Оргазъм - седи розово-прасковени, без корал и без много блясък.

# 146
  • София
Благодаря, спести ми една ненужна покупка  Peace

# 147
  • в 1001-та нощ
Много красива колекция, непременно ще я разгледам и се надявам да не са 5 бройки  Blush

# 148
Аз съм пробвала ружа на ръка само, не и на бузи и ми заприлича на Рефлекса, но щом ЕЛ казва че не прилича, значи на скули не стои така. На ръката ми имаше доста блясъци в златисто.

# 149
Момичета, ето ми ревюто за зелената маска на GLAMGLOW на който му е интересно

http://www.makeupgalaxy.com/2015/01/glamglow-powermuddualcleanse-treatment.html

Сега така ме зарибиха, че трябва да си купя черната  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт