ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 104
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
бродираните неща ме разбиват!
аферим за майсторлъка и търпението!   bouquet

за припомняне едно таквоз
http://www.art.satto.org/decupaj-na-qica-za-velikden/

# 166
  • София
 Аз съм захванала какво ли не , да видим дали накрая дали нещо ще има Simple Smile

# 167
  • Пазарджик
Бродираните неща са невероятни   bouquet !
При нас в Пазарджик са хит на базара  Peace

# 168
Чудя се с какво да се включа - Ани дай идеи за нещо лесно, но хубаво, да творим и в София за другите градове?

# 169
  • Русе
Здравейте. Дойде време да се включа при вас. Аз съм другата мама от Русе, както писа KoteVania. Това са моите бродирани яйчица, дано се харесат и продадат разбира се. Нали това е целта все пак. Снимките са линкове.
Отпред , отзад
и другите трички
Успех на базарите, и дано тази година да е най-ползотворна.

# 170
Много са красиви!

# 171
  • пловдив
парашутани  прекрасни са!  Hug

Чудя се с какво да се включа - Ани дай идеи за нещо лесно, но хубаво, да творим и в София за другите градове?

Оооххх, Мооn... в момента главата ми е хахо... грундирала съм яйца от кашона, който ми изпрати Гудзилката... същевременно съм налепила и десетина пана.. чакат лак, не че не стартирах и свещи... имам и венци да украсявам, същевременно в главата ми се блъскат стотици идеи / повечето от  които не мога да направя... щот просто не го умея / какво да ти кажа.... знам ли... трябва да прецениш какво можеш... ето например ловците на сънища ти се отдават  Mr. Green вместо в бяло и червено примерно в зелено, малко залепени дървени цветчета, патенца... знам ли...  в блокаж съм  Twisted Evil

ето първите ми свещички-
Скрит текст:

една бутилка ... няма яйца, но пък е късметлийска с детелинки Wink
Скрит текст:

# 172
  • пловдив
Ето ме отново Simple Smile

ипровизираните ми поставчици за яйцето борец Wink

Скрит текст:

и още малко свещички... пак съм в зелено Simple Smile))))

Скрит текст:

# 173
  • Бургас
KoteVania, парашутани   Hug
Момичета хиляди извинения заради закъснялото включване. Нещо не успявам да се включвам и на двете места (във фейса и тук). Много ви благодаря за подкрепата. Повярвайте, това че ни помагате е много важно за нас, и голям стимул да продължаваме. Невероятни сте , както и всичко което правите newsm76

Всичко, което виждам тук е прекрасно.
 Heart Heart Heart

# 174
# 175
Пазарджик,до кога мога да ви пратя нещо и адрес,моля !

# 176
  • пловдив

Ако адреса с чуждите мъже може още да се ползва, Трапезица донеси ги при мен и ще ги занеса

# 177
Моля,да ми напишете краен срок за Пловдив и адрес за пращане....

# 178

Ако адреса с чуждите мъже може още да се ползва, Трапезица донеси ги при мен и ще ги занеса

Ей я Антом,как от толкова работа й остават сили да мисли и за чужди мъже.....
Скрит текст:
Бих напомнила една зима как чужд мъж й носи сурвакници в 01.ч. посред нощ,ама за  да не й завиждате,ще си премълча

# 179
  • София
A в София -адреса с чужди мъже на Г.М димитров за Пловдив дали е актуален ?
изобщо-тази седмица пращам, Пазарджик в четвъртък, Бургас може би вторник или сряда, Пловдив го обмислям кой ден

Общи условия

Активация на акаунт