MAC & Sephora - 28 тема

• 58 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Няма да сгрешиш Жаки, много е добра.

# 151
  • Berlin
Базите на MUFE бяха всеки цвят за конкретен проблем ли? Някаква схема гледах някъде. newsm78

# 152
  • Бургас
Точно така

Тука сестрите обясняват
http://www.pixiwoo.com/2015/01/makeup-for-ever-step-1-primers.html

# 153
  • София
Аз мисля, че общо 8 видях. По 64 лева са.

# 154
Аз днед погледнах новата колекция на Сефора. Ружът като цвят, пробван на ръка, ми се стори златисто-бляскав. От рода на Springsheen и Reflex. Сравнен с пърия е по-светъл и по-златен, сравнен с втория е сходен, малко по-различен тон, отново по-златен. Peachykeen примерно също му прилича, но на Сефора пак е по-златен, другият по-розов. Но не ме впечатли. А и опаковката е ужасно евтина и простовата. Макар и да не е чудо невиждано като цвят, може би щях да го взема, ако опаковката не ме беше отблъднала толкова.
В сенките не видях някоя необикновена. В лаковете също.
Нищо не ме храбна.

Но пък пробвах на устни Velvet Teddy и реших, че много ми харесва. Ще се купува.

# 155
  • София
Моментът не е особено благоприятен за правене на снимки, но все пак:

Не претендирам за голяма достоверност в цветовете, но поне разликата се вижда.

# 156
доста по-универсален цвят е, на мен ми харесва

# 157
  • Belgium

В Сефора са заредили Shourouk for Sephora колекцията:
Купих ружа-бижу и синия лак  Heart Eyes

Ел, малките кръгли кутийки сенки ли са?  Laughing

# 158
  • в 1001-та нощ
доста по-универсален цвят е, на мен ми харесва

Точно това си помислих и аз, а Рефлексът изобщо не е за мен  Blush

# 159
Е той Рефлекса на суоча е напластен, не си мислете че и на бузите изглежда така  Simple Smile

И на мен опаковката на Shourouk ми е страшно кичозна, и то от този кич който определено не харесвам. Същото се отнася и за бижутата му... no

# 160
Ох този Рефлекс много красив  Heart Eyes
И мен ме е срам да ви кажа вече, особено що се отнася до ружове и червила  Whistling

П.С. Ел, можеш ли да сравниш цвета на Рефлекса с този на бронзъра от лимитираното дуо на Том Форд от есенната колекция (по-топлата от двете версии)? На снимката, която си приложила горе, ми заприлича на него, а явно все към такива цветове ме влече и вече купих Cannaile на Шанел, който е подобен на бронзъра, но по-наситен  Blush

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 20:07 от Mila Farfalla

# 161
И на мен не ми допада този кич, малко тип детска градина - очакваш вътре да има шоколадче или бонбон  Mr. Green , но пък като цвят доста ми харесва и съм в дилема /а нямам никаква нужда от руж/  ... другите неща определено не ми допадат!

# 162
И на мен са ми много анти тези опаковки. Бижутата на Shourouk Rhaiem имат някакъв чар и красота, но като за арабки. Опаковките на Сефора са прекалено кичозни.

# 163
  • София
Лу, сенки са, да. Мисля общо четири цвята.

Мила, ще ги снимам и ще ги постна. Аз и двете дуо-та на Том Форд съм ги носила 2 пъти, та нямам яснота в спомените  Blush

# 164

Ох, сори за спама, но просто се разсмях със сълзи и не се сдържах да го репоствам:
"Number 7- Radiant Primer- Light Blue

Will have the same effect as the No6 primer although it's tinted blue. The blue is good over a a fair toned/red skin. It will give it clarity and freshness. Don't worry you won't look like a smurf."

Joy

Общи условия

Активация на акаунт